Hackhell Ailesi Dikkat!!!!!!!

APOSTOL

New member
Reaction score
0
valla yaklasık 9 senedir internet kullanıcısıyım..fakat bu kadar uzun süreli takip ettigim bir site olmadı..baslangıc olarak adult bolumune takıldım :) sonra baktımki faydalı programlar var programlara takıldım..Baktım ki butun forumda her insanın yararlanabilecegi bir seyler var bu yuzden busiteyi yaklasık iki yıldır takip ediyorum..dedigim gibi internette bu kadar uzun sureli bir site takibim hic olmamıstır..bu da hackhell ailesinin bu siteyi duzgun bi sekilde yonettiginden olsa gerek..Butun hackhell ailesine saygılar sunarım ve TESEKKURU BORC BILIRIM...bence bu siteye gelen herkes şükranlarını sunmalı..bu siteye giriyorssan memnunsun demektir..saygılar..

not: bu siteden bi allahın kulunu tanımam.kimseylede işim olmaz..ama yapılan emeğe saygı duyarım..

Sende Sağol Kardeş Umarım Daimi Olursun..

İyi Forumlar.. (;

evet dostum bende senin gibi duusnuorm!:) yalnız mod arkadsalr birisi yanlıs yerde konu acınca direk kilitlerlerdi am bu sefer oyle olmamıs nedense:)neyyyyse:)

valla yerını bilmiyorum :) istediginiz yere tasıyın

gerekli yere taşıdım arkadaşım teşkl bu güzel mesajın için :)

yaklasık iki yıl dedim :) tam tarih bilmiyorum

kimseyLe işin olmaz hıımm ii bi yorum :D tesekkur ederız artık bu cumleye ;)

Emeğe saygı duyman, emeği geçen kişilere burdan teşekkür etmen gerçekten güzel fakat teşekkür sayını biraz az gördüm :) Ya az konudan yararlandın ondan teşekkürün bukadar az, yada teşekkür etmeyi biraz pas geçtin :S Bence yararlanılan her konuya teşekkür edilmeli, bu hem o kişiyi onore edecekir, hemde senin emeğe duyduğun saygının ufakda olsa bir göstergesidir :)

demeqqi hh yi övenLerde cıqıomuş hep şikayet eydenler degiL (;

Gel Öpücem Seni Kardeş ;)

Düşüncelerin Çok GüzeL VaLLa Teşekkür Ediyorum Kendi Adıma

aradığı bişeyi burda bulup alıp çıkanlar var

onlarda farkına varsalar keşke buraya verilen emeğin, ve bi yerden başlasalar

WARTOX' Alıntı:
Emeğe saygı duyman, emeği geçen kişilere burdan teşekkür etmen gerçekten güzel fakat teşekkür sayını biraz az gördüm :) Ya az konudan yararlandın ondan teşekkürün bukadar az, yada teşekkür etmeyi biraz pas geçtin :S Bence yararlanılan her konuya teşekkür edilmeli, bu hem o kişiyi onore edecekir, hemde senin emeğe duyduğun saygının ufakda olsa bir göstergesidir :)

valla haklısın ne dıyeyım..bazı konuları pas gecıyorum..dogrudur.eksikliktir..dikkat etmeye calısırım

biz teşekkür ederiz

Tsk arkadaşım anlamlı msjın için:)

APOSTOL' Alıntı:
valla yaklasık 9 senedir internet kullanıcısıyım..fakat bu kadar uzun süreli takip ettigim bir site olmadı..baslangıc olarak adult bolumune takıldım :) sonra baktımki faydalı programlar var programlara takıldım..Baktım ki butun forumda her insanın yararlanabilecegi bir seyler var bu yuzden busiteyi yaklasık iki yıldır takip ediyorum..dedigim gibi internette bu kadar uzun sureli bir site takibim hic olmamıstır..bu da hackhell ailesinin bu siteyi duzgun bi sekilde yonettiginden olsa gerek..Butun hackhell ailesine saygılar sunarım ve TESEKKURU BORC BILIRIM...bence bu siteye gelen herkes şükranlarını sunmalı..bu siteye giriyorssan memnunsun demektir..saygılar..

not: bu siteden bi allahın kulunu tanımam.kimseylede işim olmaz..ama yapılan emeğe saygı duyarım..

hehe
i148665_claugh.gif
üyelik tarihin aralık 2005
daha 11 ay olmuş walla mesaj sayındanda şüphelendim sen yoksa
dur duuurrr banlanıp yeniden mi üye oldun

kalıcı olursun :) işallah

Geri