Hackhell Üyeleri(bayram özel)

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
evet evet bugün Mübarek bir gün ve Ramazan Bayramı ...
henüz 1. günü ...:)
cocukken şeker toplardık ... derken sünnet olduk :p erkekliğe ilk adım attık ...
yıllar günler saatler saniyeler birbirini kovaladı yaş ilerledi artık ...
hani derlerya nerde o eski ramazanlar diye ...:)
belki halen 20 yaşındayım ama bunları düşünmediğim yalan diil ...
keşke tekrar aynı günlere dönüp evleri dolaşıp şeker toplasak ...
ananemin elini öptüğümde bana goflet verse:D

ee sizde paylaşın bişeyler ...
ne işiniz var yaf Hackhell de ... ee malum bugün bayram siz yakınlarınıza netten mi ulaşıyonuz yaf P
(Hackhell ailesinde bayramlaştınız tamam yaf ... gidin akraba ziyaretlerine ... ne işiniz va burda :D
kahretsin ki ne bağımlılık yapıyo bura :)

--bayram alışverişi olarak ne aldınız siz ..?
--ilk olarak kiminle bayra laştın ...?
--manitayı aradın mı :D

naptın sen .... hodri meydan annat bakalım ... pc başından ayrılmaya niyetin yokmu senin :D

Dark abimizden en son üye olan
herkese en içten duygularıma iyi bayramlar diliyorum tekrardan ... :cool:

valla ben manitayı arammaısdım hemen bı arayım yaww:((((( herkese ii bayramlar!!!

vallaha nerde eskı bayramlar sting aynı yaştayız ama şimdide çıkıp şeker toplanmaz heydi günler manıtayı bı arayım hatırlattğın için saol bu ara ilk olarak büyüklerimizle bayramlaştık sting ne alalım harddisk aldım dün bu ara butun yöneticilerin ve bütün herkesin tek tek bayramını kutlarım iii bayramlar

bura yağmurlu dışarı cıkmaya hiç niyetim yok ...
böyle iyiyim ben yaa:)
Pc başında kendimi rahat hissediyom,
arkadaşlar gelip alıcak beni o zaman cıkıcam evden

ilk olarak annemle bayramlaştım :)

yağmurlu burada hava ama mecburen dedemlere gittik !!aslında çıkmaya niyetim yoktu yanii

Yaw şimdi bayram bayram deyip derdimi deşmeyin yaw :(
Gurbette bayramı 1. gün bile kutlayamıyoz :(
Dersteyiz şu an hocalar şeker dağıtıyo dermişim...

sizinle sanal takılmak bazen gerçek hayattan daha eğlenceli walla ben oruçu bozdum pc yi kurcalıyom sanırım ekran kartını yaktım neyse olsun canım saol sun herkesin bayramı kutlu mutlu mübarek olsun ( mani gibi oldu ama ) :)

tüm hackhell ailesinin bayramını kutlarım;)

ya bim_28 öyle söyledinki içimi yaktın valla.bende bu bayramı ailemden ayrı geçirmek zorunda kaldım.seni anlayabiliyorum.ama insallah bi dahaki bayrama onlarla beraberim.hayat işte...

Geri