hackhalle iki üc aydan beri üyeyim

vurucuteam

New member
Reaction score
0
ama halan nikimin altinda yabancı yazıyor.. bu yazı değişsin diye buraya yazıyorum.. hackhell güzel forum her konuda güzel birşey bulunan bir site.. yeni katılan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.. favorilere ekleyin hackhelli arkadaşlar.. işinize cok yarayacak bir site.. herkese selam olsun.........

alrykum slm hoş geldin ii paylaşımlar...:)

bunu üyelik zamanı ile alakası yok..mesaj sayın değiştirir...

Aramıza Hoş Geldin Arkadaşım...

hoş geldin iyi forumlar

hoşgeldin arkadaşım msj at yabancı değişir ii forumlar

Hoş geldin, yabancı mevsuna gelince; tamamen duygusal:goz:

şaka şaka, mesaj sayın arttıkça değişir, 25 den sonra yeni üye, 50 den sonra geçerken uğradım, 100den sonra üye, 200 den sonra meraklı, 400 den sonra da bağımlı olur sonrasını bende bilmiorum:D

Hoşgeldin kardeş.
Yabancı kısmını da arkadaş açıklamışAma sen yıldızları takma paylaşımına bak..BEn de 6 aydır üyeyi ama öyleleri var ki 1 ay olmuş üye olalı benim 3 katım msj ı var.[Gerekli gereksiz her yere yazıyo].Sözde rütbesi benden fazla.:D

Aramıza hoşgeldin arkadaşım, paylaşım yaptıqça değişiriz yabancı yaazısı meraq etme, iyi forumlar:sigara:

bende seninle aynı ayda üye olmuşum ama yazılan msj - edilen teşekkürler - ettiğin teşekkürler bir göz at anlarsın yani gizem bu üçünde

sanırım paylaşımı şuan için düşünmüyosun az bi paylaşımla yabancı değil yerli olabilirsin :)

Geri