~HacKForum~

CoMMBa

New member
Reaction score
0
ARKDASLAR SALDIRI YAPMA CALISYORUM AMA BELKI BEN BASARMYORUM BİZLE DALLGA GECER GİBİ ŞEYTLERMMİZ DİYOLAR PKKLARIN YENİ KURDU SİTE BEN HACK YAPMA CALISYORUM AMA PİNK DEN BASKA BİSEY YAPMYORUM ASKERDEN GELDİM YENİ POGRAMLARDAN ANLMADIM ARKDASLAR BANA YARDIM EDE BİLİRMİSZİNİZ HACKECEMİZ SİTE TÜRK VATANI ICIIN BIKTIM BEN ARTIK BU PKK REKLAMINDAN EL BİRLİ LE SALDIRA GECELİM DERİM HACK YAPACAMIZ SİTE BU PİNK OLMAZ YA BU KIRYA KIZ OLARAK TANDIP KEYLOGER GECİRMEK YADA ADMİN PC DALMAK OLACAK BUDA KOLAY OLMACAK ADAM RESMEN BEN YAPTIM DİYOR BUYRUN BAKIN
http://www.hpg-online.com/ SİTENİN BASINDA APONUN VE BİRİSİN RESMİ VAR İÇERİ GİRİNCE PKK KÜNYELERİ RESİMLERİ VİDOLARI KOYMUSLAR
Şırnak ve Çevresinde Operasyon
Döşediği Mayınla Bir Sivili Yaralayan TC Ordusu Yalan Haberlere Başvuruyor
Medya Savunma Alanlarına Yoğun Top Atışları
Zap'a Top Atışları
Xakurkê'ye Top Atışları
Xakurkê'ye Yapılan Hava Saldırılarına İlişkin
Medya Savunma Alanlarına Yönelik Saldırılar Devam Ediyor
Xakurkê'ye Hava Saldırısı
TC Sisteminin Spekülasyonlarına İlişkin!
Şemdinli'de Operasyon
Xakurkê'ye Top Atışları 5. Gününde
Xakurkê 3 Gündür Bombalanıyor
Xakurke'ye Top Atışları Devam Ediyor
Zap ve Xakurke'ye Top Atışları

BURDA BİZİM ASKERLERMİZ SEYİT DÜŞTÜ PKKLARLARA SEYIT YAZMISLAR BURDA :vur ARKDASLAR BENCE SAVSA HAZIRLIKLI OLUN VE BU SİTEDE BERBECE PKK HACK YAPALIM BARİ MEHMETCİKLERMİZİN KANI BÖYLE ALIRIZ BEN SUAN POGRMLARLA URASYORUM AMA BİTE SU NOT VAR HADİ ARKDASLAR GERİLA AVINA CIKYORUZ EL BİRYİ YAPAK İSTEYNLER OYUNUZU BEKLYORUM TŞK EDERİM

Mahkeme KararıyLa enqeLLenmistir :) , , aYnı zamanda kardesim böyLe seyLeri yayınlarken ne kadar iyi niyetli olsanızda bi yandan kötü yapıyorsunuz her tıklamada bunların . Tık sayısı artıo :) gerekli gereksiz bütün herkez girior . Türk miLeti...

Mahkeme KararıyLa enqeLLenmistir :) , , aYnı zamanda kardesim böyLe seyLeri yayınlarken ne kadar iyi niyetli olsanızda bi yandan kötü yapıyorsunuz her tıklamada bunların . Tık sayısı artıo :) gerekli gereksiz bütün herkez girior . Türk miLeti...

katılıyorum konu kapatılmalı bu sorun da özel görüşmelerle halledilmeli diye düşünüyorum

Geri