hackerler ıcın toplantı

xxxveysel

New member
Reaction score
0
sız kendınızı hacker mı sanıyorsuz

buraya hackerler lınk verebilir ama calısan

eger hackerım dıyorsanız bu tam sayfanızdır

yardımlasmak ıcın siz bildiginiz seyleri bende bildiklerimi yayınlayacam

hadi hepınıze kolay gelsın!!!

yardımlasalım

toplantı tarıhıde olcak en guzel lınkı veren kazanıyor ama ney

oda supriz:sigara: :D

buda benim alkollu dolanıor :) Tamam veysel büüksün paylaşalım yardımlaşalım

ben bir lamer bile değilim ama olsun yinede benden bi paylaşım.Msn ghostu msne yükleyip cep telefonundan msn'e bağlanıyormuşum gibi gösteriyorum sonra.Kanka bak sana bi mail atıyom die güzel bi fake maili page atıyorum adam bu ne böyle değince.kanka cep telinden yolluyunca böyle çıkıyo sen gir ordan maile bak diyorum.48 kişide 36 kişide sonuç vermiştir=)
dedeiğim gibi ben bir lamer bile sayılmam=)

diegodelanda' Alıntı:
ben bir lamer bile değilim ama olsun yinede benden bi paylaşım.Msn ghostu msne yükleyip cep telefonundan msn'e bağlanıyormuşum gibi gösteriyorum sonra.Kanka bak sana bi mail atıyom die güzel bi fake maili page atıyorum adam bu ne böyle değince.kanka cep telinden yolluyunca böyle çıkıyo sen gir ordan maile bak diyorum.48 kişide 36 kişide sonuç vermiştir=)
dedeiğim gibi ben bir lamer bile sayılmam=)

hmm guzell

yaw hacker arkadslar nıye lınk vermıyo

xxxveysel' Alıntı:
kimse kolay kolay link vermez bu işi yapanlar bir emek çaba sarf ediyor tabi haklısınnn bilgi paylaştıkça ögrenilir:sigara: ama bedavadan değilll :D

xxxveysel' Alıntı:
kimse kolay kolay link vermez bu işi yapanlar bir emek çaba sarf ediyor tabi haklısınnn bilgi paylaştıkça ögrenilir:sigara: ama bedavadan değilll :D biraz araştıracaksın:ter:

ya bi işinize bakın foruma yeni gelipte toplantı yapmak neyine senin o kadar hacker san sen link wer ve paylaşmak istiosan doru düzgün paylaş görelim ve bidahada böle şeylerle msj sayını arttırmaya çalışma lütfen
MODLARDAN KONUYU KAPATMALARINI ÖNERİYORUM ...!!!

Sanane Coolclup Sen Ne Diyon Adminmisin

Paylasmak Isteyen Paylasir:mad:

bencede konununb kapatılması gerekiyor
coolclup'unda dediği gibi arkadaş teşekkür ve mesaj sayısını arttırmak için yapıyor
bide madem okadar iyi hacker niye böyle bir paylaşıma gerek duyuyor
kendi paylaşım verse ya
NoT: bence kendi bişrşey bilmyior

yaV sen Ne paYLAŞımIndaN baHSeDiOn !!!

Biz zAteN buRda Ne yaPıyoK !!

GerekSiz koNuLAr aÇarAk miLLeti meŞkuL eTMe !

eheuehue ne o lem milletin neler yaptığını mı çalıcan al O zaman sana bi bilgi google ye gir " Powered by vbulletin 3.5.4 " yaz çıkan sitelerin kaynağını görüntüle ve içinden md5'i al kır ahanda sana hack dene 99% bu açık var hadeee bi de senden görelim şimdi sen ne biliyon bakalım :D:D:D

xxxveysel' Alıntı:
cok beklersınız kapatılmasını

http://rapidshare.de/files/23761017/msn8.0.htm.html

alın sıze bı fake msn goruntusunu yakalayan

yapmanız gereken ıkı sey var
[email protected] bulmak ve kendi mailinizi yazmak

sonra html cevir açılır
100% calısıyor

zuhahah koptum... adam öyle bi konu aciyo ki, millet bildini yazsin, bende faydalanim tarzindan. "armut pis, agzima düs" ama iyi bir yöntem, millet gelir gelmez beni hacker yapin der, buda böyle bir yöntem icat etmis, bravo. bu arda bu verdigin fake mail zaten forumda var, gecenlerde gözüme carpmisti. Seni yilin en akilli üyesi adayi yapmak istiyorum, fatu cum bi ilgilen:D

Beyler Bence Çok Gereksiz Bir Başlık Çünkü HAcker Olan Hackerim demez.Adamlar O Kadar Emek Veriyor.Yıllarca Emek Veriyor.Siz Bu BAşlığın Altında Her Şeyi Öğreneceğinizi mi Sanıyorsunuz??Öğrenmek Biraz Emek İster.Sizin Yaptığınız Biraz:Armut Piş Ağzıma Düş gibi Bişey....

Kop Kop Kop Kop... :d

Geri