SCRiPToRiuM
New member
dün gece teknoloji televizyonunda kapanış sayfasını izliyodum.serkan ve burak ı çoğu kişi tanır.neyse.msn den mesajları okurken serkan hackerın biri teknolojitv sitesine saldırdığını söyledi ve siteye index attım dedi.serkan hemen sayfayı reflesh etti bişey yok.bu ikili başladı bu hackerı kafaya almaya.nasıl dalga deçiyorlar ama.gülmekten kırıldım.sonra bu genç hacker kendini genç bilişimci olarak tanıttı ve bir kez daha alay konusu oldu.ondan sonra siteye saldırıın sürdüğünü belirtti.tcp attack mı ne yapıyormuş.ondan sonra yönetmen işaret ediyo serkana ip sini ver diye serkan hala genç bilişimciyle dalga geçiyo bırak yönetmenim saldırsın diyo.kapanış sayfasının sonlarına doğru bu genç bilişimci arkadaşımız küfür etmeye başlıyor ama serkan bunu hala blocklamadı ve hala dalga geçiyor.serkan msn de çocuğa siteya bişey olmadı noldu bişey yapamadın diyo ve bizim genç bilişimci de siteden blocklandığını söylüyo.bu ikili yine bu hackerla dalga geçmeye başlıyo.ben izlerken gülmekten kırıldım.bugün tekrarını verirler kesin izleyin.