Hacked Msft.ch İsvİÇre Yerel Haber Sİtesİ

iyi iş yapmışsın walla ,,,

isviçreye her şey mübah benim gözümde

site gelmiş eski haline ama ossun ginede

dün okadar küfrettin ama bizde emeğe sonsuz saygı vardur zimen admin olusturma açığı hala kaldımı hayret edeiiom neyse sana tavsiyem admin olusturma yerine baska selerede bak örneğin serverida hacklerdin neyse bak bende aynı siteye naptım
http://www.msft.ch/download/
gene sen hacklemişin bişi yapmadım anasayfaya istediğimizi yapardık ama sakın sakın baan küfretme baskalara güvenipte benim karsıma çıkma o senin deli gibi sevdiğin siteyi kaç defa hacklediler allah bilir burda tartısa ortamı yaratmak istemem ama sıkıntımı hackhell inde bilmesini istedim neyse eline sağlık diorum emeğine sonsuz saygı ndiorum

abi inanmıyorum ya adam cocuk gibi admin acıgını kullanarak index basmıs ayıp ya hackleme daha iyi

o açığı kullanıp yapmadım arkadaşımm siz girin o zaman admin oluşturma açığından. ths ye laf edemessiniz.bu arada blackwolf ben o siteyi seviyorum vede herşeye büyük imza atmış site sanada teşekkür ederim tebrik ettiğin için. görüyosun bizde emeğe saygılıyız.benim sevidğim siteyi hostçu şerefsizlik yapıp satarsa ftp sini verirse tab hacklenir di mi?

nası niçin neden hacklediğin önemli deil benim için sevdiğin kişiler seni ne kadar sever onuj bil ben ths midir nedir sevmiom deil gerçekleri sölerim bak ben sanalda kavgacı birti deilimdir anlıonmu dün dionuz tel ver sunu ver msn ekledin beni konustun dün senin yüzünde okadar site gitti admin çaktı fso soktuğumu server gitti elimden ama tın bişi demiom gene yapamıcam bişi deil ama msn ekleyen sensin küfretme bidaha bana dion gercek hayat gercek hayattada ne oldumu görürsün br gün antalyaya gelirsin gösteririm ben sana

ben istanbuldayım sen gel olm bak bu işler net alemine benzemez güldürme beni yürek ister anladın mı dayı dayı konuşma

rahaqt ol 14 sene yasadım istanbulda herseyi biliriz orda tanıdğımızda bpoldur rahat ol gelecem 28 ayısta oraya ozaman görüşürüs

KONUYU KAPATALIM DEDİĞİMİZDE LAF ATARAK KAPAMA ANLADIN MI LAN İSTANBULDA SENİ EZERİZ BİZ AKRABALRI FİNK ATIYOMUŞ ÇOK KORKTUK SENİN AKRABAN 1000 SE BENİM AKRABAM 2000 DİR BUNDAN HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN YETER LANNNNNNNN

bakalım hangimizin tandıüğı çok ha olm deli etme adamı neyse konus kapansın doru benim sülalalem orda kosturyor sen gelmişin bana ayak yapıon bide ben izmirli diyelim :D uydurma bişiler hemen

pahaha buneya yönetim nerde

siz birbirinizi hacklersiniz yakında
her telden bişiler cakana helal
cocuklaşmayın keyfinize bakın iyi güldüm:)

lem olm saçmalamayın ya allam olaya bak bea

Kimse bu işi annesinin karnında öğrenmedi arkadaşlar üstelik yabancılara verilen bir zarar konusunda bu kadar tartışılması anlamsız. Bırakın yontemi. Eline sağlık kardeş....

yöneticilerdewn birini bekliyorum ne zaman glip kiilitlicek die...

blackwolfa 500 ytl :D şaka şaka , abi çocuklaşmayın ...

kiniyorum..

p3simist' Alıntı:
yöneticilerdewn birini bekliyorum ne zaman glip kiilitlicek die...
Helal Pesimist Cok Dogru Soyledin Dostum.. YONETİCİLER DEN BİRİSİ KİTLESİN SU KONUYU . Cocuklasmayin Sizde Biz Platformumuzu Ailemizi Genisletmek istiyoruz Sizse Kendi Aranizda Tartisma İC SAVASMİ Cikariyosunuz Buyuk AYİP..!!! KİNİYORUM.....:(

Geri