hacked bugunluk somn sigara paramida cafeye verdim :(

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
ölede sigara paramı verdim cafeye şidi ne yapcam gene babamdan sigara çalacam :D her ne kadar 2000 içsede öle yapıcaz offfff offfffff

ya değerde sen hiç 2000 sigara içtinmi uzun ha söle bana içtinmi iç ondan sonra halimi anlarsınnn

bazı lamnerlerde üstüne hacklemiş sadece onlara gülüyorum

Üstüne hackleyen kişi iyi hacklemiş.
Helal olsun :)

sanada gülüyom hack olayi üstüne hacklemek deildir kendin bulursun siteyi kendin hacklersin tamammi adam ben hackliom oda buradan gordu artik hangi ibn.... ise hackledim ayagina yatior ben ona hacked deil lamed yazssaydi daha iyi olurdu cunku lamer isi yapmis ben onada lamer derim ancakk

Nuke haclemek ne zamandan beri hack olmush aslında ben onu anlamadım hala :)
Sen adam gibi hackleyememissin adam mis gibi basmısh index ini.........
neyse banane ya isteyen istediği yeri hackler :p

nuke açığı vardı onu hackledim baska açığı olsaydı öle hacklerdik rahat ol sen yani biz sadece nuke deil bizde biliriz fso dur exploittir yada işte bilmem cookiee açılarını kullanmayı zamanıkm olsa o yöntemlerede hacklerim en son fso ile hack yaptığımızda 6 saat cafede oturdum yani en kolay yöntemle ewe net gelsi oazaman yaparız her yöntemiiiii oki

Fso , Cookie editor , exploit , yada hazır verilmish açıklardan yararlanarak yapılan şeyler hack değildir (bence)...
Çünki Fso zaten prg ile yapılıyo.
Cookie editor başlı başına bi program..
exploit desen hazır codeleri alıp perl olarak kaydedip sonra çalıştırmak (codeleri sen yazarsan eywallah derim)
ve diğer sql injection açıkları hack e girmez bence.
bir sürü hazır injection code si var hepside nuke için.
bunu ilk bulan ve yapan adam bence hack yapmıshtır.
ama sonra dan yalama olmush çoluk çocuğun eline geçmiş bi açıkla bişeyler yapmak hacke girmez..(tekrarlıyorum benceee)
neyse sen bildiğini yap ama unutmaki sen bunları yaptıkça mutlaka üzerine hacklicek birileri çıkar.......................

ben perl ile exploit derlemem shell vardırr ha sen bana turkiyede kendi açık bulupta site hackleyen birini göstersene herkez bir yerden açığı okur neyse konu kavgaya dönmesein ben cvp yazmıor artık devam etmek istiorsan msn adresimi bilion hadi allaha emanet olun

Banane ya el alemin derdi beni mi gerdi :)

Geri