Hacke Neden Basladınız?

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
S.a Arkadaslar bu bölüme Takılanların çoğu genellikle Hacke Meraklı yada O İşle Uğrasan İnsanlardır Hacke Neden NAsıl Basladınız HErkez Bi Öğrensin Dedim :D
ilk Ben Cvp Verem Ben Hacke Msn mi Hacklemişlerdi Ozaman Basladım YAklasık 8 9 ay önce ozamandan Beri hackle Uğrasıyorum MSnmi Hackemeselerdi Belki Hiç HAckle Uğrasmazdım Benim Baslama NEdenim oydu Tabi Devam Etme Nedenim ayrı :D

hiç başlamadım ama başlasam sağlam başlamak isterim :)

Bilmem başladık işte :cool:

SeN SoR Die:)

bende hackle hiç ilgilenmedim hiç msn yi de daha kimse çalamadı burdayım isteyende gelsin

cok eskilerden ugrasmıstım bu sıteden oncekı forum zamanların da saglamda kasmıstım ama baltaları topraga gomdum :D sanal bana yaramıo :)

slm

herkesin bir ilgi alnı wardır bizimki de bu işte.

benim hikayem uzun anlatmiim şimdi kevin bi ara uramıştı yanıma da :p işte ondan sora bi başladık allah allah ne siz sorun nede ben söylim :)işin şakası hack benim herşeyim..

bizim hocanın msn i çalmak için adama uyus oluom da ama ilk kullandığım program ice cold oldu ama sonra çaldım maili hehe ama artık fazla uğraşmıyom zor geldi :p

benim msn yi hacklemişlerdi bende intikam alıyom

bana bi sitenın yanlişi olmuştu yanliş yapmişdılar ordan merak sardı ama kapamadım hack işinı :D

Geri