hackden anlayan baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hellgod

New member
Reaction score
0
Arkdaşlar BEn şöyle bir trojan istiyorum

be örneğin xxxforum.com sitesine koıydum adam tıkladı açtı o dosyayı
direk bütün bilgileri bana gelcek msn fln keyloger görevide görcek nasıl yaparım
fakat adamın ipsini bilmiyorum sadece o dosyayı açması etkili olurmu?
bana böyle bir program lazım koyabilirmisiniz :( lütfen ya bide açıklarsanız nasıl yapıcam

arkdaşlar okadar kişi baktı biri yardımcı olsun lütfen

ftp server olusturan bir suru keylogger var.. ardamax keylogger ve perfect keylogger gibi onlari incele derim...

lam yürü git saçmalama bırak bu işleri yaa

herkes milletin bşilerini istio ne lan bu adam masum olarak indirecek dosyayı,sonra sen haince onun bilgilerini alacaksn..ne güzel!
git hayırlı bşiler yapmak istiosan hackhell in web hack bölümünden bşiler öğren de yabancı antitürk antiislam sitelerini hackle..

zor tuttum küfür yazmamak için kendimi senin yüzünden ben ban yicem..:mad:

varda burda olmas :) illa laf ettirceksin 2. si ben inançlı biri değilimki antiislam sitelerini hackliyim lakin antitürk sitesi hiç görmedim

ya yürü git kardeşm bıdı bıdı..
inançlı olup olmaman beni ilgilendirmez sonuçta burası laik bi ülke ama
böle saçma şeyleri bırax bırax!!1
konunun çoook tan kapanması lasım ama sanırım modlar çişe gitmiş,gelince kapatırlar by bys..:D

slmlar yuh yani gordumde boyle sacmalik dolu bir soru ve cevap gormedim dine inancli olmaya bilirsiniz ama sunu da soylemeden gecemyecegim hackerlik yapmak icin masum insanalrin pc lerine girip bir seyler ogrenmekdegil maksat kendi cabalrinla birseyler yakalamk ve yapmak iyi ne guzel bne san bir site yapayim ve sen ositye gir bendesenin bilgilerini alayim sacmalama uyuma ac gozlerini iki program ogrenipte kendini agirdan satma masum insanalri birakta pislik dolu hainlik dolu insanalr ile ugras masumlarin yanindayim daima saygilar sunarimm imza:HacK_Casper

la hadi gıcık oldugun yada kız arkadasının pc sinini flan eline gecirmek istiyosan ayrı bi durumda masum insaları hacklemek ayrı bi durum bu arkadası banlamak lazım adult bölümündeki filimleri bize yutturabilir :=)))

yaw bu kadar konusturacagınıza yazsaydınız daha gzl olurdu dermişim :D

Başlık Saçma
Konuya gelen yorumlar daha saçma

hata - hatayı götürüyor :s

konuyu kilitlememde bi sakınca yoktur umarım ;=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri