Hack ve Hacking'in siyasi görüşü olur mu, olmalı mı?

Hack'in saiyasi görüşü olmalı mı?

• Kesinlike olmalı!

Kullanılan: 15 51.7%
  • Olsa da olur, olmasa da

Kullanılan: 6 20.7%
  • Olmaması taraftarıyım, birlik için

Kullanılan: 4 13.8%
  • Kesinlikle olmamalı!

Kullanılan: 4 13.8%

• Kullanılan toplam oy
    29

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
Evet, başlıkta da yazıldığı gibi.. Çeşitli takımlar kuran arkadaşları görüyorum, tamamen siyasi bir fikir birliği içersinde hareket ediyorlar. Sizce siyasi birleşmeler mi, yoksa her görüşün de katılımının sağlanacağı milli birlişmeler mi? Sizin de bu konu üstüne fikirlerinizi bekliyorum.
Anketi de oylarsanız sevinirim..

NOT: Burda siyasi tartışmalara mahal vermek istemiyorum. Sadece bir araştırma, lütfen herkes "birbirlerinin görüşüne saygı göstererek" fikirlerini yazsın.

Saygılar..

fikirleri olan arkadaşların fikirlerini yazmasını beklerdim ama sanırım ilgilenen olmamış..

Siyasi'den cok bir amac oLmasi Lazim.. Nette Hacking yapan ya da yaptigini zanneden kisiLerin yuzde 95'inin indexleri ortaLama ayni .) ama amac yok..

"Hacked by XXX "
.ikeriz adaLeti cekeriz emaneti. "

.) eger bir amac varsa bende bundan sonra bunu atarim..

Siyasetten cok amac onemLidir.. attigin index'in amacini beLirtmeLisin.. yoksa Lamer'likte ustune adam tanimam o kisiLerin..

ben özellikle misyon dışı yayın yapan, gelenek ve göreneklere saygısızlık yapan, dil, din ve islama hakaret edenlerin sitelerini hacklemekten yanayım.

ama görüyorum ki sırf can sıkıntısıyla, macera olsun diye, hava atmak için v.b. gibi örneklerle web sitelerini hack leyenler var. ben çok rastladım.

eğer normal bi web sayfasının açığı bulunduysa hemen admine bildirilip gerekli önlemlerin alınması gerekir.

(yazdıklarımın siyasi bi anlamı yoktur. söylemek istediklerimi yazdım.)

SeLaMLaR!!!

Partizan Bende BArışçıyım MSn ni EKLedim OLmadı ÖzeL Msj Atarsan Tanısmak isterim...D-İ-Y-A-R-B-A-K-I-R

1 yıldan uzun bir süre olmuş bu anketi açalım, forumu karıştırırken rastladım:)

o zaman pek popülaritesi olmamıştı.. yeniden gündeme taşıyıp görüşlerinizi almaya devam edelim,

ne dersiniz?..

bence olmamalı o kozlar bence sanal alemde değil sandık başında olur ama yanlışlıkla Kesinlikle olmalıya oy atmışım :D

bende kesinlikle olmalıya Oy attım..!!Yorumları okurken söyle bir düşünce gelişti;
eğer bir kişi siteleri heves için indiriyorsa hiçbir amaç yoksa Yaptığı lamerlikten başka bişi dğl..o zman işin içinde siyasi falan yok
ama siyasi görüş geldiğinde ayrı bir izlenim yaratıyo.!!Ypılan şeyler bi amaç uğruna oluyo..

bende kesinlikle olmalıya Oy attım..!!Yorumları okurken söyle bir düşünce gelişti;
eğer bir kişi siteleri heves için indiriyorsa hiçbir amaç yoksa Yaptığı lamerlikten başka bişi dğl..o zman işin içinde siyasi falan yok
ama siyasi görüş geldiğinde ayrı bir izlenim yaratıyo.!!Ypılan şeyler bi amaç uğruna oluyo..

ama işin içine siyasi görüş karıştığında bölücülük de siyasi oluyor..

bu bölücülüğün farklı tanımlarını yapabiliriz.. terörist oluşumlar olduğu gibi sağ sol çatışması da var..

bence bunları da göz önüne almamız lazım..

bnce olsada olur olmasada

Geri