hack kouları ve şifreleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delicoban

New member
Reaction score
0
lütfen hack konuları ve şifreleri ni(forumda açmayalım)başkasını mahremiyle ilgilenmeyelim biliyorsunuz suçtur yöneticiler'in dikkatine...

ya arkadaşım sen öyle diyorsun da CIE, FBI, MIA (doğru mu yazdım)...... bunlar benim msn kayıtlarımı alıyorsa, hangi site de ne yazdığımı izliyorsa, cep telefonu görüşmemi dinliyorsa bende istediğimi yaparım. önce benim özel hayatıma saygı ki sonra ben başkasının özel hayatına saygı göstereyim. değil mi? bu arada konuyu 2 kere açmışsın...

sitenin adı bikere HACKHELL dikkatini çekerim yanlış yere gelmişin
bide hacktan dilinin yandıgı çok belli oluyo:D

Evet vbencede öyle ols
180px-Smiley.svg.png
:D:D:D:D:D

hacking mahremiyete saygısızlık değildir..

hacking senin amacın doğrultusunda ilerler, eğer senin isteklerin kötü ise bunları

gerçekleştirmek için hacking'e de gerek kalmaz.. istense hack yöntemleri dışında da bu

internet üzerinden işilerin özel hayatları karıştırılabilir..

biz burada payaşım yaparken kimseyi kötü yola teşvik edici sözler sarfetmiyoruz.. hiç

kimseye, gidin şunun bunun maili indirin, onun bunu hayatını karıştırın, şunun şifresini çalın,

bunun adını kötüye kullanın demiyoruz.. ben şahsım adına hacking'i bu vakte kadar kötü

yönde kullanmadım, belki çok çok nadirdir.. öğretmesi bizden, uygulaması üyelerimizden..

aksi mesuliyet kabul etmiyoruz...

Sitede hackten korunmak için de bir o kadar konu var. Turk_Hard yukarda diğer söylenmesi gerekenleri söylemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri