Hack bölümü yönetici başvuruluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fcn

New member
Reaction score
0
arkadaşlar hack bölümü modluğu istiyorum.bu konudaki bilgilerin nelerbu bölüm zor bi bölüm diceksiniz.ben hackerım kendi hack grubum var bilişim teknolojileri okuduğum için kodlama dillerini biliyorum.bu sitede yaklaşık 2 senedir aktifim.bide neden hiç hack bölümüne paylaşım yapmadığımı sorduğunuzu duyar gibiyim.artık türkiyedeki bütün hack programları hazır yapılmış olanlar foruma koyulmuş bende forum kirliliği yapmak istemiyorum yeni bişiler bulursam (yabancı sitelerden falan (yabancı dilim varçeviri yaparım yani) ) yada ben yeni bişiler yaparsam paylaşmak istiyorum.ve Bölümü düzenlemek istiyorum .

Teşekkür Sayısı: 37
27 Mesajına 53 Kere Teşekkür Edildi

ayrıca insanların sorularına cevap verebilecek kadar bilgiliyim

Çok istekLisin ama ßiraz Daha Zamana İhtiyacın Var.
İLerde Hack ten AnLadığını Ve Bu Konuda Kaydadeğer PayLaşımLar Yaparsan Neden OLmasın.
ŞuanLık (-) Çok Erken...

Bilgin Varsa ilk önce bunu forumda göstermeni tavsiye ederim =)
erken olduğunu bilmen gerekir :goz:

önerilerinizi dikkate alıcam arkadaşlar acaba yöneticiler ne dicek çok merak ediyorum çünkü hell boyun yanında görev almak gerçekten zor iş ama üstlenmeye hazırım

o bölümde cok aktif olman lazımkı senı mod yapsınlar;)

hiç diilse bir deneme süresi istiyorum

Karde$ bu siteye yıllarını veren insanlar var burda her $ey cok kolay deil hayatta oyle...

1 sey almak icin once vermen lazım...eyw iyi forumlar sana biraz daha calısman lazım orda..

(_) kUSURA BAKMA...

daha erken arkadaşım ..

Kusura Bakma ama bilgin varsa bunu foruma paylasımlarla yansıt, tesekkur topla mesaj sayını yukselt.. O zaman sen istemesende birileri ister senin mod olmanı ;)

o zaman seni bi test edelim kardeş şimdi benim bilgisayarıma hackerlar giriyo.
bende kaspersky internet security 7.0 kullanıyorum
ve
açık portlarımda bunlar
Port 25 Open
Port 80 Open
Port 81 Open
Port 82 Open
Port 83 Open
Port 110 Open
Port 119 Open
Port 135 Open
Port 143 Open
Port 443 Open
Port 445 Open
Port 465 Open
Port 563 Open
Port 993 Open
Port 995 Open
bi de kaspersky internet security internet 7.0'ın güvenlik duvarı ayarları nasıl olmalı..

hadi sana güveniyorum sen yaparsın hadii:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri