Hacettepe 2-0 GaLatasaray [ TEK BAŞLIK ]

Skibbe yi bu forumda boş yere savunmadık o kadar aldılar erciyesi ligden düşüren adamı getirdiler başımıza ben galatasarayı son 10 senedir bu seneki kadar kotu gormedim atak yapmıyoruzki defansif oynamaya devam... skibbe zamanında kazandığımız maçları aslanlar gibi oynayarak alıoduk... Ortada aslana benzeyen birşey varmı? Tamam zamanında hizmet etmiş olabilr halen büyük kaptan ama oyle olarak kalsın daha fazla galatasarayı küçük duruma düşürmeden gitsin...

Bülent Korkmaz arkadaşları Hasan Şaş ve Ergün Penbe için çalışıyor, GALATASARAY için değil.

Ya biz o okadar eksik var diye yeniliyoz tamamda siz niye böyle yeniliyonuz ona anlam veremiom

ѕσηυη¢υ;4275474' Alıntı:
Bu Hasan Şaş Hacettepe'de olsa ilk 18e girebilir miydi merak ediyorum...

Benimde merak ettiğim Hasan Şaş'tan ne bekliyordukta neyi alamadık dakka 70 te takım mağlupken hasandan maç çevirmeyi bekledikte o mu yapamadı Hasandan beklenen sadece takımdaki gençlere yol göstericiliktir taraftarın yaptığı ıslıklama ise Hasan Şaş'a yapılmış büyük bir ayıptır...

Bu takımda çok büyük bir revizyon gerek ben hiç üzülmüyorum zaten galibiyet beklemiyordum.Bravo Hacettepe'ye iyi oldu ders oldu bize.Bülent'in suçu günahı yok.Suç Adnan Sezgin denen papazın.Bence bu adam takımı kirletiyor çok çakal bir adam acil şutlanmalı.Ve en az 10 kişinin bileti kesilmeli.Savunma'nın sağına ve ortasına Orta Saha'nın sağına ve ortasına ve de forvete dinamik genç futbolcular alınmalı.Arda kaptan yapılmalı.Bakın o zaman işte Galatasaray durdurulabilir mi?

Cok kötü olmus, simdi B.Korkmaz istifa ederse yanlis olur bence, sonraki sezon kendini gostermesi lazim.

Mumla aramak mı ..
Projektörlerle aranıyor be Skibbe..

ilk yarı skoru 0 bitebilecek olan bir maçtı ama maç sonucu olarak galatasarayın alacak olacağı bir maçtı ne diyelim artık yönetim istifaaaaaa..

bu takım HAMBURG'u yenip UEFA'da final oynasaydı, SİVAS'ı yenip TÜRKİYE KUPASI'nda finale çıksaydı, SON İKİ HAFTA GALİP GELİP TRABZON VE FENERBAHÇE MAÇLARINDAN GALİP ÇIKSAYDI herşey güllük gülistanlıktı bizlere, ama kazın ayağı öyle değil, sık sık antremanları izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim son söz olarak, bırakın futbolcuları antremanları izleyen bizlerde bile heyecan bırakmıyor BÜLENT KORKMAZ, başka kulvarlarda GALATASARAY'a hizmet etmeli, mesela BEYLERBEYİ'nin ya da ÜMRANİYE'de yeni açılan ALTYAPI KOMPLEKSİ'nin başına geçmeli.. kesinlikle hiçbirşey yapmasa bile oralarda daha verimli olacaktır.

ben eski futbolcunun 1 2 sene sonra hocalık yapmasına karşıyım. bülentin kariyeri nedir. bursada bursayı küme düşürüyodu. erciyeste mission complete. genclerin başına gecti bi kac hafta sonra kapıdışarı. e tabi futbolculuk kariyerine diyecek birşey yok ama. sen tutupta 2 senelik hocayı bu karışık durumda başa getirirsen olacağı budur. mac 0 0 giderken ilerden adam cıkarıo volkanı alıo oyuna volkanın hatasından gol yiyoruzz olacak iş değil. oyuna soktuğu hasan hacettepeliye asist yaptı. 1 metre önündeki topu kontrol edemeyen adamı sen hangi akla hizmet oyuna alıyosun???

gerci kabahat bülentte değil bülenti bu mevkiye getirende. adam zorla beni alın hoca yapın demedi. yönetimin acilen gitmesi lazım. adnan - sezgin + polat - gitmedikce istedikleri kadar hoca getirsinler...

ѕσηυη¢υ;4280493' Alıntı:
İlk maç 5-0 ken Lincoln 90.dk da dalga geçiyodu rakipleriyle.90+da atılan gol de ona iyi bir cevap oldu sanırım :D

yapmayın gözünüzü seveyim haLa aynı muhabbet,Türkiye'ye en pahaLı futboLcuLarı Fener getiriyor bu ayıp mı? AneLka'nın attığı çaLımLar faLan.. FutboLu 'güzeLLeştirmek' rakibi aLaya aLmak değiLdir ki..

Geri