Habur’da PKK’yı kahraman gibi karşılatan sen değil misin?

l3adl3oy

New member
Reaction score
0
Habur’da PKK’yı kahraman gibi karşılatan sen değil misin?
Sabahattin Önkibar

Utanmadan, sıkılmadan kefen edebiyatı yapıyor! Eşikte seçim var ya, güya PKK’ya hücum ediyor.
Yahu sen değil misin Habur’da PKK’yı kahramanlar gibi karşılatan?
Sen değil misin devletin valileri ile genel müdürlerini oraya gönderen?
Sen değil misin seyyar-çadır mahkemelerini kurduran?
Sen değil misin “Pişman değilim, önderim Öcalan’ın mesajını getirdim” diyen PKK’lı terörist eşkıyayı, “Sen pişmansın da farkında değilsin” kabilinden bir gerekçeyle serbest bıraktıran?
Ve o sen şimdi hiç hayâ etmeden güya PKK’ya meydan okuyor ve bizden buna inanmamızı bekliyorsun öyle mi;
Yapma, etme Tayyip Bey; Türk halkının jetonu biraz geç düşer, lakin sandığın kadar da salak değildir!
Bunca yaşananlardan sonra kim senin PKK için ettiğin son laflarına inanır?
İnsaf et sen değil misin o PKK’yı 9 yıldır terörist kimliğinden çıkarıp Ulusal Direniş Örgütü imajına sokan?
Sen değil misin PKK ile mücadele eden kahramanları Silivri’ye hapsedip adeta yaptıklarının hesabını soran?
Sen değil misin devlete meydan okuyup küfürler eden Osman Baydemir gibileri yıllar yılı görmezden gelen?
Sen değil misin PKK’nın yaptığı Erzincan saldırısı gibi eylemleri Türk Silahlı Kuvvetlerine ciro etmeye çalışan?
Sen değil misin devlet eliyle Kürtçe televizyon yayınlarını başlatan?
Sen değil misin Abdullah Öcalan’la dolaylı görüşmeler yapan?
Sen değil misin MİT Müsteşarını İmralı’ya gönderen?
Sen değil misin Öcalan’a her seferinde beklesin, seçim sonrası her şey istediği gibi olacak diyen? (Ki bunu iddia eden Öcalan’ın kendisidir)
Sen değil misin bu ülkede Türkler ne ise Kürtler ve 36 ayrı etnik grup aynı hakka sahiptir diyen?
Ve o sen şimdi hiç utanmadan, sıkılmadan güya PKK’ya meydan okuyorsun öyle mi?
Yemezler Tayyip Erdoğan yemezler!

Yukarıda söyledik, bu milletin jetonu biraz geç düşer o kadar da zeka özürlü değildir!
Senin bütün bunları 12 Haziran günü oy almak için söylediğini ve samimi olmadığını bilmiyor ve görmüyor mu sanıyorsun?
Samimi olsaydın, seçim sonrasında yapacağını açıkladığın Anayasa değişikliğini gizlemez, muhtevasını açıklardın!
Gizlediğine göre belli ki rezil şeyler var o değişiklikte!
Mesela neler mi?
Ay yıldızlı şanlı bayrağımızın artık olmayacağı teklifi olabilir!
Devletin resmi dilinin Türkçe olmasının kaldırılması olabilir!
Başkent’in Ankara’dan İstanbul’a taşınması olabilir!
Hayır söylediklerim komplo teorisi değil,TÜSİAD’ın terennüm edip kamuoyunu alıştırmak için ileri sürdüğü tekliflerdir bunlar!
Bir şeyin farkında olun ne olur, TÜSİAD Erdoğan’a rağmen o teklifleri yapmaz, yapamaz!
Kazara yaparsa Tayyip Erdoğan o TÜSİAD’ı sokağa çıkarmaz, rezil eder!
Hatırlayın lütfen, referandumda tarafsız kalacağım diyen TÜSİAD’ı bertaraf olursun diye tehdit eden kimdi?
Tarafsızlık açıklamasına bile bertaraf etme tehdidinde bulunan Tayyip Erdoğan Türk bayrağı ve Türk dilinin kaldırılmasını teklif eden TÜSİAD’a eğer suskun kaldıysa, bu ne anlama geliyor söyler misiniz?.. Cevap net; TÜSİAD’a o sözleri ettiren bizzatihi kendisidir!
Her şey ortada, Tayyip Erdoğan hep yaptığı gibi oy için Allah’ı, dini, türbanı, Askeri, darbeyi, proje ya da hayalleri istismar etmesi misali şimdi güya PKK’ya karşıtlık rolünü oynuyor!..
Yemezler Tayyip Erdoğan; yemezler!..

Not: Sinan Aygün’ü ve CHP’yi hedef alan Zeki Sezer AKP’nin taşeronluğuna soyundu… Şaşırmadım; zira ondan başka türlüsü beklenmezdi zaten!..Tesadüfen bir yere gelip de tesadüfen orada kalınamayacağının en canlı örneği bu Zeki Sezer’dir.

AKIL ERMEZ!
Örtülü Ödenek’te Tayyip patlaması!
Bütçeye göre harcaması gereken miktar 230 bin lira ya da eski parayla 230 milyar.
Peki tahakkuk eden yani harcanan miktar mı?
Tamı tamına 390 küsur milyon ya da eski parayla 390 küsur trilyon!
Neden mi bahsediyorum?
Başbakan Erdoğan’ın örtülü ödeneğinden!
Tamam örtülü ödeneğin hesabı sorulamaz da bu kadar da olmaz ki!

Bütçede 230 bin lira olan bir harcama kaleminden nasıl 1300 katı ya da misli bir harcama yapılır?
Eski Başbakanlara bakıyorum, böyle bir harcama asla ve kat’a yok!
Evet her şey gibi bu dönem örtülü harcamalar da bir dehşet ki izahı mümkün değil!

YENİ YÖNTEM
Siyasete gireceklere gizli kamera temiz belgesi!
Malum milletvekili olmak için müracaatta sabıka kaydı gerekiyor.
Yüz kızartıcı suçu olanlar mebus olamıyor.
Bundan böyle milletvekilliği için resmen olmasa da fiili bir şart artık gündemdedir!
Ne midir o?
Gizli kamera kaydının olup olmadığı?
Peki bu temiz belgesi nereden mi alınacak?
Malum dinci gruplardan!
Zerre abartmıyorum; devletin merkezlerine sızan o kesim sadece mevcut siyaset erbabının değil, aynı zamanda istikbal vaat edenlerin bile günlük hayatını arşivlemiş durumda!
Amaç bu CIA metoduyla gelecekte siyaseti kontrol etmek!
Türkiye bu kaset şantajı hadisesini aşamazsa yandık ki yandık!

YENİÇAĞ

söylediklerini sonuna kadar destekliyorum. bunları görmezden gelip burada yazanların bırtek cumlesını okumadan muhalefet edecek CAHİLL VE KÖRR gereksizler elbette olacaktır. onlarınki ancak yalanları SIVAMAK tan başka bir anlam ifade etmeyecektir. elbette karşı çıkacaklar hatta siz ne yaptınız bile diyecekler çünkü onların yaptıklarını umursamayacaklar. siz ne anlatacaksınız bakın onlar ne cevap verecekler. cahilliklerini birkez daha gün yüzüne çıkartacaklar. bekleyin de görün bakalım kaç tane cahil ve vatan haini varmış burada !!!

İnsaf et sen değil misin o PKK’yı 9 yıldır terörist kimliğinden çıkarıp Ulusal Direniş Örgütü imajına sokan?
Sen değil misin PKK ile mücadele eden kahramanları Silivri’ye hapsedip adeta yaptıklarının hesabını soran?
Sen değil misin devlete meydan okuyup küfürler eden Osman Baydemir gibileri yıllar yılı görmezden gelen?
Sen değil misin PKK’nın yaptığı Erzincan saldırısı gibi eylemleri Türk Silahlı Kuvvetlerine ciro etmeye çalışan?
Sen değil misin devlet eliyle Kürtçe televizyon yayınlarını başlatan?
Sen değil misin Abdullah Öcalan’la dolaylı görüşmeler yapan?
Sen değil misin MİT Müsteşarını İmralı’ya gönderen?
Sen değil misin Öcalan’a her seferinde beklesin, seçim sonrası her şey istediği gibi olacak diyen? (Ki bunu iddia eden Öcalan’ın kendisidir)
Sen değil misin bu ülkede Türkler ne ise Kürtler ve 36 ayrı etnik grup aynı hakka sahiptir diyen?
Ve o sen şimdi hiç utanmadan, sıkılmadan güya PKK’ya meydan okuyorsun öyle mi?
Yemezler Tayyip Erdoğan yemezler!

bop eşbaşkanından başka ne bekliyorsunuz ki
görevini ifa ediyor
şimdi sırada başkanlık sistemi var
eyaletlere bölecekler türkiyeyi
imralı itini çıkarmak için genel af icat edecekler
gani demiştiya çankayadaki güzel şeyler olacak diye...

Ben Bir Sehit Cocugu Olarak Utanc Duyuyorum Su Tablodan. Ve Babamdan Akan Kanı heLaL Etmiyorum !! Allah Belanızı Versin.

bir insan ancak bu kadar amerikan maşası olabilir,, akp ve pkk aynı yere hizmet eden ÖRGÜTlerdir..
millet hele muhalefete yüklensin..yok sesi az çıkıyomuş yok pısırık görünüyormuş..millet olarak bu yönetime layığız..şekilciyiz çünkü

ahanda sürecin son durumu:

Demirtaş ayrı devlet istedi

ESKİ BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye, coğrafi ve nüfus olarak büyük bir ülke, tek bir merkezden, tek bir başbakanla yönetilemez" dedi. Demirtaş, Kürtler'in kendi ana dillerini konuşmaktan ve demokratik özerklik projesinden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Eski BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye, coğrafi ve nüfus olarak büyük bir ülke, tek bir merkezden, tek bir başbakanla yönetilemez" dedi.

Bağımsız aday olduğu Hakkari'de seçim çalışmalarını yürüten Demirtaş, köyleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Demirtaş, Ankara'nın Hakkari'ye uzak olduğunu savunarak, şöyle konuştu:

"Buradan Ankara'nın bürokrasisini aşmak neredeyse imkansız hale gelmiş.

O yüzden biz diyoruz ki: İl genel meclislerine, bölge meclislerine yetki verilsin. Buradaki yatırımcı, buradaki işini, il genel meclisi ve bölge meclisi ile çözsün. Bu yüzden bizim önerdiğimiz demokratik özerklik yönetim modeli, aslında bütün bu sorunların çözümüdür. Her şey Ankara'dan yönetilemez. Türkiye, coğrafi ve nüfus olarak büyük bir ülke, tek bir merkezden tek bir başbakanla yönetilemez."

İşsizlik ve açlık gibi sorunları, halkın gücüyle çözeceklerini ifade eden Demirtaş, "Kendi demokratik özerk yönetimlerimizi kuracağız, biz bu konuda ısrarcıyız. Anadilimizle kültürümüzle kendi topraklarımızda yaşayacağız.

Bundan hiç kimse vazgeçmez. Onuru olan hiçbir halk, kendi dilinden, inancından ve kültüründen vazgeçmez. Şimdi şu okulda Kürtçe eğitim yapmak, bu köye zarar verir mi? Biz diyoruz ki: Bu çocuklar Türkçe de öğrensin ama kendi anadilinde eğitim yapacak. Bunun başka çaresi, başka yolu yok."

KAYNAK

Ahh Sunlardan Biri Es Kaza Bizim Sokagıda Ziyaret Etse Ya.

Sadece ülke yönetmek için o koltuklara oturmadıklarını gösterdiler.Büyük bir zihniyet değişimi yaptılar.Millete bunların gerçek yüzünü anlatsak bizi dinsiz ilan ederler...Allah'ım sen Türkü koru!

Evet, değerli arkadaşlarım,
Ne pkk nın tetikçisiyim ne de onun sokak köpeğiyim
Yalnız haburda pkk lıların karşılanması bir stratejidir.Neyin stratejisi?
biliyorsunuz ki bu iktidar milli birlik ve beraberlik projesi adında bir projeyi gerçekleştirmek istedi.Ve bunun için de bazı şeylerden taviz verildi ki bu kan dursun! bunun stratejisiydi. Unutulmamalıdır ki dağa çıkanlar bu ülke analarının çocuklarıdır.Dağa çıkma nedenleri de malum tarihimizdendir. Doğuda yapılan birtakım işkenceler doğuda yatırım yapmaktan kaçınılması vs.
Olaylara tek taraflı düşünmeyin.. Yalnız şunu da söyleyeyim.O gelen pkklıların daha sonradan çark etmesine ben de çok kızmışımdır. (Pişman olmadıkları söylemişlerdi) çark etti derken bunu kastediyorum.

Velhasıl eğer bir şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız bazı şeylerden taviz vereceksiniz. Bu bazı şeyler basit birkaç adımdır. Devletin bölünmesine kimse müsaade etmez. Demirtaş boş laflar ediyor. Açılım sadece doğunun türkiyeyle bütünleşmesi ve doğu insanın pkk ile birliğini bozması amacındadır.

biliyorsunuz ki bu iktidar milli birlik ve beraberlik projesi adında bir projeyi gerçekleştirmek istedi.Ve bunun için de bazı şeylerden taviz verildi ki bu kan dursun! bunun stratejisiydi. Unutulmamalıdır ki dağa çıkanlar bu ülke analarının çocuklarıdır.Dağa çıkma nedenleri de malum tarihimizdendir. Doğuda yapılan birtakım işkenceler doğuda yatırım yapmaktan kaçınılması vs.
Olaylara tek taraflı düşünmeyin.. Yalnız şunu da söyleyeyim.O gelen pkklıların daha sonradan çark etmesine ben de çok kızmışımdır. (Pişman olmadıkları söylemişlerdi) çark etti derken bunu kastediyorum.

Velhasıl eğer bir şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız bazı şeylerden taviz vereceksiniz. Bu bazı şeyler basit birkaç adımdır. Devletin bölünmesine kimse müsaade etmez. Demirtaş boş laflar ediyor. Açılım sadece doğunun türkiyeyle bütünleşmesi ve doğu insanın pkk ile birliğini bozması amacındadır.

Kılıfında bu kadarı.. Bu basit bir öğrenci olayı ya da işçi eylemi değil ki taviz veresin.. Adamlar senden toprağını istiyor.. Sor bakalım çiftçiye 1 karış toprağını sana verir mi? Aynı mantık. Vatan toprağı konusunda taviz mi vericen? Hemde teröriste.. Başbakan atıp tutuyor gazeteciler darbe yapacaklardı falan filan. Ellerinde kalem var diye hapse attılar.. BU haburdakiler davulla zurnayla geldiler ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler..

Demirtaşın lafları boş değil gelecekteki olayların habercisidir.. Sen olaylar doğuda kopucak zannediyorsun.. Asıl olaylar batıda kopacak göreceksin.. Batıyı karıştırıp doğuyu kopartacaklar... SEn taviz verdikçe itler başına çıkacak.. SArı öküz hikayesini git bir oku.. Bunların istekleri bitmiycek.. Sende her seferinde kılıf bulacan.. Bırak artık partinin şakşakçılıgını yapmayı az gerçeği gör.. Kanın durduğuda yok.. Açıp biraz televizyon seyretsen sadece 1 polis şehit olmadı. Her gün bir olay her gün bir polis ya bıçaklanıyor ya linç ediliyor..Olaylar artık dağdan şehre indi. Sandığın gibi iyiye falanda gitmiyor durumlar. Hükümet her iş oldugu gibi bunuda yüzüne gözüne bulaştırdı.. Stratejileri falanda yok eğer olsaydı planlı olarak açılım safsafatası devam ederdi.. Seçim korkusuna ağzına bile alamıyorlar...

Kılıf değil senin görmediğin yahut görmek istemediğin kısım burası.
Yazdıklarımı okumamışsın ki.
Körü körüne muhalefet yapıyorsunuz.

içeriği,paragrafı,muhtevası,prospektüsü ,cartı curtu bizi ilgilendirmez..

Uzun lafın kısası biz bu VATAN'ı çakallara ,soysuzlara ve yandaşlarına yar etmeyiz olay bu NOKTA.!

Sen Adamlara İstedigi Topragı Vermedigin , Doguda Batıda Kuzeyde ve Güneyde Söz Sahibi Yapmadıgın Sürece Bu Kan Yine Durmayacak. Zaten Asıl AmacLarı Apoyu Dısarıya Cıkarmak. Gecmiste Topraklarımızı İsteyen , İsgal Etmeye Calısan Düsmanalara Karsı Neler Oldugnu , Ne Canlar Verildigini Hepmiz Biliyoruz. Bu KAdar Taviz Yeter. Bu Milletin Bu Saatten Sonra Tavize Tahammülü Yoktur. Kaldı ki bu Ülkenin Gercek Sahipleri Yine Zamanı Geldiginde Yumrugunu Masaya Vurmasını Bilir. Atatürk Cumhuriyeti Kurduktan Sonra Ülkenin Gerilemesini degiL , Hep İleri Gitmesini İstemistir. Ancak Su Görünen Tablo Şehitlerinde , Bizimde , Atamızında Kemiklerini Sızlatmaya Yetiyor.

ayrıca Tek Taraflı Düsünmeyin Cümlesini bize Degil Başbakana Söylemen Gerekiyor. Adam Hangi Şehit Ailesini Rızasını aLdı da Böyle Bir İşe Kalkıştı. ? Hangi Babasını Tanımayan Cocuga Geldi de Rızasını aLdı . Tek TarafLı düsünmek Budur. Kafasını Esiyo, Yazarları İceri Alıyo , Kafasına Esiyo Cıkıyo Birilerine Satasıyo , Kafasına Esiyo Köpekleri Sehre Sokuyo , Kfasına Esiyo Milleti Askere Güvenmeden geri Bırakıyo...

Daha Yazacak Cok Sey Varda İşte.

αqqα уєкяυ;5337035' Alıntı:
Sen Adamlara İstedigi Topragı Vermedigin , Doguda Batıda Kuzeyde ve Güneyde Söz Sahibi Yapmadıgın Sürece Bu Kan Yine Durmayacak. Zaten Asıl AmacLarı Apoyu Dısarıya Cıkarmak. Gecmiste Topraklarımızı İsteyen , İsgal Etmeye Calısan Düsmanalara Karsı Neler Oldugnu , Ne Canlar Verildigini Hepmiz Biliyoruz. Bu KAdar Taviz Yeter. Bu Milletin Bu Saatten Sonra Tavize Tahammülü Yoktur. Kaldı ki bu Ülkenin Gercek Sahipleri Yine Zamanı Geldiginde Yumrugunu Masaya Vurmasını Bilir. Atatürk Cumhuriyeti Kurduktan Sonra Ülkenin Gerilemesini degiL , Hep İleri Gitmesini İstemistir. Ancak Su Görünen Tablo Şehitlerinde , Bizimde , Atamızında Kemiklerini Sızlatmaya Yetiyor.

ayrıca Tek Taraflı Düsünmeyin Cümlesini bize Degil Başbakana Söylemen Gerekiyor. Adam Hangi Şehit Ailesini Rızasını aLdı da Böyle Bir İşe Kalkıştı. ? Hangi Babasını Tanımayan Cocuga Geldi de Rızasını aLdı . Tek TarafLı düsünmek Budur. Kafasını Esiyo, Yazarları İceri Alıyo , Kafasına Esiyo Cıkıyo Birilerine Satasıyo , Kafasına Esiyo Köpekleri Sehre Sokuyo , Kfasına Esiyo Milleti Askere Güvenmeden geri Bırakıyo...

Daha Yazacak Cok Sey Varda İşte.

Kardeşim, sen doğu halkını pkk dan kopardığın anda bu iş bitecek. Pkk halktan beslenmese yaşayamaz yok olup gider. Çeşitli provakasyon ve kandırmacalarla halkı kendi taraflarına çekiyorlar. Siz de faşizan bir tutumla pkk ya prim veriyorsunuz. Kürt halkımıza karşı biraz anlayışlı olmamız gerekir.Bak ana dilde eğitim verdirmedik ülke bölünür diye.Ama kürtçe dil kursu açılabilir dedik ki bizim samimiyetimize inansınlar diye. Televizyonlarda kürtçe yasaktı.Adamlara resmen ambargo uygulanmıştı. Trt şeş açıldı pkk baktı ki halk hükümet kanadına yaklaşıyor bu sefer sokağa inip halkı tehdit ettiler. SOn zamanlarda da yine aynı politika ile esnafı yağmalıyorlar. Çünkü hükümet kürt halkı çoğunu knedi yanına çekti bunu pkk görüyor. Siz hükümetin pkk ya prim verdiğini söylüyorsunuz. Pkk bile sizden ileri görüşlü bu konuda.

Kardeşim, sen doğu halkını pkk dan kopardığın anda bu iş bitecek. Pkk halktan beslenmese yaşayamaz yok olup gider. Çeşitli provakasyon ve kandırmacalarla halkı kendi taraflarına çekiyorlar. Siz de faşizan bir tutumla pkk ya prim veriyorsunuz. Kürt halkımıza karşı biraz anlayışlı olmamız gerekir.Bak ana dilde eğitim verdirmedik ülke bölünür diye.Ama kürtçe dil kursu açılabilir dedik ki bizim samimiyetimize inansınlar diye. Televizyonlarda kürtçe yasaktı.Adamlara resmen ambargo uygulanmıştı. Trt şeş açıldı pkk baktı ki halk hükümet kanadına yaklaşıyor bu sefer sokağa inip halkı tehdit ettiler. SOn zamanlarda da yine aynı politika ile esnafı yağmalıyorlar. Çünkü hükümet kürt halkı çoğunu knedi yanına çekti bunu pkk görüyor. Siz hükümetin pkk ya prim verdiğini söylüyorsunuz. Pkk bile sizden ileri görüşlü bu konuda.

Yani Sen Diyosunki Hükümete Güven ?

sana SöyLe Söyliyim . Benim Babam 72 Kursun Yediginde Gectigi Güzargahı Pkk'ya Kendi Amiri Veriyor.. Neden Biliyo Musun ? Para İçin.

Hükümetin Pkkya Prim verdigini Aklı Basında Olan Herkes Görüyor.

Yani Kim Kimin İcin Calısıyor Belli Degil. Madalyon 2 Taraflıdır. Bi Bakarsın Beyaz Temizdir. Bi Dokunursun Döndügünde Kapkara Bişeyle Karsılasırsın.

Dön Dolaş Yine Bana geL. Bu Ülkeyi Sözde Yönetipte İçinde Vatan Sevgisi Ahlakı Haysiyeti Serefi Onuru Namusu Anası Atası Olmayan Herkes Para İçin Bu Vatanı Satmaya Calısır. Kaldı Ki Satılıyor da. O yüzden :Bana hükümetin Dogru Politika İzledigini Söyleme.

90 Yıldır Var Olan Pkk Sorunu Dönem İktidarı Zamanında Kürt Sorunu Adını aLdı. :thumbdown:

αqqα уєкяυ;5337232' Alıntı:
Yani Sen Diyosunki Hükümete Güven ?

sana SöyLe Söyliyim . Benim Babam 72 Kursun Yediginde Gectigi Güzargahı Pkk'ya Kendi Amiri Veriyor.. Neden Biliyo Musun ? Para İçin.

Hükümetin Pkkya Prim verdigini Aklı Basında Olan Herkes Görüyor.

Yani Kim Kimin İcin Calısıyor Belli Degil. Madalyon 2 Taraflıdır. Bi Bakarsın Beyaz Temizdir. Bi Dokunursun Döndügünde Kapkara Bişeyle Karsılasırsın.

Dön Dolaş Yine Bana geL. Bu Ülkeyi Sözde Yönetipte İçinde Vatan Sevgisi Ahlakı Haysiyeti Serefi Onuru Namusu Anası Atası Olmayan Herkes Para İçin Bu Vatanı Satmaya Calısır. Kaldı Ki Satılıyor da. O yüzden :Bana hükümetin Dogru Politika İzledigini Söyleme.

90 Yıldır Var Olan Pkk Sorunu Dönem İktidarı Zamanında Kürt Sorunu Adını aLdı. :thumbdown:

Sen önce git tarihini öğren!. Bu sorun kürt sorunu olarak doğmuş tarih içindeki gelişim sürecinde PKK adlı bir illegal örgüt halini almıştır(Aslında pkk diye bir örgütün olması çok doğaldır bunun sebei malum tarihimz içinde kürtlere yapılan zulümlerdir)...

Mesela somut bir örnek vereyim; 1938 yapılan dersim katliamını araştır!. Kürt halkına bomba yağdırılmıştır. Sabiha gökçen de bu katliamın baş aktörlerindendir. ...TARİHİNİ BİLMEDEN ZIRVALAMA! Ak parti döneminde olmadı bu kürt sorunu! Cumhuriyetin il yıllarında başlamış 80 darbesiyle çığ gibi büyümüştür.

:):):):):):):)

1980'den Sonra Mı Ortaya Cıktı :)

Bilmende Fayda Var Diye söylüyorum. Pkk Organizasyonları 1974'te Başladı . Tarihimide Vatanımıda Senden İyi Biliyor Ve Daha Cok Seviyorum ..

Yukarıda Şehitten Bahsediyorum Bana Akp Hükümetini Savunuyosun. İNSAN bi derki Nur İcinde Yatsın . Senin Gibileri görünce Vatan Sagolsun Diyesim biLe Gelmiyo. Öyle Avatarına Türk Bayragı Eklemekle Vatan Sevgilisi Olunmuyor.

Yazdılarımın hepsini okuda cevap ver!

Birincisi Bana Karsı Saygılı oL. Emir Cümleleri Kullanmamaya Calıs .
İkinicisi Dersim Harekatının Nedenleri Sen iyice Bi arastır. Sabiha Gökceni Bu Olayların Baslamasına Neden oLmus Gibi Aks ediyosun. Sana Göre dersim Harekat Emrini verende Atatürktür. Dersim Halkının Kendi İtirafıdır. kendi İclerindeki Asiretlerin Yagmacı ve Cıkarcı Olmaya Baslamasından Sonra İslerin Cıgrından Cıkmasıyla Bu Olay Olmustur. Ve Bana Göre de Bunu "katliam" Olarak Adlandırmak Yanlıs.

Sen önce git tarihini öğren!. Bu sorun kürt sorunu olarak doğmuş tarih içindeki gelişim sürecinde PKK adlı bir illegal örgüt halini almıştır(Aslında pkk diye bir örgütün olması çok doğaldır bunun sebei malum tarihimz içinde kürtlere yapılan zulümlerdir)...

Mesela somut bir örnek vereyim; 1938 yapılan dersim katliamını araştır!. Kürt halkına bomba yağdırılmıştır. Sabiha gökçen de bu katliamın baş aktörlerindendir. ...TARİHİNİ BİLMEDEN ZIRVALAMA! Ak parti döneminde olmadı bu kürt sorunu! Cumhuriyetin il yıllarında başlamış 80 darbesiyle çığ gibi büyümüştür.

Dersim bir katliam falan değildir. Element uydurma. Dersim cumhuriyete karşı yapılmış bir isyandır ve bastırılmıştır.. Eğer maksat tarihse sen bunu hangi tarih kitabında okudun.İnternetteki saçma sapan bloglardan tarih öğrenmeye kalkışıyorsun..

Pkknın dediklerini söylüyorsun.. Aynı trende vagon olmayasın sende. Bir zamanlar hep Chp ve Mhp ye böyle diyordunuz.. Eyalet sistemini kim istiyor pkk başka akp , Atatürkten rahatsız olan kim pkk başka kim akp ,Andımızdan rahatsız kim pkk başka kim akp... Gİttiğin yol ,yol bile değil senin ve senin gibilere ne diyecez. Varmı bir sıfatınız... Cevap vermeyin şuna arkadaşlar amacı birşey tartışmak değil kendi saçma fikirlerine bahane arıyor.. Utanmasa pkk masum biz suçluyuz ki öyle diyor zaten. Beyfendinin kürt sorunu pkknın aklanmasıyla çözülecek..... Cevap vermeyin bu adama takılsın kendi kendine..

Geri