Haber scripti verene 750 mb host veriyorum

rapdinle

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar,

haberturk.com haber7.com tarzı bir tane haber scripti vericek olana 750 mb host vereceğim...

php olmalı script

scriptin güzelliğine göre hostu 2 gb a kadar çıkartırım sorun dğeil..

plesk 7.5.4 linux makinedir.
makine izmir lokasyon ping gayet iyidir...

pm ya da buraya mesaj atın...

yok arkadaşım sendeki joomla

2 gb host veriyorum düzgün bir tane php haber scripti verene...

yok arkadaşım sadece 2 gb host verebilirim başka yok mu veren ?

msn adresi vermek yasak siz hala ögrenemedinizmi pm le ulaşın bir birinize.. aksi halde uyarmıyam

Konyahaber.com'u kullan. Ben bir zamanlar kullanmıştım. Gayet güzel çalışıyordu. Hostun da kendine kalır. Bir de yanılmıyorsam sağlam saafonline vardı.

evet yanı bende kullanmıştım.tasdik ederim..

ya kusura bakmayın ,ama özel msj için 50 msj atmalısınız die bi uyarı yapmış arkadaslar. şimdi işmi bu. oraya buraya uyduruk msjmı yazıyım hemen.. bumudur yani olay..

Ya böyle bir script bize de lazım. Malumunuz öğrenciyiz script fiyatları da çok yüksek. Katip kardeş bize de bi kolaylık yaparsan dua ederiz sana bol bol...

bu scriptler için emin ol piyasada 10 gb reseller bile verirler full sürmlerine ve güncelse ;)

Selamlar
Sağlam açığı olmayan haber scripti arıyorum.. karşılığında 1 adet domain ve 1 yıllık 250 MB linux host verecegım..

ilgilenenler : msn:[email protected]

Ben 1 Gb Alan Veriyorum + sınırsız bandwiht + email+domain+ 3 yil

Tmm Arkadaşım Ben Veriyorum Script Kendim Kodladım..Php ile Ama 750 Mb Gerçekten Verirsen Bende Veririm Pm Atıcam msnyi yazıcam ekle beni bb

arkadaşlar konyahaber.com scriptini hostingimde açana bir yıllık 1 gb lık alan verecem...

la kardesim adama verinsene bitane haber scripti. hersey parami. pazara donderdiniz formu. herkesin elinde vardir calisan bisey. al kardesim piyasada gormedigin gayet guzel seolu ve gelismis sorunsuz bi script. scripti ben denedim hatta forumdada paylasmistim. istiyosan asp olanda var. onuda istersen gonderirim. hadi kolay gelsin. sorun olursa yaz hallederiz.

Geri