H.Uluç : G.Saray Tepesinden ÇökertiLiyor!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
278AE66C44FCE848ACF3FEB8r.jpg

Usta kalem Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Metalist Kharkiv yenilgisinden sonra yaptığı değerlendirmede "Bu kadro ve maçta hepsi isabetsiz beş şut. Bu felsefe final oynar mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi;

Bu felsefe final oynasa ne yapar? Şu sezon başladığında Türkiye'nin en iyi hücum kadrosuna sahip Galatasaray ile koca 90 dakikada tamamı isabetsiz beş şut (Bunları çekenler de savunmadan) üreten bir oyun felsefesi. Ve bu Galatasaray'ı artık söylemekten dilimde tüy bitti çökertmek için adeta bir casus gibi çalışan antrenörü hâlâ işin başında tutan bir yönetim kurulu. Bu kez yönetim kurulu diyorum. Adnanların ne oldukları belli. Bu koskoca yönetim kurulunda bir tane adam çıkmıyor mu isyan edecek, "Bu ne rezalet? Utanmıyor musunuz?" diyecek, gerekirse istifayı orada basıp gidecek? Böyle koyun görünümlü bir yönetim kurulu olur mu? Galatasaray kötü yönetiliyor. Galatasaray içinden değil, tepesinden çökertiliyor. Herkes de seyrediyor. Tabii bazıları zil takıp oynayarak seyrediyorlar. Mesele budur.

Sabah

Sanki maçta çok kötü oynadıkta neLer yazıLıyor neLer çiziLiyor ! Bu hıncaL uLuc'unda bir kere GS Lehinde yazısını körsem bu kafayı burdan kesecem

gs li geçinen bu adam yani hıncal efendi,bu ülkedeki bir numaralı futbol ve hatta spor düşmanıdır...bu adam hangi takım olursa olsun,hangi sporcu olursa olsun başarılı olmasını istemez...yıllardır hiç bir futbol maçını statlarda canlı izleyemediği halde,her şeyi bilen her köfteye de maydanoz olmaya çalışan örümcek kafalı bir insan...ben hıncal uluçu artık ne izliyorum ne de yazılarını okuyorum sizlere de tavsiye ederim...futbolun F sinden anlamıyor ama bu ülkede işte böyle adamlar otoriteymiş gibi bir yerlere getiriliyorlar...

genelde tarafsız futbol yorumcusu zaten bulmak zor...ben fenerliyim rıdvan ın yorumlarını izlerken fenerbahçeli olduğunu hissettirir şekilde konuşur..hıncal tam tersi gs nin en iyi zamanında dahi kötü taraflarını çıkarmaya çalışır...başarıları hep farklı şeylere bağlamaya kalkar...fatih terime düşmandır,canaydına düşmandı süren e de düşmandı...felkambı da sevmezdi skibeyi de sevmez...polattan nefret eder....nasıl bi gsli bu??

benim fikrim otorite varsa bu ülkede,fenerbahçeli olarak Can Bartu,beşiktaşlı olarak vedat okyar,galatalı olarakda Turgar Şeren ve Coşkun Özarı dır derim...bu isimler kendi takımlarını eleştirirler diğer takımlara fazla değinmezler ve kendi kulüplerini de rencide edici yorumlar yapmazlar..son olarak sergen yalçına dikkat edin derim...kısa zaman oldu yorumlar falan yapmaya başlayalı ama benim dikkatimi baya bi çekti...özellikle dün gs maçından sonra servet için yaptığı yorum çok iyidi..

Geri