S
SiR ReaLiST
Guest

Usta kalem Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Metalist Kharkiv yenilgisinden sonra yaptığı değerlendirmede "Bu kadro ve maçta hepsi isabetsiz beş şut. Bu felsefe final oynar mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi;
Bu felsefe final oynasa ne yapar? Şu sezon başladığında Türkiye'nin en iyi hücum kadrosuna sahip Galatasaray ile koca 90 dakikada tamamı isabetsiz beş şut (Bunları çekenler de savunmadan) üreten bir oyun felsefesi. Ve bu Galatasaray'ı artık söylemekten dilimde tüy bitti çökertmek için adeta bir casus gibi çalışan antrenörü hâlâ işin başında tutan bir yönetim kurulu. Bu kez yönetim kurulu diyorum. Adnanların ne oldukları belli. Bu koskoca yönetim kurulunda bir tane adam çıkmıyor mu isyan edecek, "Bu ne rezalet? Utanmıyor musunuz?" diyecek, gerekirse istifayı orada basıp gidecek? Böyle koyun görünümlü bir yönetim kurulu olur mu? Galatasaray kötü yönetiliyor. Galatasaray içinden değil, tepesinden çökertiliyor. Herkes de seyrediyor. Tabii bazıları zil takıp oynayarak seyrediyorlar. Mesele budur.
Sabah