xxxgeneralxxx
Banned
- Reaction score
- 0
arkadaşlar yıllardır kilo problemim var yiyorum ama yediğim nereye gidiyor anlamıyorum.....kilo almam için önerebiliceğiniz bir yöntem varmıdır??
xxxgeneralxxx' Alıntı:
arkadaşlar yıllardır kilo problemim var yiyorum ama yediğim nereye gidiyor anlamıyorum.....kilo almam için önerebiliceğiniz bir yöntem varmıdır??
Kilo almak için daha doğrusu sağlıklı bir şekilde kilo almak için sana bir kaç tane program önerebilirim ama mutlaka spor da yapmalısın, spor yapma imkanında varsa sana güzel bir program hazırlayabilirim arkadaşım,.xxxgeneralxxx' Alıntı:
SEn ciddi misin?sato' Alıntı:bende yıllardır göbek yapmak istiyorum ama olmuyor hiperaktivite bozukluğu var gidiyo bütün yediklerim varsa bi yol bana da haber et ellerimi göbeğimde kenetleyip gezmek istiyorum........
Dostum hiç iyi bir öneri deil yalnız seninki, yağlı yiyerek kilo aldığında, ileride kalp ve damarla hatta karaciğerle ilgili çok ciddi problemler yaşayacaktır,. protein alarak kilo almasını öneriyorum..Karbonhidrad da bol miktarda kullanmalısın..Uzunefe' Alıntı:yağlı yemekler ye fakat az hareket et . haftada 1-2 defa spor a gidebilirsin
Spor yapmadan alınan kilolar genelde ileride ciddi sorunlara yol açar, mutlaka spor yapmalısın...xxxgeneralxxx' Alıntı:kardeş spor neden peki????