hızlı kilo almak (çok zayıflar için)

xxxgeneralxxx

Banned
Reaction score
0

arkadaşlar yıllardır kilo problemim var yiyorum ama yediğim nereye gidiyor anlamıyorum.....kilo almam için önerebiliceğiniz bir yöntem varmıdır??

xxxgeneralxxx' Alıntı:

arkadaşlar yıllardır kilo problemim var yiyorum ama yediğim nereye gidiyor anlamıyorum.....kilo almam için önerebiliceğiniz bir yöntem varmıdır??

doktora git .. :)

bende yıllardır göbek yapmak istiyorum ama olmuyor hiperaktivite bozukluğu var gidiyo bütün yediklerim varsa bi yol bana da haber et ellerimi göbeğimde kenetleyip gezmek istiyorum........

ßeLki Troitden dir ... :p

bi antiwirüs kur hocam muhtemelen trojendendir
sigara.gif

ya arkadaşım ne yapacan şişmanlayıp hayatın akışına git boşver millet zayıflayacam diye uğraşıyor sen şişmanlayacam diye neyse sana iiiiiiiii forumlar

xxxgeneralxxx' Alıntı:

Kilo almak için daha doğrusu sağlıklı bir şekilde kilo almak için sana bir kaç tane program önerebilirim ama mutlaka spor da yapmalısın, spor yapma imkanında varsa sana güzel bir program hazırlayabilirim arkadaşım,.
sato' Alıntı:
bende yıllardır göbek yapmak istiyorum ama olmuyor hiperaktivite bozukluğu var gidiyo bütün yediklerim varsa bi yol bana da haber et ellerimi göbeğimde kenetleyip gezmek istiyorum........
SEn ciddi misin?

kardes balık yagı var olmazsa haplarıda var onları dene
süt iç
karbonhidrat protein al bol bol
yediklerinin kalorisine dikkat et yuksek kalorili olsun bye hadi :)

yağlı yemekler ye fakat az hareket et . haftada 1-2 defa spor a gidebilirsin

Uzunefe' Alıntı:
yağlı yemekler ye fakat az hareket et . haftada 1-2 defa spor a gidebilirsin
Dostum hiç iyi bir öneri deil yalnız seninki, yağlı yiyerek kilo aldığında, ileride kalp ve damarla hatta karaciğerle ilgili çok ciddi problemler yaşayacaktır,. protein alarak kilo almasını öneriyorum..Karbonhidrad da bol miktarda kullanmalısın..

abi derdine ben derman olayim alti ay icinde 26 kilo aldim. aBI SIGARA iciyosan birak, cok tatli ye, özellikle aksamlar tam yatmadan önce ye. Ben mesela sigarayi biraktim kendimi cikolataya verdim, sabahtan aksama kadar nerdeyse bisey yemiyodum, aksam gelince sabaha kadar tikiniyodum. Abi zamanin olunca cok uyu, ama yemek yedikten sonra uyu:D alti ay sonra gel, bana sonuc söye

xxxgeneralxxx' Alıntı:
kardeş spor neden peki????
Spor yapmadan alınan kilolar genelde ileride ciddi sorunlara yol açar, mutlaka spor yapmalısın...

teşekkür ederim sanırım sigarayı bırakmam lazım ve aburcubura abanıcaz tabii yemekde yiycem....supradyn de içersem sorunu hallederim bye byee

Benim önerim 3 ana öğün yemek ve aralarda 3 ara yemek yemelisin yani sık yemek iyidir.
spor yapmalısın çünkü kilo alcam derken sağlığını kaybetmemelisin.(kas çalışmak vb iidir sanırım)
aldıgın yağı kasa çevirmek için.
iştah açıcı yemekler yemelisinki canın istesin.
makarna, pilav gibi yemekler ana yemek olmalıdır ve çok çeşitli yemekler yemelisin. Çok çeşit vücudun ihtiyacını karşılar ve sağlıklı olursun aynı zmanda da kilo alırsın.
canın hiç bişey istemiyorsa renkli besinler al yani pizza falan. iştah kabartır ;)

Araştırmalarımdan pekmez ve süt ikilisinin çok müthiş kilo aldırıcı ve sağlıklı olduklarını örendim.
mesela süte bi kaşık pekmez koy karıştır iç yatmadan önce. susayınca süt iç arada ve pekmez tüket çokca. Kan yapar.

bende zayıftım araştırdım bu gibi tiyolarla normale döndüm kısa sürede.

aydinsn
anlıyo gibi bu işlerden bi yazımı okuyun dorumu yanlışmı değerlendirin çünkü bunlar benim kişisel araştırmam ve uzman değilim ama şiddetle öneririm. :) sağlıklı günler.

yüksek kalorili şeyler ye sürekli

arkadaslar bnde kılo alamıoum ve cılgına gonmek uzereyım...........boyle bısey olsunda hemen kılo yapsn su ıcsem yarasın ole olıym ıstıoum.....

kılo almak ıcın fıtness yaptım,balık hapı demır hapı oneday vıtamın ıctım,ayrıca kansızım dıe 10 adet ferrum ıgne vuruldum gene kılo alamadım gene alamadım,he bıde karbonhıdrat ıcecegı aldım bıtırdım yok...........

46kıloyum ve 54-55 fln olmak ıstıoum.....

2 3 ay ıcınde bunu nasıl yapabılırım

he bıde not duseyım dıyetısyenede gıttım bıseyın yok metabolızmn hızlı dedi

arkadasım yedım ama olmadı...

Birader bu bilgi kitapta yazıyo hem de doktor kitabında..Günde iki kaşık Balın içine kırılmış fındık ve fıstığı karıştır hergün ye kilo almazsan gel yanıma...Başka bişey demiyom:Ciddi söylediklerim...Haketen dene... mesajını bekliyorum....Önceki kilonla bunları denedikten sonraki kilonu merak ediyorum söylersen sevinirim...

Geri