Hızlı internet istemiyoruz!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Hızlı internet istemeyen ülke.

Hükümet hızlı interneti yaymaya çalışıyor, vatandaş istemiyor: İşte hızlı internete hayır diyen ülke.

fuvx43.jpg

Ofcom, geçtiğimiz günlerde yayınladığı son raporunda, İngiliz halkının yaklaşık %22'lik bölümünün yüksek hızlı internet erişimiyle pek de ilgili olmadığını ortaya koydu.

Ofcom'un CEO'su Ed Richards, London School of Economics'te yaptığı konuşmasında İngiliz hükümetinin var gücüyle tüm ülkeyi internetle donatmaya çalıştığını belirtirken, İngiliz kullanıcıların hemen hepsinin hızlı internetin faydalarıyla ilgili mesaj bombardımanına tutulduğunu vurguladı.

Ancak İngiliz yönetiminin tüm bu yaptıkları da yeterli olmamış olacak ki, Ofcom'un yayınlanan son raporu, İngilizlerin hiç de azımsanmayacak bir bölümünün yüksek hızla internete bağlanmaya pek de sıcak bakmadığını ortaya koyuyor. Rapora göre İngilizlerin %40'lık bir kesimi yüksek hızda bir internet bağlantısına sahip değil ve yüksek hızda internet bağlantısı bulunmayan kullanıcıların büyük bir bölümü ya yüksek hızda bir internet erişimini kişisel olarak istemiyor ya da yüksek hızlı internet tarifesine geçecek maddi olanağı kendisinde bulamıyor.

İlginç millet neti yavaş diye ağlıyo bunlar hızlı net ıstemıyo :S

keşke bizimkide böyle bir durum olsada bizde istemesek . ama nedense bizimkisinin nedeni şu ; daha normal seviyedeki internet bağlantısında sorunlar yaşıyorz birde hızlı internet olsa neler olr bilmiyorz dğrusu ... başımzda ttnet gibi bir bela oldkça biz daha kafamızı çok taşlara vururz .. :S

ingiltere krallık sistemiyle yönetildiği için vergiler çok yüksek o yüzden millet gereksiz harcama yapmak istemiyodur. zaten elindeki işini görüyordur.

abı adamların ınt. hızı zaten turkıye standartlarının ustunde onlardaki mevcut hızda onlara yetıyo ama bızde söle kelepir fiyata qelse su 10mbit'lik netler :cool:

:vur:mad:valla ben de hızlı ınternetten once hızmet istiyorum telefonda sorunumu soyledıkten ten sonra modemıme virus bulastıgını soyleyen salak teknık ekıp ıstemıyorum hızlı ımnternetmış bu salaklıkla hızlı ınternet ıstemıyorum

Bizde daha "kota" denilen rezillik hüküm sürüyor.

hepiniz haklısınız alt yapı olmadıktan sonra birde tek firma olması sorun yaratıyor keşke farklı firmalar birde kendi altyapıları olsa avrupa gibi belki ozaman istediklerimiz olur

Geri