Hırsızlar aile dramını çalmadı

Gogomanyaa

New member
Reaction score
0
İki hırsızın girdiği ve hiçbir şey bulamadan çıkıp gittiği evden tam bir aile dramı çıktı

Manisa merkezde kimliği belirnemeyen iki hırsızın girdiği ve hiçbir şey bulamadan çıkıp gittiği evden tam bir aile dramı çıktı.

Olay Göktaşlı Mahallesi 1903 sokak 23/2 nolu evde meydana geldi. Geceleri hastabakıcılık yapan Seyidegül Kara (54), sabah saatlerinde eve geldiğinde 95 yaşındaki alzheimer hastası annesi Zeliha Demirci ile kalp ve beyin ameliyatı geçiren 63 yaşındaki eşi İsmail Kara'yı yattıkları yerde korkudan titrer halde buldu. Seyidegül Kara, eşinden eve hırsız girdiğini öğrenince vakit geçirmeden polise başvurdu. Kendisinin geceleri hasta baktığını, annesi ve eşinin ise kendilerine bakacak durumda olmadığını belirten Kara, polisten annesi ve eşinin can güvenliğini sağlamalarını istedi.

Kara, "Hırsızların evimize girdiği gece ben bir başka yatalak hastaya bakmak üzere evde yoktum. Olay gecesinin sabahında eve geldiğimde öğrendim ki evimize hırsız girmiş. Emniyet Müdürlüğüne dilekçe yazdık. Ben geceleri evde yokum. Evde iki yaşlı yatalak hastam var, Tek ricam ikisinin can güvenliğinin sağlanması. Evin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmak zorundayım. Annemden dolayı devlet 600 TL bakım parası veriyor. Ancak evin kirası 300 TL. Ben de hasta bakarak ayda 500 TL kazanıyorum. Bununla ancak evi geçindirebiliyorum" dedi.

Evine giren hırsızlara da seslenen Kara, "Evde hasta annem ve kocam var. Başucunda gördüğünüz torbalarda ise onları ayakta tutacak ilaçları var. Sizden tek ricam bir daha evim gelip de bu yaşlı insaları rahatsız etmeyin" diye konuştu.

Kaynak

Ekli dosyalar

• 672956_detay.jpg
    672956_detay.jpg
    20.7 KB · Görüntüleme: 135
Geri