- Reaction score
- 0

Spor medyasının usta kalemlerinden Hıncal Uluç kendiyle yapılan söyleşide G.Saray'ın Forlan, Reyes ve Tomas Ujfalusi operasyonunu yorumladı: "Bunların faydası olsa Atletico Madrid'e olurdu"
Hıncal Uluç Fotomaç gazetesinde kendiyle yapılan söyleşide dikkat çekici yorumlarda bulundu. Uluç gazetenin 21 Haziran Salı günkü baskısında yer alan söyleşide Galatasaray'ın transferi için uğraştığı Diego Forlan'ı ve diğer iki ismi yorumladı.
"Diego Forlan sahaya çıksa kimin umurunda!.. Beni heyecanlandırmıyor. Geçen yıl adını kaç kez duydunuz?
- Galatasaray Başkanı Ünal Aysal özel uçağı ile İspanya'ya transfer seferine gitti. Atletico Madrid ile masaya oturdu. Başkanın transfer seferine bizzat çıkması ve henüz net bir gelişme olmaması camiadan eleştiri aldı. Aysal'ın gitmesi yanlış mıydı?
Bunlar karşılıklı şovlar. Yıldırım Demirören kendi uçağıyla gidince Ünal Aysal da gidiyor. Gitmese bu sefer diyecekler ki "Yıldırım gidiyor. Sen niye gitmiyorsun?' Bizim millet eleştirmek için bir şey bulur. Yapsan da eleştirir, yapmasan da eleştirir. Yani, "Galatasaray başkanı adam transfer etmeye İspanya'ya mı gider" diyorsan Galatasaray'a çok şey atfediyorsun. Peki, o zaman Fenerbahçe'ye kupa aldırmayanlar kim? Onlar "Salatasaray" mı!.. Sen bu kadar ağırlıklı olduğunu düşünüyorsan Galatasaray'ın; önce bunu önle. Bunlar palavra. Gider de şov da yapabilir. Yapıyor herkes!..
REAL MADRİD'İN GÖLGESİ
- Forlan, Reyes ve Tomas Ujfalusi transferleri için ne düşünüyorsunuz? Galatasaray doğru isimler üzerinde mi?
Beni heyecanlandırmıyor hiçbirisi. Atletico Madrid, Madrid takımı olabildi mi ki şimdiye kadar? Real Madrid'in gölgesinde kalan bir takım. Esas takımı Real Madrid'in ne hallere düştüğünü gördük bu sene... Yani 'Madrid'in esasından alacağım kaç adam var' diye düşünürken neredeyse küme düşecek gölgesinden ne alayım!.. Bunların faydası olsa Atletico Madrid'e olurdu.
- Buna karşılık özellikle Forlan'ın Galatasaray'a gelmek istemediği yolunda haberler geliyor.
TERİM'LE COŞABİLİRLER
Sen şimdi evde oturuyorsun. Bana telefon eder misin 'Ağabey, Forlan oynuyor. Gidip seyredelim mi?' diye!.. Aldın mı; böyle alacaksın. Galatasaray'ın şu anda ihtiyacı olan bu... Ronaldo forma imzalamak için İstanbul'a geldi ortalık yıkılıyordu. Forlan sahaya çıksa kimin umurunda? Forlan'ın adını kaç kere duydun geçen sene? Dünya Kupası'ndan bu yana kaç kere duydun? Olur, olur; ben onu bilmem. Ama şu var kafamda; geçen defa da Fatih hoca 'öldü, bitti' denen adamları alıp getirmişti; Hagi, Popescu, Taffarel'i... O adamlar hayatlarının en iyi topunu Galatasaray'da oynadılar.
Kaynak