Hıncal Uluç, Beşiktaş ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvasını şikayet etti

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
Hıncal Uluç, Beşiktaş ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvasını şikayet etti
BEŞİKTAŞ'ın ürünlerinin satıldığı İzmir Kartal Yuvası işletmecisi Yekta Varnalı vitrine astığı tşört yüzünden başı derde girdi

İki hafta önce Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç köşesinde İzmir Alsancak'taki Kartal Yuvası mağazasından siyah-beyaz ölüm-yaşam ironisinin işlendiği ürünleri, febenin kill for you ( senin için öldürürüm ) grubu ile eş değerde tutarak "Ey memleketin savcıları buna nasıl izin veriyorsunuz, sizleri göreve çağırıyorum" diye yazdı.
Bunun üzerine harekete geçen İzmir Savcılığı Kartal Yuvası mağazası işletmecisi Yekta Varnalı'yı nezarete attı. İstanbul'dan yönetici Hakan Aksoy ve diğer ilgilerin devreye girmesi ile nezaretten kurtulan Varnalı konunun yargıya intikal ettiğini ve gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti

Kaynak: www.fullspor.com

NeRoN_64 : Bende Viyana Bjk $ubesinden $ikayetciyim Sevdigimiz Birisine Hedie Bi Siyah Kisa Kollu Forma Alalim DEdik ADamlar Stoklarimizda Yok Diyor NEdir Lem bu Yurt Di$I die Sallami$Lar bu Tarafi ilgi beklioz =)))

NeRoN_64 : Bende Viyana Bjk $ubesinden $ikayetciyim Sevdigimiz Birisine Hedie Bi Siyah Kisa Kollu Forma Alalim DEdik ADamlar Stoklarimizda Yok Diyor NEdir Lem bu Yurt Di$I die Sallami$Lar bu Tarafi ilgi beklioz =)))

bana mı alcaktın :aşk:aşk:aşk:aşk:aşk

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

bana mı alcaktın :aşk:aşk:aşk:aşk:aşk

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

SAna KardE$im Ayipsin :aşk:aşk :hhmanD

Kocaman Haber Var Gittin Taa Nereye Takildin Yuuhh YAne =))) :vur

siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık.....
hıncal benide şikayet et noluursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn

hıncal uluç gibi bir adamın siyah-beyaz-ölüm-yaşamı anlayamamasını helede saçma sapan kill for you gibi amerikan özentisi şeylerle bir tutmasını anlayamıyorum..kasıtlı değilse kesinlikle yaşlılığına veriyorum
bu konuyla ilgili bir arkadaş paylaşım yapmış hıncal gibilerin okuması lazım

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=384926

kill for you kolpalarıyla bir tutması gerçekten ilginç hıncalın bjk yi ...

hee artık kfy ismini kalbinde fenevi yaşatanlar diye değiştirdi... :D :D hep ezik tam ezik...

Geri