hımmm

sez

New member
Reaction score
0
arkadaslar sız kendınızı ne zannedıosunuz konuyu kapatıpta yazmak kolay dılmı bana yardım edıcenze ısınıze gelmeyınce okan bayulgen gıbı ucurdummm senııı der gıbı hareketler yapıyorsunuz . hakaretmı ettım sadece sıkayetımı dıle getırsdım dark angelınıza bısemı oldu ne dedımkı

sızde heralde dogustan forumcu olmadınız dılmı ?!!! basta dedıgım gıbı bana yardımcı olmanız gerekırken hemen konu kılıtlıyorsunuz. zannedersem hayatınızda konu kapatmaktan baska yapacak onemlı bı ısınız yoktur ben ıs adamıyım vede dark angelı cok yakından tanıyorum ama bu sıtenın bole olmasını yadırgadım madem bılgı payşasıyorsunuz ozaman basnada yardımcı olmanız gerekmesmı !!!

ayrıca jackal ben baska sıteye uyelıgım yok !!!!

arkdaşım bende senle aynı fikirdeyim bi konu açıyorum ama kise bakmıyo tmm çok iileri var ama insana yardımcı olmaları gerekiyo....

İş adamı olup olmamanız bizleri enterese etmez ama daha ilk mesajında ortalığı ververeye verirsen tabiki kapatılır. üye olurken ne gibi bir sıkıntınız var ben anlamış değilim
sorunu belirtirseniz yardımcı olacak birileri elbet çıkar

İlk mesajında şikayet ve birazda üslübundan dolayı boyle oldu aslında.

Başka bir siteye üyeliğin olmadıgını ben anlamısdım cunku foruma uye olmak girişi yapmak
inan cok kolay.Sen biraz internetın acemisisin sanıyorum. yoksa forumumuzda 90bin uyemız var :)

alperkonan' Alıntı:
arkdaşım bende senle aynı fikirdeyim bi konu açıyorum ama kise bakmıyo tmm çok iileri var ama insana yardımcı olmaları gerekiyo....

Sen konuya vakıf olamadın sanırım başka seyler konusuyoruz.

Lütfen hangı konuna cevap verilmemişse buraya yaz hemen bakalım.Kim yardım isterse istesin hackhell
kadar cabuk cevap verecek ve çözüm üretmeye calısacak ve ilgi gösterecek başka bir forum yoktur.

Bu yüzden en iyisiyiz

kimin arkdaşı olursan ol benim için farketmez tamammı
tatlı dil yılanı deliginden çıkarır derler
öyle bir anlatış tarzın varki
sanki bu site sana mecburda
sen zorla üye oluosun..
en azından ben öyle anlıorum

şimdi gelelim senin sorununa
forum sitelerinde ilk girişte
üyeliq alırsın
ondan sonra ilk yaptıgın işi tekaralamana gereq kalmaz
sadece kul. adı parolanı girereq login olabilirsin..

alperkonan' Alıntı:

demekki sitede duyarlı arkadaşlarda varmış!!!

Dostum Geyiği Bırakta Senin Sorunun Ne Onu Belirtsene
Merak Etme Buradaki İnsanların Çoğu Duyarlıdır Ama Sen Böyle Bodoslama Olaya Dalarsan Alacağın Cevap Budur.

haklısınız ben bu forumu çok beğeniyorum gerçekten ama bana şimdiye kadar yardımcı olan olmadı daha az önce oyun-dağıtım bölümüne konu açtım ama bakan olmadı...

alperkonan' Alıntı:
haklısınız ben bu forumu çok beğeniyorum gerçekten ama bana şimdiye kadar yardımcı olan olmadı daha az önce oyun-dağıtım bölümüne konu açtım ama bakan olmadı...

Aslında o acdıgın konuya cevap verıldı.aslında oraya başlık acmak yasak ve sen bunu bılmıyorsun.
İstek yapmak ıcın sabit başlık var. oraya yapmalısın.

senın konuna cevap verılmemesı gerekıp dırek sılınmesı gerekırken cevap verilmiş.
istediğin oynunun lınklerı verılmış.
peki buna ne dıyorsun?

Modlar Allah Sizlere Sabır ve Kolaylık Versin
Başka Söze Gerek Yok

özür dilerim şimdi bende gördüm bundan sonra daha dikkatli davranırım avatarımın üstündede yazıyo daha yeni bi üyeyim :) şaka bi yana tekrar pardon....

alperkonan' Alıntı:

oldu kardeşim senin koun açmanı bekleriz bundan sonra
aman ne istesede yardım etseq..

alperkonan' Alıntı:
özür dilerim şimdi bende gördüm bundan sonra daha dikkatli davranırım avatarımın üstündede yazıyo daha yeni bi üyeyim :) şaka bi yana tekrar pardon....

Ne kadar kolay değil mi yeni üyesınız hemende sıyrılın işin içinden.
Karalamaka kötülemek ne kadar kolay . sonra yenı uyeyim ben olsun.

tabı olsun ama bundan soınra bişeyler soylemeden şikayet etmeden öncede
yeni uyelıgını hatırlayarak ve forum kuralklarını okuduktan sonra

konu acarsan bizi cok sevındırırsın.

son olarak acdıgın bu konuyuda kapatıyorum
http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=108963

sez arkadasım sana gelınce zaten sorun senın pek forum sitelerıne takılmadıgından ve
internete olan yabancılıgından kaynaklanıyor zamanla alısırsın merak etme :)

son kez konuyu kapatıyorum.İyi forumlar dılıyorum

J@CK@L' Alıntı:
İlk mesajında şikayet ve birazda üslübundan dolayı boyle oldu aslında.

Başka bir siteye üyeliğin olmadıgını ben anlamısdım cunku foruma uye olmak girişi yapmak
inan cok kolay.Sen biraz internetın acemisisin sanıyorum. yoksa forumumuzda 90bin uyemız var :)

Sen konuya vakıf olamadın sanırım başka seyler konusuyoruz.

Lütfen hangı konuna cevap verilmemişse buraya yaz hemen bakalım.Kim yardım isterse istesin hackhell
kadar cabuk cevap verecek ve çözüm üretmeye calısacak ve ilgi gösterecek başka bir forum yoktur.

Bu yüzden en iyisiyiz

Gєηco' Alıntı:
kimin arkdaşı olursan ol benim için farketmez tamammı
tatlı dil yılanı deliginden çıkarır derler
öyle bir anlatış tarzın varki
sanki bu site sana mecburda
sen zorla üye oluosun..
en azından ben öyle anlıorum

şimdi gelelim senin sorununa
forum sitelerinde ilk girişte
üyeliq alırsın
ondan sonra ilk yaptıgın işi tekaralamana gereq kalmaz
sadece kul. adı parolanı girereq login olabilirsin..

iki yöneticim arasındaki farkı görünce gercekten jackal'ın degerını anlıyorum.. Tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır demıssın genco ama bunu sadece teoride yapmak yerıne pratıktede yapmanı onerırım... Sezai abim benım yıllardır tanıdıgım bırı ve burda ona karsı konusurken saygı cercevesınden cıkmamaya özen gösterin... Konuyu acıyorum ve bundan sonra yardım ısteyen kım olursa olsun tanıdık yada degıl kılıtlemek yerıone yardım etmeye ozen gosterın.. iyi forumlar...

ßunu daha önc£ ߣnd£ diLe qetirmisTim.Konu kıLıtLemek Cok koLay ßirSey.OnemLi oLan tatLı diLLe SoyLeyip O arkada$a yardımcı oLmak.v€ ßu oLAyı yApan sayıLı mod arkada$ war.NeySe iyi ForumLar....

Dark_Angel' Alıntı:
iki yöneticim arasındaki farkı görünce gercekten jackal'ın degerını anlıyorum.. Tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır demıssın genco ama bunu sadece teoride yapmak yerıne pratıktede yapmanı onerırım... Sezai abim benım yıllardır tanıdıgım bırı ve burda ona karsı konusurken saygı cercevesınden cıkmamaya özen gösterin... Konuyu acıyorum ve bundan sonra yardım ısteyen kım olursa olsun tanıdık yada degıl kılıtlemek yerıone yardım etmeye ozen gosterın.. iyi forumlar...

Öneriler Ve şikayetlerde
Açılan başlıklardan kına geldi artıq
keşke sorunların olmasada bnm kadar yada diğer smod arkadaşlar kadar online olup çileden çıksan bnm orda yazdıgım yazıları ancak o zaman anlarsın
dedigim gibi senin arkdaşınsa dark angelmidir nedir ifadesini kullanması bnm canımı sıktı...
Neyse Kusurumuzda varsa özür dilemesini biliriz....

Ha birde unutmadan genelde sakin birisiyimdir öneriler ve şikayetlerde
o sakinligim ortadan kalkıyor....

eğer yardıma ihtiyacınız olursa,
ben elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz,
isteyen bana pm den ulaşabilir,
bende yardımcı olmaya çalışırım
saygılarımla

Geri