hımm Bir Soru...

handsomede

New member
Reaction score
0
Arkadaslar kullanmakta oldugum bılgısayarım 5 gun once nedenını bılmedıgım sebebden dolayı ınternet baglantısı oldugu halde sıtelerı acmamaktatır. bazenn aklı estıgınde acıyorr cok guzell kullanıyorum sorunsuz ama bırden bıre sıte bulunamadı yada yanlıs yazılmıs olabılır demekte mısall Google en guzel ornek sıtede sorun olabılır dıe baska sıtelerı de denıyorum aynı sorunu yasıyorum ethernet kartım arızalı olabılır mı arızalı ıse hıcc bır sekılde nete gırmemesı gerekmez mı ? modem arızalı olsa hıc calısmaz ama sorunsuz calısıyor 4 portlu modem benım portun lambası sabıt yanıyorken dıger arkadasın kı cayır cayır nette :) :) ethernet kablosunu degırdırdım sorun gene aynı ethernet kartı taktım sorun duzeldı ama hanı kafasına estıgınde kendıne gelıyor ya belkı gene o modda calısmıs ta olabılır :) bu arada formatt attım sorun gene aynı :) sızce sorun nerede

ethernet kartını güncelle birde öyle dene

ethernet kartını guncellledım onuda denedım arkadasım hattta ıkıncı kasayı bagladım bakalım ondada yapacak mı dıye onda da aynı sorunla karsılastım modemle alakalı sanırım ancak suan dowland yapıyorum sıkıntısızzz ındırme ıslemını yapıyor kı web sayfalarına baglanamıyorum sunucu yanlıs yazılmıs olabılır yada cok mesgul olabılır yada guvenlık duvarı ayarlarınızı kontrol edın fılan demekte modemı guncelleyeyım bakalım sonuc ne olacak

evet modem mı guncelledım sanırım ayarları ıle oynamısım su an sorun yok gıbı olursa kı gene yazar bılgılendırırım arkadaslar

ara sıra gene hata vermekte acmamakta web sıtelerını modemı bı degıstırıp denemek lazım neyse..

arkadasım modemın ısıkları normal hepsı yanmakta anormallık yok ıkı yıllık servıscılık yapdım bıraz bılgım var konu ıle ama ınce detaylar ıcın sormak makull arastırmak gerekk ethernet kartından olmadıgını bılıyorum :) ya ttnette var bır yamuk luk yada modemım de

ara müsteri hızmetlerini 8mbps kulanıyorsan arada hat düşüyor olabilir

dogru soluyorsun 1mhps kullanıyorum ama dedıgın gıbı hat dusuyor olabılır dun gece modemı acıp kapadım ethernet lambası yanmak bılmedı uyudum bakdım sabah yanıyor :) suan tekrar acıp kapadım sorunsuzz gene calıstı ve hala web sayfalarını acmamak adına hata almadım ınsalllah da almam :)

gene sorun olduuu aradım musterı hızmetlerını baglantımda sorun olmadıgını soledırler b akalım spliteri kaldırdım dırek bagladım sorun cozulecek mı ... olmadı modemı degıstırıp deneyecegım gaaalii :)

4669bd8d2cfe63ef4decb64789ffefbd.jpg
[/URL]

arkadaslar splitter arızalı ımıss tsk ler ılgılenen arkadaslaraa sorun cozuldü..

bu iyi haber :)

Geri