HİÇ İÇİne Cİn GİrmİŞ Bİrİ GÖrdÜnÜzmÜ

gül güzeli

New member
Reaction score
0
:emzik YAKIN BİR TANIDIĞIMIZIN KIZI SÜREKLİ KENDİ KENDİNE KONUŞUP BAĞIRIYOMUŞ DOKTORLARA FALAN GÖTÜRMÜŞLER AMA BİR CARE BULAMAMIŞLAR AKILLARINA HOCAYA GÖTÜRMEK GELMİŞ GİTMEDEN ÖNCE BİZE UĞRADILAR KIZ ÇOK GARİPTİ SAĞA SOLA BAKIP GÜLÜYODU AĞLIYODU BENDE ÇAY YAPMIŞTIM ONLARA İKRAM ETTİM O KIZDA ALDI SONRA AL SEN DE İÇ DEDİ AMA KİME DEDİĞİNİ ANLAMADIK DERKEN BARDAĞI DUVARA UZATTI VE ÇAYI DUVARA DÖKTÜ BARDAKTA ÇAY AZALIYODU AMA DUVAR ISLANMIYORDU ŞAŞIRIP KALDIK.... O ÇAY NEREYE GİTTİ.

- BİR GÜN ARKADAŞIMLA BİRLİKTE KALIYODUK ARKADAŞIMINDA BU ÜÇ HARFLİLERLE SORUNU VARDI BİŞEYLER GÖRÜYOMUŞ Bİ GECE BİRLİKTE YATTIK ODA GARİP GARİP SESLER ÇIKARIYODU AĞLIYODU BENDE DUA KİTABINI ALMAK İÇİN KALKMAK İSTEDİM BANA YAT KALKMA DEDİ BENDE TAMAM KALKMIYORUM DEDİM AMA HALA UYUYO ARKAMI DÖNDÜM YİNE AĞLAMAYA BAŞLADI BU SEFER BİRAZ BEKLEDİM YAVAŞCA KALKTIM KALKMA DİYORUM SANA NE YAPACAĞINI BİLİYORUM DEDİ NASIL KORKTUM SANA İZİN VERMİCEM DEDİ O AN KORKUDAN ÖLÜCEKTİM SÜREKLİ DUA OKUDUM VE YANINDAN KALKTIM SABAH KALKTIĞIMDA OLANLARI ANLATTIM HİÇ BİRŞEY DİYEMEDİ SADECE KAPAT KONUYU DEDİ.....

YA SİZİN BAŞINIZDAN BÖYLE OLAYLAR GEÇTİMİ.... ?????????????

geçmedi...Allah geçirtmesin.....sen bunları gördükten sonra normal yaşayabiliyomusun peki?:vur :vur :vur :vur

kusura bakma gül güzeli ama bunlara inanmak zor geliyo..Hadi gece uyurken olanı anladım ama o çay muhabbeti zor...Yanlış anlama sana yalancısın demek istemem ama bii göz yanılmasına felan maruz kalmış olamazmısın mesela...;)

Ben de cinlerin olmadığını söylemiyorum..Ancak eğer dediğin gibi şeyler başına geliyorsa tavsiyem bir an evvel Allah'a sığınman ve bu tür şeyleri fazla düşünmemem...

valla arkadasım buna benzer bi olayda benim kuzenimin başından geçtiği için biliyorum doğrudur

Benİ Fazla Etkİlİyorlardi SÜreklİ Korkuyodum Ama Artik Etkİlemİyo Sorun Yok Yanİ GÖz Yanilmasi DeĞİl GerÇektİİİİ.....

çay olayı bana da inandırıcı gelmedi

BÖyle Bİ Olay Olmaza Yazmazdimmm.... Zaten ArkadaŞlar....

Ben BaŞimdan GeÇen Şeylerİ PaylaŞmak İstedİm O Kadar Yanİ..... İnanip İnanmamaniz Sİze KalmiŞ BİŞey Dİyemem GerÇek OlduĞunu Ben Bİlİyorum Ya O Bana Yeter..

cin vardır ama yazılan olay nekadar doğru onu bilemem

Sİzİnle Bu Konulari PaylaŞtim İnanmak Zorunda DeĞİlsİnİz Önemlİ Olan Bunun DoĞru OlduĞunu Ben Bİlİyorum Ya Bu Yeter...

Boyle olarlar ola bilir Normaldir arkadaslar Cinler Vardir ve bu Kanitlanmistir...
Kainat ta yalniz degiliz.....
inanmak istemeyen hala varsa Sultan Suleymanla ilgili konulari okumanizi onerirdim size....

SULTAN SULEYMAN IN HAZINESI CiNLER TARAFINDAN KORUNUYOR VE HALA BUYUK BIR KISMI BULUNAMADI BUNA NE DIYOSUNUZ>>>!!!!!

böyle seyler cok oluyo benim de tanık oldugum birkac ssey var

arkadaslar kuran'da bile gecen seylere inanmamak en byk cahiliklerden biri değilmidir?bende bicok sye görüyorum..bende bu seylerle cok ugrastım ve hala hastayım..halk arasında ugrama die bilinen bi hastalık..cinlerle alakalı...dha dun gece mahallemizde sote bi yerde arkadaslarla piyizlenirken incir agacı varmıs,afederisniz bende oraya küçük abdesti mi yaptım...bi kac garip ses duyduk...kafamızda gzl bnde küfür ettim hırsız sandım...sonra agactan bişey indi seklini tarif etmek cok zor bi gölge gibi indi ve sesler cıkardı bzde ufak ufak yol aldık:S tehlikeli işler bunlar...ama 10-11 seneden beri ugrama denen hastalık bnde mevcut alısıtm artık:)

arkadaşlar cinler kalabalık yerlerde yaşayamazlar.mesela istanbul gibi biyerde cin'e çok az rastlanır. Genelde köylerde yaşarlar onlar

Arkadaşlar Cinlere inanmıyoz diyen yok zaten bii kaç arkadaş cinlerin varlığını ıspatlamaya çalışmış...Demon ayrıca sadece şura bakın demek yetmez...Kaynağı sağlam bir şekilde vermelisin ki inanmayanları ikna edebilesin..Aksi halde son cümlen havada asılı kalır...Bii yazı veriyosan sallama olmadığın kanıtını da vermelisin...;)

Ayrıca gül güzeli kardeşim..Sana inanmamak ne haddimize...Böle şeylerin yaşanması oldukça zor olduğu için biraz garipsedik ondan...Değilse bizim de başımıza gelmiştir bazı olaylar ama bu çay konusunda bahsettiğin kadar açık gerçekleşmesi çok garip geldi...Gene de etkisinden kurtulmuş olman güzel...Zaten bu tür varlıkların çirkef olanları ya piskolojik olarak zayıf olanlara gelir ya da imanı sağlam olanlara...

Allah'a emanet olasın...Kendine dikkat et gene de ..Ne olur ne olmaz..;)

Vallah aman allah korusun. herzaman Bismillahi degin ve dua edin. Insallah bisey olmaz allah radimcimiz olsun. Amin

gul guzelı yasadıklarında haklı olabılır cın alemı 4 farklı grubta toplanmıs olup bunların arasında yuksek guclere sahıp olanlarıda vardır ınanılması zor olan olaylar olmasına rahmen yasayanlar ıcın ınanmıyanlara sadece guluyorum umarımkı onlarla hıc tanısmayın

Geri