Hüzünlü aşk hikayesi

abnos

New member
Reaction score
0
Seviyorum arkadaşlar hemde çok seviyorum aşığım nasıl anlatılır bilmiyorum işte 4 senelik bi ilişkiden bahsediyorum .Kavgalarla dövüşlerle mutluluklarla sevinçlerle tam 4 sene ben 4 sene olduğunu bilmiyordum daha farkında diildim ama geç oldu ,galiba kız milleti böle işte arada var tabi iyilerde oda bize denk gelmez :( tasmasını çıkarırsan kaçıyo devamlı ilgi devamlı şefkat istiyo çok ilgi gösteriyosun sıkılıyo ilgi göstermiyosun sevmiyosun diyo.
Son zamanlarda böle oluyordu tabi size soruyorum sevgi aşk ne ister ? güven ve dürüstlük ister dimi ama olmadı bana yalan söledini bilmeme rağmen ,Bu geçen 4 sene sonunda onu sevmişim gidince anladım :S 4 sene çok uraştım herşeyimi paylaştım emek verdim ama sabretmeyi öretememişim işte inşallah benden sonraki ilişkisinde mutlu olur .
Ben çok kötü bişiy yaptım ona (beddua) ettim ALLAH belanı versin dedim hiç yapmadım bişeydi ama neden yaptım. benden ayrıldıktan 2 hafta sonra sözlendi 4 sene yaaaa kendisi söylüyordu bana hatırlatıyordu sürekli bekle belki barışıcaz pişman oldum beddua ettiğime tabi 5 . hafta babası vefat etti nur içinde yatsın .kendimi suçlu hissettim

Hala soruyorum kendime hergün her dakika tekrar olurmu diye mücadele edeyim mi diye nişanlı bi kız bana yalan söylemiş bi eski sevgili deyermi diye ... Deymez diyorum ama olmuyor aklımdan atamıyorum bu seferde napıcamı bilmiyorum ama çok kesin konuşuyorum beni hala çok sevdini benim için sabahlara kadar aladını biliyorum olmuyo işte herzaman bi soru işareti ???? bikaçtane :(
Aslında nerden biliyosun diceksiniz çünkü ben ayrıldım ben braktım tasmasını çıkardım onu sahipssiz braktımı sevmedimi düşünmesini daha birçok buna benzer salaklık yaptım ..
Bana derdiki en büyük korkum seni başka bi kızla görmek derdi ama asla öle bişiy yapmam yapamam en azından onun haberi olmaz ona göstermem ayrıldığım halde böle düşünüyorum ama o napıyo bu akşam gördüm dua etsin annem vardı yanımda iftara gidiyoduk biziim sokağa gelmiş beyaz arabalı pirensiyle beni süzüyordu o çocun ne günahı var onu neden alet ediyorsun korkuyorum kendimden yanlış bişiyy yapmaktan korkuyorum
Çok denedim onu unutmayı başka kız arkadaşlarım oldu ama olmadı yapamadım aşka inanmazdım aşk nedir kimse tarif edemez dimi ama ben ediyorum

aşk imkansızdır ihanettir

son son olmasını istiyorum alamak istiyorum üzülmek istiyorum ......
elveda benim minik kuşum AŞKIM

Dostum sakın yanlıs anlama ama su iki gercegi unutma sakın kendini harap etmemek adına...

1-Eger sen her seyi vediğine eminsen hatta daha fazla ilgi gosterdiysen sen uzerine duseni yapmıssın olmuyorsa olmuyor demektir dostum bunda sakın uzulme senin bi sucun yok...

2-Eger tasmasını cıkardıgın anda senden kacıyorsa bil ki zaten o sana baglı değildir kendini kandırıyordur bırak gitsin.

Ve en sonuncusu benim dusuncem;

Soyle dusun altı ustu bi insan kendini harap etmek onu geri getirmez aksine sen uzulursun.Eger gercekten geri ıstiyorsan tamam pesinden kos ama sakin bi sekilde cunku bu halinin kimseye yararı olmaz ayrıca kızıda kaybedersin...

Harap etme kendini bu kadar

bu sonlardan duzinelerce yarattim hayatimda.. sonu husranla bitiyor.. uzuluyorsun elinde ne var hicbirsey..

zaman en guzel ilacidir dostum suan taze dusuncelerin ama yakinda unutmaya baslayacaksin ve aklina gelmeyecek.. geldiginde de artik o kisi gozundeki sevdigin asik oldugun taptigin insan olmayacak.. siradan biri olacak..

Zaman diyorum ve geciyorum.. sende oyle yap..

teşekkürler arkadaşlar:(

düşün dünyada bir çok insanın başına geliyor tek senin değil zaten aşkın sevginin içinde ayrılık tohumu vardır geleceğini düşün önüne bak yürü önüne bak bu günlerde gelir geçer ama öyle ama böyle aşık olmadan sevmeden düşünüceksin oldunmuda ayrılık gelir çatar o zamanda katlanacaksın çünkü başka çare yokki. sen ZULEYHANIN YUSUFA olan aşkını bilirmisin . sen ben o bu şu nasıl varsa aşkda vardır herkez o duygu okyanusuna dalar boyanır hayat senin için devam ediyor nefes alıp veriyor kuşlara bakıyor yaprakların kıpırdamasını görüyor rüzgarın esmesini hissediyor kendini seviyorsan geleceğini düşün gelip geçer hatırada kalır . ALLAH sana sabır versin inşallah hayırlı biri çıkar huzur ve bereketli bir yuva kurarsın. hiç bir zaman unutma bu işdede hayır vardır diye düşün ve razı gel kaderine. ALLAH yar ve yardımcın olsun.

Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır. Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. Aman sakın kendini diye tembihler. Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği:
Bırak kendini, ko gitsin; akıl kolay kolay yıkılmaz. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!

Tebrizli şems

Teşekkürler ben hata yapıldığında kendini suçlu hisseden insanlardanım :( böyle olmayada devam edicem demekki hayırlı deilmiş. mantıken böle düşünüyorum

Ama bide kalbime söz geçirebilsem düşünmesem yapamıyorum ALLAHIMA şükürler olsun ki sabretmeyi biliyorum :(

Geri