ARAN_1
Banned
- Reaction score
- 0
linuxa ben de kafayi taktim ve bi kac defa pardus kurulumu yaptim ama modem suruculerini bir turlu bulup internete baglayamadigim tekrar silmistim...tabi TURKun elinden bisey kurtulmaz misali bundan iki gun once bu sefer ucari kacari yok cozucem deyip tekrar kurdum...cozdum de modemi kurmayi becerip nete baglandim...faka bu surec icerisinde pek normal olmayan bir-2 donma sorunu,bazen standart kurulu gelen programlarin acilmamasi gibi garip sorunlarla karsilastim ama onemsemedim sonucta gelistirilen bir sistem... dun cogunuzun bildigini dusundugum unlu berly/compiz gorsel solenini yapilandirmak icin sivadim kollari...okudum inceledim once ekran kartinin suruculerini yuklemem gerekiyormus...resmi sitesindeki yonergeleri okuyup aynilarini yerine getirdim ve yuklendi ama ciddi bir soruyn vardi..."kurulan paketler guncelleniyor" isleminin bitmesini beklerken uyuya kalmisim bu sabah kalktim hala guncelleniyordu...modeme baktim herhangi bi indirme islemi yok...pencereyi kapatmaya calistim fakat kapanmadi mecburen "iptal et" dedim ve hemen pencereyi kapattim iptal islemini yapamasin diye.....sonrasi pc acilirken pardus ekrani geliyor fakat pardus yok:vur
....velhasil sozun ozu sanirim pardus benim gibi orta duzey kullanicilari henuz asan bir sistem ileride daha sorunsuz hale gelene kadar bu hayale veda ettim ama linux hakkindaki dusuncem hala degismedi aksine bu iki gunluk surecte daha yakindan inceledigim kadari bile windowsa bir daha donmemek uzere linuxa gecme fikrimi guclendirdi...simdi ubuntu kurmayi dusunuyorum...konuda bilgili arkadaslarin tavsiyelerini de merak ediyorum orta duzey bir kullanici icin daha uygun olacagini dusundukleri bir linux surumu varsa tavsiyelerini bekliyorum...simdiden tesekkurler.
....velhasil sozun ozu sanirim pardus benim gibi orta duzey kullanicilari henuz asan bir sistem ileride daha sorunsuz hale gelene kadar bu hayale veda ettim ama linux hakkindaki dusuncem hala degismedi aksine bu iki gunluk surecte daha yakindan inceledigim kadari bile windowsa bir daha donmemek uzere linuxa gecme fikrimi guclendirdi...simdi ubuntu kurmayi dusunuyorum...konuda bilgili arkadaslarin tavsiyelerini de merak ediyorum orta duzey bir kullanici icin daha uygun olacagini dusundukleri bir linux surumu varsa tavsiyelerini bekliyorum...simdiden tesekkurler.