HüSeYin ÜzMeZ Allahu EKBer Yatta GebeR

Cumhuriyet gazetesinden hangi sübyancı tecavüzcü sapık gazeteci çıkmış, adını verir misin? Vermessen kapa çeneni, bu ayıp size yeter.

önce bir terbileyi ol bakim

ben terbiyesiz bir üsluba sahip kişileri muhatap almam

haklısın serdengeçti bu arkadaşın belirttiğin konuda epey bir eksiği olduğunu bende söyleyebilirim

bak arkadaş sana tavsiyem hangi görüşü savunursan savun bunu terbiye sınırları dahilinde yap.

eğer bunu başaramıyorsan burası sokak ağzı edebiyatı için antreman yeri değil.

onun daha uygun mekanları var.seni oaraya alalım:)

Terbiyeyi sizin gibi tecavüzcü sübyancı gazetecilerin yazılarını okuyanlardan mı öğrenecem?

Orduya bok atarsınız, Cumhuriyete leke sürmeye çalışırsınız, aksini söyleyenlere terbiyesiz dersiniz, oh ne ala memleket.

Hüseyin Üzmez ve onun gibi sapık ruhlu insanlar, dini duyguları sömürerek keselerini gayet güzel doldurdu bu ülkede...

işin ilginç tarafı gözüne perde inmiş bizim insanımız neden gerçekleri görebilmek için bu kadar geç kaldı...

bu görüntüler tatmin ettimi acaba o pisliğin yandaşlarını?....

Terbiyeyi sizin gibi tecavüzcü sübyancı gazetecilerin yazılarını okuyanlardan mı öğrenecem?

zaten pek umudum yok benimde öğreneceğinden.Şimdiye kadar öğrenemediysen

bak arkadaş senin okuduğunu anlayamama gibi bir sorunun var galiba.

benim yazdığım yazıyı yekrar oku istersen.ben orada Cumnuhuriyet gazetsesinden biri yaptı demedim YAPARSA dedim.

İki kelime arasında ki farkı kusura bakma ben anlatamam sana.Git İmza arkadaşım anlatsın

Ayrıca Cumhuriyet gazetesi gibi PKK nın maşası yüzlerce polisimizi askerimizi katleden masum vatandaşlarımı öldüren DHK-P c lideri DURSUN KARATAŞ ın ölüm (biz ona geberme diyoruz) ilanını sayfasında neredeyse tam sutun yayınlayan gazteden daha iyidir VAKİT gazetesi

benim yazdığım yazıyı yekrar oku istersen.ben orada Cumnuhuriyet gazetsesinden biri yaptı demedim YAPARSA dedim.

İki kelime arasında ki farkı kusura bakma ben anlatamam sana.Git İmza arkadaşım anlatsın

/QUOTE]

ya serden geçti ne yaptın böyle.Bu farkı benim anlatma mı istemişsin :9

kusura bakma senin bu isteğini geri çevireceğim.Çünkü çok zor bir şey istedin benden

bunu anlatmajk yerine DEVEYE HENDEK atlatmayı tercih ederim

inan o daha kolay olurdu :)

Sapığıdır, pkklısıdır, irticacısıdır ,,, bütün bu kangren olmaya yüz tutmuş iğrençliklerin sahipleri parmaklarımızda olsa vücudumuzu sarmadan kesip atacağız merak etmeyin.

Kardeşlerim muhattap almaya değmez. Tarih bizim haklı olduğumuzu gösterdi, gösterecek..

Size vereceğimiz en büyük şans ateş çemberi olacak. Tabi az da şerefiniz varsa sizden mutlusu olmaz.

Boş boş konuşacağınıza cevap yazın, edebiyat parçalamayın. Tecavüzcülerin yazılarını okuya okuya beyniniz sulanmış anlaşılan.:)))))

Komlo diyorlardı ,hem Müslüm Gündüz için Hemde Üzmez için.
Hatırlarsınız Fadime şahin olayını ,Gazoz olayını,..!!!

Fadime şahin olayı komloymuş diye yazmıştı malum basın.
Neymiş idi Fadime şahin povyon kadını,napmışlar fadime şahini
Tesettüre sokup müslüm gündüze pas etmişler,kim etmiş malum çete
Kimibn evinde basıldı müslüm gündüz+fadime şahin üzmezin evinde...

Hımmm bu durumda hüseyin üzmezde çeteci olabilirmi ? *malum medyada
yaratıcı senaritlere duyurulur.

Tabi tabi muhakkak koplodur.??! Vakit gibi değerli bir gazetede sübyancı tecavüzcü sapıkların ne işi var??! Yakında bir kılıf uydururlar, merak etme sen.

ya ben bunu tv de izLemistim
bu hüseyin üzmez tam bir şerefsizLik abidesi........

:durdurun

Ne kadar gülsem azdır .
Hacı-Hoca takımına BİAT eden zihniyet hala bu Sapığı ve Din Simsarını savunuyor .
:hhmanD

Gülmekten gebericem yazıları okuyunca .
( yahu burda gülüyorum diye mesajım editlenir endişesini taşıyorum ya neyse :durdurun )

'' Hüseyin Üzmez ne Diyor ? :
-Boş boş Yat-Kalk Yat-Kal olmaz !
- Aşk , Meşk'te olmasa bu Namaz Çekilmez .
- Allahu Ekber , Yatta Geber ! ''

Nerde yazıyordu bu Sapık ? Durun Söyliyim
Dini , Bütün -VAKİT- denen gazetede .
:durdurun

Ne kadar Dini bütün İnsan varsa Bu Gazetede Zaten

H.Ü'zi savunanlara sadece gülüyorum .

yav cem yılmaz'ın gösterilerini izlerken bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum:)

sizin müslüman adam diye beğendiğiniz koruduğunuz adamların ciğerlerinin ederi budur,siz bu kafayla devam edin müslüman kardeşlerinize oy verin,para verin,manevi destek verin devam edin onlar da kıs kıs gülüp arkanızdan böyle konuşurlar,adamı böyle selpak gibi kullanıp atarlar,biz boşuna yazıyoruz,bağırıyoruz değil mi yıllardır bunları yapmayın etmeyin dini şu siyasetden uzak tutun dinden ideoloji olmaz saçmalamayın diye...
ama bu görüntüler size müstahaktır,işte bakın görün beğendiğiniz göklere çkarttığınız müslüman kardeşlerinizi...

Iste medyanın ıstedıgı oluyo,bu adamı gercekte bırebır tanısanız,su yaptıgınız hakaretlerden dolayı uzuntu duyardınız.
Ama nafile,helal olsun Aydın Dogan ve onun yaltakcılarına :) koskoca bır devi rezil ettiniz,yazıklar olsun

Ne iş ?üzmezin kucağındamı yetiştin ?

Geri