Hüseyin Çelik'in zor anları

jason_

New member
Reaction score
0
Türkiye'nin Seçimi programında Fatih Portakal'ın konuğu olan AKP Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik zor anlar yaşadı.

Ekonomik Büyümeden bahsedilirken, Kişi Başına Düşen Milli Gelir'in konuşulduğu esnada asgari ücret ve kayıt dışı ekonomiyle ilgili açıklama yapan Hüseyin Çelik'in cevabından memnun kalmayan Fatih Portakal, Çelik'e "Peki neden önüne geçemiyorsunuz arkadaş" diye çıkıştı.

Başbakan yardımcısı Çelik, Porakal'ın itirazlarının devam etmesi üzerine "kendi istatistiklerine inanıyorsun da benimkilere neden inanmıyorsun, böyle olmaz" diyerek çıkıştı.

Konuşmanın ilerleyen zamanlarında Çılgın Proje'ye de (Kanal İstanbul) değinen Hüseyin Çelik'e bu kez de "Gaziantep'teki insandan bana ne cevabını alıyoruz" demesi üzerine iyice sinirlenen Hüseyin Çelik, "Şeytan'ın avukatlığını yapıyorsun" dediği Portakal'dan "muhalefetten kimse olmadığı için bunları da ben sormak zorunda kalıyorum" cevabını aldı.

Video

kaynak​

Ekli dosyalar

• huseyin-celik.jpg
    huseyin-celik.jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 1,174
Fatih portakalı best fm de dinlerdim fox a geçti çok iyi oldu çok dobra özü sözü bir biri ağazına sağlık çok güzel yerleştirmiş soruları öyle kalırsın işte başkan sıyrılmak için hemen başka ülkeyi öne sür biz o ülkemiyiz kardeşim biz TÜRKİYE yiz

bunları yalayan şamil vardı,aldılar onuda milletvekili yapacaklar :)

yeni yalakalar lazım, helal sana Fatih ,sen bizim herşeyimizsin :)

Bence daha çok portakal zor anlar yaşadı gibi. =)
Programı baştan sona izledim benim izlenimim de böyle ama o kadar direk sorulara anca böyle vvaplar verilebilirdi.

danışmanlardan aldığı 3-5 bilgi ile ekonomiden bahsetmeye kalkan eski Milli Eğitim Bakanından mantıklı bir açıklama bekleyemezdik zaten.. Muhalefetin karşısına çıkmaya boşuna korkmuyorlar..

Geri