Hürriyet nasıl komik duruma düştü?

mantser

New member
Reaction score
0
CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın Bolu eski Valisi Ali Serindağ ile yaptığı görüşmenin, “telekulak” skandalı olmadığı, Vakit’in dün yayınladığı belgeyle ortaya çıktı. Ancak, Doğan medyasının amiral gemisi Hürriyet’in düştüğü komik durum gözlerden kaçmadı.

resim21078_2.jpg

Peygamber Aleyhisselam Efendimiz ve Hac ile ilgili söylediği hakaretamiz sözlerle gündeme gelen CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın, merkeze alınan Bolu eski Valisi Ali Serindağ ile yaptığı görüşmenin Vakit gazetesinde yer alması büyük yankı uyandırmıştı.

Ali Serindağ’ın sanki bir CHP il başkanıymış gibi sözlerinin de bulunduğu skandal görüşmenin ardından, Deniz Baykal ve CHP’li birçok üst düzey yönetici başta olmak üzere medyada “telekulak” söylentileri ayyuka çıkmıştı.

Tartışmaların zirveye çıktığı anda Vakit gazetesi olayın aslını açıklamış ve hem CHP’yi hem de medyayı ters köşeye yatırmıştı. Açıklama ile aynı gün yayınlanan Türk Telekom onaylı “görüşme belgesi” ise ne CHP’ye ne de malum medyaya kaçacak delik bırakmıştı.

Ancak belgenin yayınlandığı dakikalarda Hürriyet gazetesinin internet sitesinde konuyla ilgili herhangi bir haberin bulunmayışı dikkatlerden kaçmadı. Olayın bütün çıplaklığıyla aydınlanmasına rağmen, Hürriyet hala “Dinleme skandalında komik açıklama” başlığıyla internet sitesinde olayı yorumluyordu.

Belge başta habervaktim.com olmak üzere birçok haber sitesinde yer aldıktan ve aradan saatler geçtikten sonra Hürriyet belgeyi “flaş haber” başlığıyla sitesinde duyurdu.

Önder Sav ve CHP’nin çaresizliğinin gözler önüne serildiği bu gelişmeden sonra Hürriyet önderliğindeki Doğan medyasının ne yapacağı ise merak konusu.

KAYNAK

Bu belge CHP'nin tüm 'Sav'larını çürüttü

CHP Genel Sekteri Önder Sav'ın Bolu Eski Valisi ile yaptığı görüşmenin devlet tarafından dinlenip Vakit'e servis edildiği iddiaları çürüten belgeyi yayınlıyoruz.

telefon-son.jpg

Günlerden beri CHP ve yandaş medyasının skandal görüşmenin içeriğinden ziyade, CHP’nin Hükümet ve Emniyet tarafından dinlendiğine dair yalanlarından sonra Vakit gazetesi bu belgeyle CHP’nin tüm iddialarını çürüttü. Habervaktim.com'un ele geçirdiği 44 dakikalık görüşmenin tutanaklarında Vakit gazetesinden Önder Sav'ın arandığı açıkça ortaya çıktı.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın, Bolu eski Valisi Ali Serindağ ile CHP Genel Merkezi’nde yaptığı görüşmenin Vakit Gazetesi’nde yayınlanmasından sonra, “dinleniyorum” iddiaları ile patlak veren telekulak skandalı "CHP skandalına" döndü. Vakit Gazetesi'nin Önder Sav ile yaptığı 44 dakikalık telefon görüşmesinin tutunaklarını habervaktim.com ele geçirdi.

Vakit'i Ankara bürosunundan sabit hattı olan 0312 310 41 19 nolu telefondan, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın 0532 371 65 22 numaralı cep telefonu, 23.05.2008 günü saat 10.03'de arandığı ve 44 dakika 6 saniyelik bir telefon görüşmesinin yapıldığı, Ankara İl Telekom Müdürlüğü Santraller Müdürlüğü'nden alınan belgeyle ispatlandı.

Belgenin yayınlanmasıyla birlikte zor duruma düşen CHP’nin bundan sonra ne yapacağı ise merak konusu oldu. CHP’nin yandaş medyasının günlerden beri Vakit ve Hükümet’e yönelik hakaretlerde bulunmasından sonra, şimdi özür dileyip dilemeyecekleri ise merak ediliyor.

KAYNAK

Ben burada Sav'ın ve Sav'ı savunan medyanın hakkettiğini bulduğuna inanıyorum. Haberde de geçtiği üzere Sav Peygamber efendimizle ilgili ileri geri konuşmuştu(sadece buda değil). Büyük Allah'ım sonunda belalarını verdi bu vesileyle, bakalım şimdi ne halt edecekler.

telefonun tuşlarını kullanmayı bile beceremeyen birisinin düştüğü komik durum..medyanının özellikle hürriyetin komik durumu gözler önünde.

rabbimizin ol dediğinde olmayacak ne varki bu dünyada !! işte herşey bu kadar basit..

Geri