Hükümet telekulağı fena çekecek

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
20112009121622.jpg

Bakan Atalay, "konu Meclis'e gelecek. Boşluklar varsa onlar üzerinde durulacak" dedi....

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, yargıda dinleme konusunun bakanlar kurulu toplantısında ele alındığını, hukuk dışı bir dinleme varsa bunun için gerekli tedbirlerin ele alınacağını söyledi. Adalet Bakanı'nın bu konuda teferruatlı açıklamada bulunduğunu kaydeden Bakan, "Konu meclise gelecek. Boşluklar varsa onlar üzerinde durulacak." dedi. Bir kısım teknik cihazlarla izinsiz dinleme konusunun da ele alınacağını ifade eden Atalay, "Her şeyden önce bu insan hakları ile ilgili bir durum; insanın özeline müdahaledir. Yasal olmayanla ilgili gerekli tedbirler alınmalı. Türkiye'de bu işin yasal boyutu düzenlenmiş. Yargı kararı olmadan Türkiye'de böyle bir şey yapılamaz." bilgisini verdi.

İl isimlerinin değiştirilmesini şahsen onaylamıyorum
İl, ilçe ve köy isimlerinin değiştirilmesi konusunda değerlendirmede bulunan Bakan, "İl ve ilçe isimlerinin değiştirilmesine parlamento karar veriyor. Ben şahsen, il isimlerinin değiştirilmesini onaylamıyorum. Köy isimlerinde farklı durumlar ol...

Devami...

Geri