HÜlya AvŞar'in Sesİ

manya

Banned
Reaction score
0
ARKADAŞLAR DÜN HABERLERİ İZLERKEN GÖZÜME ŞU TAKILDI
YA BİZİM ÜLKEMİZDE HAKEDENE GEREKEN DEĞER VERİLMİYOR
BAYRAMDA SANATÇILARIN ALDIKLARI PARALAR SÖYLENİYOR
VE SEZEN AKSU GİBİ 30 YILINI MÜZİĞE ADAMIŞ SANATÇI 70 MİLYAR
ÜCRET ALIRKEN
ONUN HEMEN ARKADASINDA HÜLYA AVŞAR GİBİ MESLEĞİ NE OLDUĞU
BELLİ OLMAYAN SANATÇI DİYEMEYECEĞİM HELE HELE SESİN S,si BİLE
BULUNMAYAN ŞAHISA 60 MİLYAR VERİLİYOR
BEN BUNU HİÇ ANLAMIYORUM
HARBİDEN BU HABERİ İZLEDİKTEN SONRA MORALİM BOZULDU YA
Bİ DE EBRU GÜNDEŞ GİBİ SESİ VE HERŞEYİ GÜZEL OLAN SANATÇIYI
ONUN AŞAĞISINDA GÖRÜNCE DAHA DA ÇILDIRDIM
ŞUNU ANLADIM TÜRKİYE GİBİ Bİ YERDE DEMEKKİ SADECE BU KONUDA DEĞİL HER KONUDA
BİRŞEYLER YAPMAK İÇİN UZUN UĞRAŞLAR VERMEYECEKSİN
BAZILARI GİBİ KISA YOLDAN ...................................
BU GERÇEKTENDE TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR SORUN SADECE MÜZİKTE DEĞİL
HER ALANDA ........... ARKADAŞLAR SİZ BU KONULAR HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ.
DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ........
:mad:

gerçek sanatçının değeri parayla pulla belli olmaz yaptıklarıyla değeri ortadadır...

zaten bizim milletimiz biraz tuhaftır.nerde i.ne top kılıklı adam onları izlemek için birbirleriyle yarışır.o eğlence yerlerinde öyle ne yidüğü belirsiz adamları dinleyeceğine....neyse ya para ve zevk meselesi sanırım.

bir şarkı okuyup kendini sanatçı diye nitelendiren insanlardan ve onları izleyip,dinleyip prim yapmalarını sağlayan bir milletten ibaretiz... ne zaman gerçek değerlerimizi anlayıp sahip çıkacağız... t.v.deki saçmalıklardan bıktım artık...

maalesef arkadaşlar günümüzün gerçeği bu bugün konservatuarlar bi sürü yetenekli genci yetiştiriyor ama mankenlerden onların adını duymaya bile sıra gelmiyor. ülkemizin büyük değerleri banu alkan, ebru destan,ayşe hatun önal, fatih ürek, arto gibileri dururken bu işin eğitimi almış yeteneklli kişileri mi dinleyeceğiz yok daha :)

bi kere hülya avşar sezen aksunun tozu bile olamaz fazlaca medyanın gözönünde olduğu için bu kadar ilgi gösteriyolar ona bence onun şarkıcılıkla uzakdan yakından alakası yok showcumu şarkıcımı ne oldupu belli deil zaten kıl oluom o karıya bence aldığı parayı hak etmiyo bide o kaya çilinfiroğlumu ne adam tam bi pirket ya :)

popüler olmak başka sanat yapmak başka dikkat ederseniz ilhan irem gibi harika sesi olan bi sanatçılarımız artık bu medya maymunlarının arasında kalmamak için elini eteğini çekti ortadan kapiş:)

lan hülya avşara para kazandıranları taaa burdan kınıyorum
herkes haddini bilsin

naçizane bir yorum.....
1-ücretlerde sanatçıın yapyığı sanatın değeri önemli değil...
2-sesini beğenmesenizde Hülya Avşar ülkemizde birsürü filmde başrol oynamış ve çoğunda da gerçekten iyi oynamış bir sanatçı
3-buda bir gerçekki alt yapıları olmayan mankenler nedense gerçekten güzel şarkılar buluyorlar bunuda ben anlıyamıyorum:)hepsinin çıkış şarkılarına bakın bir sürü sanarçının çıkış şarkılarından daha güzel kabulü zor olsa da bu bi gerçek ne yazık ki....

Türkiye'de önemli olan isimdir . Nasıl yaptıkları falan önemli değil . Psikolojik Sorun Ajdar bile bu ülkede sahneye çıkabiliyorsa daha ne diyelim ???

Geri