Guti tamam, Altidore sırada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozdemir94

New member
Reaction score
0
Transferin hızlı takımı Beşiktaş, Guti'den sonra Amerikalı golcü Altidore'a da talip oldu !.. Güney Afrika'daki 2010 Dünya Kupası'nda ABD Milli Takımı'nda oynayan ve bonservisi İspanya'nın Villarreal kulübünde bulunan Altidore, geçen sezon İngiltere'nin Hull City takımında kiralık olarak forma giydi. Jozy Altidore için Bernd Schster'in de olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Amerikalı golcüyü, Beşiktaş'ın yanı sıra Celtic ve Ajax'ın da istediği ancak Altidore'un siyah beyazlı ekibin teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Guti ile yapılacak görüşmenin ardından Villarreal kulübüyle de pazarlıkların yapılması bekleniyor.

Guti, Beşiktaş'ı temsilen görüşmeler yapan menajer Juanma lopez ile öğleden sonra bir araya geldi. Real Madrid'den bonservisini almayı beklediğini söyleyen İspanyol yıldız, "Beşiktaş'ta oynamayı çok istiyorum. Bernd Schuster bana taraftarın ne kadar ateşli olduğunu anlattı. Quaresma'nın imza törenine 21 bin kişi gelmiş, bunlar beni çok heyecanlandırıyor. Umarım bir an önce transferim netleşir" diye konuştu.

Beşiktaş yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu ise "Guti bonservisini aldığı anda pazarlık masasına oturacağız. Umarız Vikingur maçı öncesi onu İnönü Stadı'na çıkarırız" dedi.

Bu arada yönetimin göndermeyi planladığı Zapotocny'yi teknik direktör Bernd Schuster bırakmıyor. Alman teknik adamın yöneticilere "Kulübün menfaati doğrultusunda her futbolcu gidebilir. Ancak Zapotocny konusunu yeniden gözden geçirin. Çünkü bu futbolcudan çok memnunum" dediği öğrenildi.

KAYNAK

valla adam sağlam transferler yapıyor bir gsli olarak bu sene tedirginim ama iyi bir futbol seyredeceğimizede ayrıca seviniyorum çünkü gerçektende eski beşiktaş ve galatasaray geri gelmeli o muhteşem futbolu tekrar oynanmalı...

Bu haber kafamı karıştrı. Diğer konuda zaponun gideceği ve Schusterin beğenmediği yazıyo burdaysa tam tersi. Ayrıca konu bugün açılmış yarın Vikingur maçı var, Vikungur maçından önce Gutiyi inönüye çıkarmak istiyoruz demişler.. Hep soru işareti.
Ayrıca dostum kaynak olarak gösterdiğin site bana sanki tıkla kazan sitelerinden birisiymiş gibi geldi.. Oraya doğru düzgün bi kaynak yaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri