Guti isyan etti

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'na dert yandı: Trabzon maçında yediğim tekmenin sayısını bilmiyorum. Q7'nin de farkı yok. Hakemler bu hareketlere göz yumuyor, burada sizlere iş düşüyor.

fft1mm1206027.jpg

Kara Kartal’ın sezon başında renklerine bağladığı Guti Hernandez, Trabzonspor maçında sert müdahalelere maruz kalmış ve çekilen MR’ında iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. İspanyol yıldız, transferinde önemli rol oynayan yönetici Cengiz Zülfikaroğlu’yla görüşmede bulundu. Zülfikaroğlu’na dert yanan tecrübeli futbolcu, şu ifadeleri kullandı...

‘Kırmızı beklerken, sarı bile çıkmadı’

“Daha maçın başında bana kasten tekme atıldı. Kırmızı kart beklerken, sarı bile çıkmadı. Üstelik bana vuran futbolcu, maçı 1 faulle tamamladı. Rakip futbolcular, hakemlerin bu davranışlarından cesaret alıp, daha sert müdahaleler yaptı. Quaresma, Antalya maçında 27 tekme yedi, o da sakatlandı. Hakemler bu tür olaylara maruz kalan isimleri korumak yerine, anlamsız bir şekilde göz yumuyorlar. Üst üste bu kadar tekme yiyip, ayakta durmak mümkün değil. Burada siz yöneticilere iş düşüyor. Bize sahip çıkın...” Guti’nin bu sözleri sonrasında Zülfikaroğlu, “Gereken uyarıları yapacağız. Sen sağlığına iyi bak” diyerek, İspanyol oyuncunun rahat olmasını istedi.

Fanatik

Kasap cok lıgımızde markaj yapmayı adama tekme atmak dıye dusunuyorlar yada rakıbı durdurmayı sakatlayarak yapmaktan anlıyo KASAP lar...

Millet Guti'den Q7'den top çaldım, Guti beni geçemedi demek için tekmeliyo yaaa. Olmaz böyle bişi..

Geri