Guti Beşiktaş'ta! [ Tek Başlık ]

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş Real Madrid'in yıldızı Guti ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

guti600_PHIBY.jpg

guti.jpg

Beşiktaş'ta beklenen gelişme oldu. Siyah beyazlılar aylardan beri peşinde koştukları Real Madrid'in yıldızı Guti'yi renklerine bağladı.
Beşiktaş İspanyol yıldız Guti ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Real Madrid teknik direktörü Mourinho geçtiğimiz günlerde adeta bu haberin müjdesini vermiş ve Guti'yi kadroda düşünmediğini söylemişti.

Detaylar birazdan...

Ve Guti Beşiktaş'ta

hayırLı ola...

nooluyo yaa..tüpçünün içine biri mi kaçtı..=) adam resmen çıldırtıyor bu sene..

hayırlı uğurlu olsun Beşiktaş'ıma..=)

Adam günah çıkartıyor =D

Hayırlı olsun Beşiktaş'a gerçekten bu sezon iyi transfer yapıyorlar. Guti'de iyi oyuncudur.

Guti,guti,pense diye diye adamı getirdiniz hayırlı olsun.Tüpcü ÇARŞI yla barışmak için neler yapıyor

Yeter YıLdırım Demirören Yeter Lig Ağustosta Biter!

hayırlı olsun dostlar resmi site kitlenmiş durumda şuan:D

HayırLı oLsun BeşiktaşLıLara ve Beşiktaşa Mert abi kutLama yapıyo heraLde daha yazmamş :D
KaLiteLi adam getirene de heLaL ... :)

Hayırlı Olsun Beşiktaş Bomba Gibi Geliyor

Fenerbahçeliyim....

artık beşiktaş taraftarı demiröreni bağrına bassın , adam coşturuo :clap

Gece saat 1 de Arkadas Aradı Tam yatmştım .. Olm guti Tamam Dedi :) Olm Gece Gece Kafa Yapma Dedim Daha beLLi degil O İş Falan ... Olm kız Arkadasımla Konusuyodum Suratına Kapattım Kızın seni Aradım Dedi :) son Acıp Baktım ki Gercekten Tamammış :) hayırLı Olsun Camiaya Diyorum ..

Bu Sezon Beşiktaşım Akar aLem Bakar ;)

tüpçüye bak sen hele neler yapıyo ya. biraz zor oldu ama çarşı başkanıda adam etti sonunda. hayırlı olsun takımımıza.
not:iyi ama bu adam madem bu kadar kaliteli dünya kupasında niye oynamadı kiii:lol:

Geri