Guti İETT'ye çarptı

nomad03

New member
Reaction score
0
Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, trafik kazası geçirdi. Alkollü olduğu belirlenen Guti kazadan yara almazken, ehliyetine 6 ay el konuldu.

file.ashx

Guti Hernandez, Beşiktaş-Bursaspor maçından bir süre sonra Ortaköy'deki Reina'ya gitti.

Burada alkol alıp eğlenen Guti, saat 04.00 sıralarında geldiği 34 AF 8461 plakalı ciple dönüşe geçti.

Sahilyolu Arnavutköy Kavşağı'ndan ters yöne giren Guti, yaklaşık 1 kilometre gittikten sonra karşısına çıkan Sarıyer-Taksim hattında yolcu taşıyan 34 TN 2487 plakalı İETT otobüsünü fark etti.

Direksiyonu kıran Guti, aynasıyla otobüse çarptığı aracın kontrolünü kaybetti. Beton bariyeri aşıp karşı yöne geçen cipin lastikleri patladı.

Araçtan inen Guti, bir süre sonra olay yerine gelip kaza raporu tutmak isteyen polisler ve görüntü almak isteyen basın mensuplarıyla tartıştı.

Alkol testi yaptırmak istemeyen Guti, Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Gelen tercüman aracılığıyla ikna edilen Guti'nin yapılan alkol testinde 2.71 promil alkollü olduğu belirlendi.

Guti'nin ehliyetine 6 ay el koyan polis, 547 TL ceza kesti. İşlemleri tamamlanan Guti, özel bir otomobille oturduğu Kandilli'deki Vaniköy evlerine gitti.

Haber

yediğin içtiğin senin olsun helali hoş olsun. ama biraz dikkat. o kadar içtin bin bi taksiye güzel abim ya

Guti Kaza Yaptı..!!!

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez ters yöne girdiği Arnavutköy sahil yolunda İETT otobüsüne çarptı.

* Guti'nin aracı kaldırı aşıp yolun diğer tarafına geçti. 3 lastiği birden patlayan cip ancak durabildi.

* Kazada yaralanan olmazken karakola götürülen ve 2.71 promil alkollü olduğu tespit edilen Guti'nin ehliyetine el konuldu ve 547 lira para cezasına çarptırıldı.

Kaza saat 04.00 sıraları Beşiktaş Arnavutköy sahil yolunda meydana geldi. Bir gece kulübünden çıkan Guti, 34 AF 84 61 plakalı cipiyle ters yöne girdiği yolda Sarıyer - Taksim seferi yapan Hüseyin Aygün'ün kullandığı 34 TN 24 87 plakalı İETT otobüsüyle çarpıştı.

Kaldırımı aşarak karşı yöne geçen araç 3 lastiği patlayarak durabildi. Olay da yaralanan olmazken alkollü olan Guti polis merkezine götürüldü. Arnavutköy polis merkezine götürülen yıldız oyuncuya alkol kontrolü yapıldı. 2.71 promil alkollü olduğu tespit edilen Guti'nin ehliyetine el konuldu ve 547 Lira para cezasına çarptırıldı. Polisler telefonla Guti'nin menajerine ulaştı. Guti, karakola gelen menajeriyle Kandilli'deki Vaniköy evlerindeki ikametine gitti.

Kaynak

Konular birleştirildi...

Ayrıca Guti'ye de geçmiş olsun..

Geçmiş olsun. ALkollü araç kullanmıcaksın arkadaş :D

Geçmiş olsun Guti
Alkol aldığın zaman benim akbili vereyim sana =)

otobüstekilere ne malzeme çıkmıştır ama..''guti'nin çarptığı otobüste ben de vardım'' =)

geçmiş olsun guti..;)

otobüstekilere ne malzeme çıkmıştır ama..''guti'nin çarptığı otobüste ben de vardım'' =)

geçmiş olsun guti..;)

Türk insanı, Biraz atmasyon biraz macera biraz bilim kurgu arkaşlarına iletirler Gutinin arabası 8 takla atarak bize çarpdı filan =)

geçmiş olsun guti..;)

Yorumuna sağLam güLdüm sağoLasın büLent abi..=D

Geçmiş oLsun guti..Daha dıkkatLı oLmaLısın..

Geri