Guti’den karakolda polislere ağır sözler!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti’nin kaza yaptığı gece karakolda büyük olaylar çıkardığı ortaya çıktı...

Guti’nin götürüldüğü karakolda “Türkiye’yi seviyorum ama Türkler’i sevmiyorum. Bırakın Madrid’e döneceğim” dediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, Arnavutköy sahil yolunda ters yöne girince İETT otobüsünü son anda fark ederek direksiyonu kırınca kaza yapmış ve ölümden dönmüştü. Olay yerine gelen polislerin yaptığı alkol testinde İspanyol asıllı futbolcunun 2,71 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Agresif tavırları ile zorluk çıkaran Guti, Türkiye ve İspanya’da tartışmaların odağındaki isim oldu.

Schuster polisi suçladı

İspanya’nın Tele5 Televizyonu’nun Salvame (Kurtar beni) programında Guti’nin alkollü görüntülerinin yayınlanması üzerine telefonla yayına bağlanan Schuster, kaza yerinde bulunanların Guti’den para istediğini öne sürmüştü.Schuster, Guti’nin karakolda yaptırdığı alkol kontrolünün de doğruyu yansıtmadığını savunarak, “2.71’lik bir oran, tam bir barbarlıktır. O derecede alkol alan biri, bırakın araba kullanmayı, bardan bile çıkması imkansızdı” açıklamasını yapmıştı.

Raporun altında imzası var

Ancak Schuster’in bu açıklamalarına İspanyol basınından anında tepki geldi. El Mundo Deportivo gazetesinin kadın yazarı Monica Planas Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster ve İspanyol yıldızı yerden yere vuran bir köşe yazısı kaleme aldı. Planas, ‘İki köyün ahmakları’ başlıklı yazısında, “Schuster televizyona çıkıp, hem İspanya’yı hem de Türkiye’yi ahmak yerine koymaya çalışıyor. Neymiş, Guti 2,71 değil 0,71 promil alkolle yakalanmış. Peki o zaman neden polis 0,71 değil de 2,71 diyor?” şeklinde cevap verdi. Guti’nin Türk ve İspanyol basınında tartışmalara neden olan alkol raporunu ise VATAN ele geçirdi. Poisin olay gecesi tuttuğu resmi alkol raporunda Guti’nin 2,71 promil alkollü olduğu açıkça belirtiliyor. Üstelik raporun altında o kadar alkollü olmadığını iddia eden İspanyol asıllı futbolcunun da imzası var.

Türkler’i sevmiyorum

Ancak Guti’nin agresif tavırları karakolda da devam etti. İfadesini almak isteyen polis memurlarına kügür ve hakaret eden İspanyol yıldız, polislere zor anlar yaşattı. Polis memurları ise Guti’nin tüm hakaretlerini tutanaklara kaydetti. Tutanaklara Guti’nin karakolda yaptığı ilginç konuşmalar da girdi. İddialara gire Guti, “Türkiye’yi seviyorum ama Türkleri sevmiyorum. Bırakın beni Madrit’e döneceğim” dedi. Karakolda bir hayli sıkılan Guti ifadesini alan polis memurlarına “Alın şu kerdi katını. Zarar neyse alın da beni bırakın” dedi.

Guti, kazanın ardından götürümldüğü karakolda alkolden burnunun ucunu görecek halde değildi. Ölçümlerde de 2.71 promil alkollü çıktı.

Kaynak

.​

sonrası malum ayakda durmayacak kadar güçsüz ikili mücadeleye giremeyecek kadar celimsiz bacaklar ,2 sarı kartı bile bile istemek noele erken girmek için görülen kırmızı kart ,uzaklaşan şampıyonluk ,sonuç itibariyle giden paramız ve yabancı hayranlığımız hiç bitmeyecek

Ben başkan olsam.bir dakika daha tutmam bunu vatanıma yapilan bir laf bana yapilan bir laftan bin kat daha büyük bir suçtur..

bi an gözümün önüne getirdim manzarayı. guti karakola girer ve başlar; '' bırakın ülen beniii ben türkleri sevmiyorum lan. Türkiyeyi seviyorum ama. gidiyorum len ben madride oooff yeter'' :blink: ben başkan olsam bu adamı mahkemeye veririm. vatana ihanet suçundan yargılanmasını falan isterim. :scared:

Türkiyeyi Seviyorum ama TÜRK leri sevmiyorum....demiş cok ayıp etmiş..Alkolün tesiri gectikten sonra özür diler olay biter gider...biz bize yapılanla kalır durarız...

Basının Yalanıdır.

Basının yalanı olduğu %1000 belli arkadaşlar. Yapmayın lütfen. Siz Beşiktaşlı Guti'nin tercümanı olsanız Guti böyle bi şey dese bile Türkçeye çevirir gazetecilere söyler misiniz? Kimse evet söylerim demesin SÖYLEYEMEZ. Hee polis teşkilatının ikinci dili ispanyolcaysa bilemem tabi. Gecenin bilmem kaçında İspanyolcayı anadili gibi bilen polisler görev yapıyor.. Vay bee ülkeme bak polis tabi her dili bilecek aga.. :)

10 Kupona Gutini veren basın Bunuda BASIN!!!

ulan şereften yoksun basın sırf beşiktaşı nasıl yıpratırım,nerde bi açık yakalarım diye bekliyor. ve görüyorsunuz işbaşındalar.. azcık adam da oynamaya başladı ya vurun kahpeye mantığı..
okey hatalı olduğunu inkar etmek çok yanlış ama inanın diğer kulüplerde böyle bir olay vuku bulsa bu kadar çok üstüen düşülmez. mezubahsi kartalım olunca pireler deve oluyor nedense..
aşşağılamak gibi olmasın da bazı memurlarımıza bakıyoruz ki türkçeyi anca konuşabiliyorken,iki dakikada nasıl guti ye tercüman olmuşlar polislerimiz..?yoksa google translateden mi çevirttirmişler..
ahmet galip meriç abimizin lafı aklıma geldi 'beşiktaş düşmanları çok' .)

Kedidir o kedi
Guti içmemiştir kazayı da karşı şeride geçen otobüs şoförü yapmıştır.
Sonrada otobüsü normal şeridine koyup gutiye yıkmıştır suçu...

Bu tarz koLpatör haberLerı artık eLime patLamış mısırımı aLıpta izLiyorum..

ulan şereften yoksun basın sırf beşiktaşı nasıl yıpratırım,nerde bi açık yakalarım diye bekliyor. ve görüyorsunuz işbaşındalar.. azcık adam da oynamaya başladı ya vurun kahpeye mantığı..
okey hatalı olduğunu inkar etmek çok yanlış ama inanın diğer kulüplerde böyle bir olay vuku bulsa bu kadar çok üstüen düşülmez. mezubahsi kartalım olunca pireler deve oluyor nedense..
aşşağılamak gibi olmasın da bazı memurlarımıza bakıyoruz ki türkçeyi anca konuşabiliyorken,iki dakikada nasıl guti ye tercüman olmuşlar polislerimiz..?yoksa google translateden mi çevirttirmişler..
ahmet galip meriç abimizin lafı aklıma geldi 'beşiktaş düşmanları çok' .)

olaya beşiktaş üzerinden bakıyorsun dostum sadece....!

burda basının şerefsizliği var... tahminim o ki guti karakolda sesini dahi çıkarmamıştır belki....

çünkü gerek dışarda gerekse karakolda polise ekelenmek ve karşı gelmek biz türk milletinin SONRADAN GÖRME versiyonlarına ait bir özelliktir...

kitlelere ulaşabilen bazı huzur bozucu yazarlar ortalığı karıştırmak için her zaman ki gibi görev başındalar.....

ayrıca polis teşkilatının yaklaşık dörtte üçü 4 yıllık fakülte mezunu... lisanının bozuk olması her cüsün adama hitap ediyor olmasındandır...

karalama kampanyasi bu tur asparagas haberleri yapip besiktasimiza zarar vermek isteyenler var. adam olmaz sizden

yıldızı seven kaprisine katlanır.. ama böyle bir rezilliğe bi Türk futbolcu katılsa yerden yere vurur, 70 milyon olarak topçunun 7 sülalesinin üzerinden geçerdik.. Guti isimden yırtıyor..

sonrası malum ayakda durmayacak kadar güçsüz ikili mücadeleye giremeyecek kadar celimsiz bacaklar ,2 sarı kartı bile bile istemek noele erken girmek için görülen kırmızı kart ,uzaklaşan şampıyonluk ,sonuç itibariyle giden paramız ve yabancı hayranlığımız hiç bitmeyecek

hoşgeldin HAŞAVRİ.. :)

fakülte mezunu alımlarına yakın tarihte başlandı niğde_gazozu kardeşim.. uzun süre önceler bu güzel göreve baş koymuş memur abilerin şimdiki fakülte mezunları kadar bilgi birikim standardına nail değillerdi. doğru belki de şive veya yetiştikleri memleketin adabına göre konuşmalarındandır. bakacak olsursan ki orduda da önceden alınmış uzman çavuşların şimdiki gibi nitelikli olmadığını görebiliriz.
gelelim konumuza.. evet ben olaya beşiktaş yönünden bakıyorum çünkü hem beşiktaş'lıyım hem de bu konuda basının bize karşı olan düşse de vursak taktiğinin herkes gibi farkındayım.
ama guti her ne kadar sonuna kadar haksızsa,basın da aynı oranda şerefsiz..

Kedidir o kedi
Guti içmemiştir kazayı da karşı şeride geçen otobüs şoförü yapmıştır.
Sonrada otobüsü normal şeridine koyup gutiye yıkmıştır suçu...

yorum yapmış olmak için yapılmış çok belli. haberle ne alakası var bu yazdıklarının. gutinin alkol almadığını, yaptığının yanlış olmadığını söyleyen mi var?

Herif içmiş ,yorgun düşmüş, belli ki bezdirmişler. O da tepki olarak söylemiştir. gazatecileri bilmiyormuyuz sanki öteyandan tabiki Gutinin yaptığıda tasvip edilemez birşey, ben sadece beşiktaş üzerine oynanan oyunları gözden kaçırmayalım takımımıza ve futbolcularımıza sahip çıkalım diyorum

Farkında mısınız inanmak istediklerimize inanıyoruz.. Mantığımızla hareket etmek yerine kolpa basını destekliyoruz. Polislerimizin üniversite mezunuda olsa ispanyolca bildiğini sanmıyorum.. Kardeşim hangi fakültede ispanyolca öğrtiyorlar? İspanyol Dil ve Edebiyatını okursa o ayrı! O zamanda polis oluyosa kafayı yemiş derim. Çünkü özel bir okulda polis memurluğundan kazandığı paranın 4-5 katını alır. Yani gecenin bilmem kaçında karakolda görev yapan memurun anadil gibi ispanyolca bileceğini kimse iddia etmesin KANITLAYAMAZ.. Son olarak şunu da ekleyeyim, Guti'ye kimse profesyonelliği öğretmeye çalışmasın. İçki konusu tartışılır ama Türklere şunu dedi böyle söyledi gibi şeyler acizliğin son göstergesidir. He bi de şimdi noel'e gidecek olayı çıktı. Bu kadarına da pes doğrusu diyorum. Demirören kimseye erken izin vermeyecek...!!

BÜTÜN BASIN TIRAŞ, FORZA BEŞİKTAŞ

SeneLerdir Beşiktaşta Top Oynayan Kimse Guti Kadar A2 Takımına Destek Oldu Mu Acaba ? Adam GencLere Resmen Abilik yapıyoR. Bu Adam KesinLikle KarakterLi Biri.. Alkol alabilir Herkesin Yapıcagı Bişey. Cok FazLada İçmiş Olabilir. Hee Kaza Yapmıs Kendisinin ve Baskalarının Canını Tehlikeye Atmış. Bu Yanlış Kesinlikle OnayLamıyorum. Ama KarakoLda Türkiye ve TürkLer Hakkında Yorum Yaptıgını Hic Zannetmiyorum. KaLdıki Böyle İthamda bulunuysa biLe Türkiye'ye Hakaretten Polis Bırakmayabilir Akabinde Dava AcıLabilirdi. Peki Ne Oldu ? tutanak Ceza Ve Guti Evinde .. O zaman 2 Sonuc Cıkıyor.

Ya O CümLelerden Sonra Bişey Yapmayan Polisle VATAN HAİNİ
Ya Da Herzamanki Gibi KOLPA BASIN ..

Geri