Gurur Meselesine Keylogger Aranıyor

bluepink

New member
Reaction score
0
Dikkat çeksin diye böle bi başlık attım ama gerçekten çok lazım %100 başarı elde edebileceğim bi keylogger arıyorum demicem sitede bnu diyenelr genelde cevap bulamamış ama keyloggerla ilgili dökümanlarda yetersiz farkındasınızdır umarım..

Yardım edebilecek biri olursa sevinirim bide öğrendiğim kadarıyla parasız keyloggerlarda başarı oranı düşük oluyomus anlamadıgım konu bunun paralısıda mı var başarı oranı nedir bu konularda biraz bilgi verirseniz sevinirim..

5

sen yine cevapsız kalmışsın başlığa rağmen.bence buranın yönetimindeki birine pm at belki cvp verirler.ama vereceklerini tahmin ediyorum

Yapışkan Konu Sabit: En iyi Keylooger vede Trojen
!! Başlığı Açanlar !!
hellboy726

hellboy bunları düzenledi sandım ama oda search linki vermiş sanırım :( bence işi bilen birisi bunları deneyen birisi çalışanı çalışmayanı ayıklasa artık iyi olacak. forum çok kirlendi. bana kızanlar olacak belki yada kolaysa kendin yap diyecekler ama ben bu işte onlar kadar başarılı diğilim. aslında burayı düzenlemek için bi mod , smod , yada admin bana yardım ederse tek tek tüm konuları inceler test ederim. çalışanı çalışmayana birlikte karar veririz. modlar adminler bana kızmasın

:eek:

pink eğer takip etmek istediğin kişiye keylogger serverini yedirebilirsen sana yardımcı olurum bana mail adresini pm ile at

sream o verilen keyloggerlerin çoğu cortlamış çalışmıor.. :) :D

WiTaMiN' Alıntı:
pink eğer takip etmek istediğin kişiye keylogger serverini yedirebilirsen sana yardımcı olurum bana mail adresini pm ile at

sream o verilen keyloggerlerin çoğu cortlamış çalışmıor.. :) :D

çalışıyo demedimki zaten. bilen biri ayıklasın dedim. ben golden keylogger kullandım.. çalışıyor hala. ama exe atamıyosun başka bilgisayara . sadece bilgisayara kendin oturup kurman gerekiyo. bi ara veriilmişti bu

ayrıca açıklama hazırladım sizin için

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=84547&page=2&highlight=golden+keylogger

burada resimli açıklaması var

Geri