Gunz online world acıldı www.gunzonlineworld.com /Bir Turk Yapımı !!

Headmaster

New member
Reaction score
0
Tüm hackhell Ekibini Bekleriz..

Kaliteli olmak çaba ister güç ister değişiklik ister.bizler bunlar için buradayız...Toplu Gelimlerde Clanlar ozel sımgeler yapılır ve eklenır. Quest Sistemleri mevcuttur %100 xp Rate ILE Rahatça Kendınızı Geliştirebilirsiniz

Sunucunun Ozellikleri

1)Arka plan Radyo(Mukemmel Muzıkler Çalıyor)

2)Mukemmel Harıtalar

3)Yenı Sılah Ve Armorlar Youtube Robe Cowboy Set Gibi

4)Admın panel ve User panel Sorunsuz Çalışmaktadır Account Guvenlıgı Sifre Değiştirem Maıl Değiştirme Vs

5)Item Shop Gıft Item Mevcuttur

6)80mb Baglantı ıle tr nın en ıyı ve kendı sunucsunda mevcut oldugundan hıçbır ucret alınmıyor ve odenmıyor

7)4 adet sponsoru mevcut

8)Kaliteli oyun ve Hizmet için buradayız

www.gunzonlineworld.com 17.08.2009 açıldı

Merhaba arkadaşlar .Öncelikle şunu belirteyim para kazanmak ve item satmak derdinde asla değiliz ve olmayacağız... Diğer sunucular gıbı Game Master ve item satarak suncudakı oyuncuların emeklerini mahfedecek bir suncu sizlere sunmadığımızdan emın olabılrısınız .uzun uğraşlar sonucunda helmax arkadaşımızın yardımlarıyla Gunz Online world aktıf olmuştur . Serverımızın diğerserverlardan farkı bir türk yapımdıır.Sitesi ve oyun suncusu yabancılara açık halde tasarlanmış 10-Turk 10-Yabancı GaME master alınmıştır.. Sunucumuzun Kapasitesi 5000 user olarak suanlık aktıftır..Serverımızın tum masrafları kendı hosting şırketım tarafından odenmektedır (ucret almıyorum)
www.gunzonlineworld.com resmi sitesi satın alınarak orjınal sıtesıyle aktıf olmuştur..
Sunucu ve makıne ozellıklerı aşağıda belırtılmıştır

100/100mb baglantımız Gunz serverları arasında en yüksek bağlantıya sahib bağlantıdır ve yabancı userlerın gırmesı için tüm imkanlar sağlanmıştır

Oyun ıçı goruntuler

www.gunzonlineworld.com Site Aktif Clienti 15dk indirerek aramıza katılabılrısınız ilginize teşekkurler/Para için değil Hizmet İçin buradayız..

tesekkurler su anda ındırıyorum denıcem eger oyunda bır ısmın var ıse bıze anlatırsan sevınırım metın hero onlıne word of gıbımı yada nasıl tesekkurler

oyunu ındırdım ve yukledım kusura bakmayın ama cok basarısız oyun

Geri