Guiza kredisini tüketiyor

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Fenerbahçe'de İspanyol forvet Daniel Guiza'nın kredisi azalıyor. Kayserispor maçında sergilediği olumsuz futbolla eleştiri toplayan Guiza'ya takım arkadaşlarından da tepki geliyor.

guizakredi.widec.jpg

Transfer olduğu günden bu yana beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Daniel Guiza, Kayserispor maçıyla birlikte bir kez daha eleştirilerin odak noktası oldu.

Kayserispor maçında teknik direktör Christoph Daum tarafından 90 dakika oyunda tutulan İspanyol forvet, ceza alanında etkisiz kalmakla birlikte sık sık pozisyon hatası da yapmasıyla da dikkat çekti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Emre Belözoğlu tarafından sık sık uyarılan Guiza, kaptırdığı toplardan sonra da takım arkadaslarının tepkisini aldı. Karşılaşma sonrasında moralsiz olduğu gözlenen İspanyol forvetin, Fenerbahçe yönetimi tarafından da bir kez daha uyarılacağı, kötü performansının devamı halinde ise devre arasında satış listesine konulması gündeme gelecek.

Kayserispor maçında sakatlanan oyunculardan Mehmet Topuz'un ciddi bir sorununun bulunmaması teknik heyeti sevindirirken, Önder Turacı'nın durumu hafta içinde netlik kazanacak. Kayserispor karşısında maçın son bölümlerinde görev almasına rağmen sağ ayak bileğindeki ağrıları yeniden artan Semih Şentürk ise sarı-lacivertli takımın yaptığı son antrenmana çıkmadı.

Bu arada Fenerbahçe yönetimi, haftalık olağan toplantısını Mardin'de yapacak. Yönetim kurulu, kulübün sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Mardin'in Midyat ilçesinde bir yardım kampanyasına katılmak için bu şehre gidecek ve olağan toplantısını da Mardin'de gerçekleştirecek.

NTV Spor

katılıyorum artık kezman olayına dönücek tekrar dünkü maçta 2 pozisyonu vardı 2 side %100 goldü ama o ayağında 2 pas yapamadı ...artık kredi bitti gibime gelio çileden cıkıoruz

evet ben de katılıyorum

Kezman daha iyiydi yaa

Hala kredismi var onun ne tükenmez krediymiş :durdurun adam daha topa zor vuruo.... adam fenere 15milyona mal oldu attıgı gol 15 gol basına 1 milyon dolar...

verilen paraya hakikaten yazık

aslında burda şu sorun var ( fb'li değilim bu arada )

şimdi şu ülkede dehşet paralarla dehşet adamlar geliyor da neden burda aynı performans yok ???

bu her takım için böyle ama fb'de bi başka bana kalırsa

çünkü tesis var , para var , imkan var , ortam var

ee daha ne ?

Bu adamın bu kadroda değiL paf takımda işi yok!!

Bu kadar beceriksiz bir insan oLamaz yha!

Kafa vuramaz. . .
Karşı karşıya atamaz. . .
Adam eksiLtemez. . .
Boş KaLede zorLanıyor. . .

Sokakta bunLarı yapabiLecek binLerce insan war. . .

Ocak 'ta n sonra bu adam bu kadroda durursa.Yönetime yazıkLar oLsun . . .

Bu arada Kayseri maçında Özer'i oynatmayan Daum'a da yazıkLar oLsun. . .

Sizce bu kazma gittikten sonra ne değişecek yerine başka kaz.... gelecek ben bu film i yıllardır görüyorum ve sıkıldım siz ne dersiniz(hoş gelen bir iki tane adanıda kacırıyoruz)

qitsin artık bıktık valla kezmanı özLer oLdum

Geri