Guiza Fener'de kaldı !

Cαη

New member
Reaction score
0
Başkan Aziz Yıldırım’ın, Josico için İstanbul’a gelen İspanyol avukat Vicente Montez ile yaptığı görüşme sırasında Daniel Güiza’yı kesinlikle göndermeyi düşünmediklerini, sözleşmesi bitene kadar takımda kalacağını söylediği öğrenildi..

e8sw3r.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz hafta İstanbul’da bulunan avukat Vicente Montez ile yaptığı görüşmede, kaçan şampiyonluğun baş sorumlusu olarak gösterilen Daniel Güiza’yı kesinlikle göndermeyeceklerini ve sözleşmesi bitene kadar sarı-lacivertli formayı giyeceğini söylediği öğrenildi.

İspanyol yıldıza sahip çıkan ve ondan yararlanmayı düşündüklerini bildiren Yıldırım’ın, Güiza hakkında çıkan transfer söylentilerinden bir hayli rahatsızlık duyduğu belirtildi. Yıldırım’ın Josico için Türkiye’ye gelen Vicente Montez ile konuşurken, konunun Güiza’ya gelmesi üzerine, “Tüm tekliflere kapalıyız. Güiza’ya başka takımlara gitme düşüncesini kafasından atmasını ve iyi çalışarak yeni sezona hazırlanmasını söyledik. Biz kendisinden memnunuz” ifadelerini kullandığını bildirildi.

Montes’in başkanın bu kararlı tutumunu İspanya’ya dönüşünde Daniel Güiza’ya aktardığı öğrenildi. Tatilde bulunan golcü oyuncunun kendisine duyulan güvenden dolayı bir hayli mutlu olduğu ifade edildi.

Güiza’nın transfer olduğu günden bu yana kendisine sürekli arka çıkan Başkan Aziz Yıldırım’ın bu jestini karşılıksız bırakmayacağını söylediği ve “Ben de Fenerbahçe ve Türkiye’den memnunum. Ancak taraftarla aram bir türlü düzelmedi. Tek sorun bu. Fenerbahçe beni satmadığı sürece seve seve orada oynarım. Açıkcası kendimi kanıtlamadan oradan ayrılmak niyetinde değildim. Şimdi sadece Fenerbahçe’yi ve nasıl başarılı olacağımı düşünüyorum” dediği bildirildi.

TÜRKİYE KARNESİ
2008/09
Maç Süre Gol
Süper Lig 32 2586 11
Kupa 8 525 2
Avrupa 7 540 3

2009/10
Süper Lig 27 2070 11
Kupa 6 453 4
Avrupa 9 540 3

Okçu'nun Başımızın Üstünde Yeri Var :biggrin:

Konuyu açanın konuyu hangi amaçla açtığı başına koyduğu gülücükten fazlasıyla belli oluyo

Konuyu açanın konuyu hangi amaçla açtığı başına koyduğu gülücükten fazlasıyla belli oluyo

Guiza ile sadece biz mi dalga geçiyoruz ?

İtirazın varsa bana değil golleri atamayarak gülünç duruma düşen guizaya ilet .
Haber gördüm gerçeklik payı vardı konu açtım.
O smiley'de dalga geçmek amaçlı değil. FB'ye yönelik te değil.

ςαη;5037930' Alıntı:
Guiza ile sadece biz mi dalga geçiyoruz ?

İtirazın varsa bana değil golleri atamayarak gülünç duruma düşen guizaya ilet .
Haber gördüm gerçeklik payı vardı konu açtım.
O smiley'de dalga geçmek amaçlı değil. FB'ye yönelik te değil.

Yani yalan sölüyon bari inandırıcı olsun.

Yazının başında guizayla bi bizmi dalga geçiyoruz yazmışsın sonunada dalga geçmek amaçlı değil yazmışsın .

Gülünecek durumda olan Guiza değil sizsiniz aslındada neyse =)

Yani yalan sölüyon bari inandırıcı olsun.

Yazının başında guizayla bi bizmi dalga geçiyoruz yazmışsın sonunada dalga geçmek amaçlı değil yazmışsın .

Gülünecek durumda olan Guiza değil sizsiniz aslındada neyse =)

benim dalga geçtiğimi ima ettin bende o ilk cümleyi yazdım. emin ol dalga geçmek istesem başlığa Guiza değil Gülizar yazardım =)

polemık çıkarmak için elinizden geleni yapın siz...

O Bir Okçu,
O Bir Daniel Guiza,
O Bir Gol Kaçırma Makinası :biggrin:

ben daha bişey demiyorum.şampiyonluğu kaçıran adamı hala oynatıyorlar...

yani son maçta guiza ya bağırmaktan 1 hafta boğazım ağrıdı.sesim kısıldı...

artık gitmeli...

Geri