gs ve bjk liler içindir fenerliler girmesin!!!

CarlSBerg

New member
Reaction score
0
GENEL KÜLTÜR TESTİ

Aşağıdaki soruları cevapladıktan sonra puanınızı hesaplayınız ve aldığınız. Puana göre yapılan değerlendirme ile kendi durumunuzu ölçünüz
SORULAR
1. Aşağıdaki güzide kulüplerden hangisi, bu sezon ne kupa ne de lig şampiyonluğu yaşayamadan, koskoca sezonu elleri bomboş bitirmiştir?
a. Beşiktaş
b.Galatasaray
c. Barcelona
d. Fenerbahçe

2. Beşiktaş yönetiminin kupa şampiyonluğu için yaptırdığı "İnandık çocuklar, bizler inandık" ve Galatasaray yönetiminin lig şampiyonluğu için yaptırdığı"Sarıyla kırmızıyla, alnımızın akıyla" t-shirtlerinden sonra, eğer aynı mantık sırası takip edilirse, FB yönetiminin bundan sonra çıkartması gereken t-shirt'lerin üzerinde ne yazması gerekir?
a. "G.t olduk çocuklar, bizler g.t olduk"
b. " Lacivertiyle sarısıyla, Aziz'in parasıyla..."
c. "Bir baba hindi, hepimize bindi"
d. Hepsi

3. Denizlispor-FB maçının bitiş düdüğüyle beraber, teknik direktör Daum yanındaki yardımcısı Koch'a dönerek ne demiştir?
a. "Koch'cuğum, çok efkarlandım bu akşam, eve giderken biraz beyaz toz alalım da evde koko parti yaparız, hani Almanya'daki eski güzel günlerde olduğugibi..."
b. "Koch'cuğum, şimdi Aziz cepten arar beni, vır vır konuşur. Ben telefonu sana bırakayım, Aziz ararsa meşgule düşürürsün. Zaten benim gelecek sezoniçin bana teklif yapan Bayan Münih, AC Filan ve F.C. Karagümrükspor menajerleri ile görüşmelerim de var, rahatsız etmesin şimdi beni."
c. " Koch'cuğum, Aziz'e söyleyeyim de Roberto Carlos yetmez bu takıma, Ronaldinho ve Lampard'ı da isterim diyeyim. Ellerim bomboş,depresyondayım."
d. Hepsi

4. Kadıköy'de galibiyet kazanılan maçlardan sonra pardesüsünü rüzgar estite estire sahaya inip şov yapan Aziz Başkan, Denizlispor-FB maçı sonrası neden sahaya inip şov yapmamıştır?
a. Aziz Başkan, "Denizli'nin havasına güven olmaz, akşam meltemi sert eser,pardesümün önü açık dolaşırsam soğuk algını olurum, bademciklerim şişer" diye düşündüğü için sahaya inmemiştir.
b. Aziz Başkan, tam maçın bitiş düdüğü çaldığı sırada telefon konferansı ile Adnan Polat ve Yıldırım Demiröen ile görüşerek hepsinin kol saatlerini senkronize olarak 20:45'e ayarlamakta olduğu için sahaya
inmemiştir.
c. Beşiktaş Fortis Türkiye Kupası'nı, Galatasaray Turkcell SüperLig Kupası'nı, FB ise havasını aldığı için sahaya inmemiştir.
d. Hepsi

5. "Erken öten horozu keserler" ve "Denizli, horozu ile ünlü bir ilimizdir" cümlelerindeki "horoz "kelimesinin taşıdığı anlam bütünlüğü, aşağıdaki cümlerlerden hangisinde vardır?
a "Bir baba hindi." ve "Tuncay'a bindi." cümlelerinde
b. "İnsan ne oldum dememeli, ne olacağım demeli" ve "Dereyi görmeden paçaları sıvama" cümlelerinde
c. "Spor barış, sevgi, kardeşliktir" ve "Sporda rakipleri önceden inciten, sonradan bunun sonuçlarına katlanır" cümlelerinde
d. Hepsi

PUANLAMA
Tüm soruların doğru cevapları "d" şıkkıdır. Her doğru cevap için
endinize
1 puan, yanlış cevap içini sıfır puan veriniz.

DEĞERLENDİRME
5 puan aldıysanız: Normal bir insansınız.
0-4 puan arasında aldıyasanız: Muhtemelen siz bir FB taraftarısınız. Ama üzülmeyin, tıp artık çok ilerledi, her şeyin bir çaresi var.
Gerçekten sterseniz ve tedaviyi kesintisiz uygularsanız, siz de bu illetten kurtulabilirsiniz.

süper olmuş eline sağlık :D

çok güzel olmuş ellrine sağlık

güzel olmuş walla amerikaya karşı müttefik olmuş rusya ve çin gibisiniz:):):)

harikasın be kardeşim fenerli arkadaşlar çatlasın..

pardon saat kaç?....

feNerLi OLmak Ayıp değiL...
(yeter Ki çakTırMa:D)

süper süper süper saatle 20 : 45 dahada süper

astravagan' Alıntı:
fenerliler ve fenerbahçe olmasa ne yapardınız bilmiyorum. yazık walla. halinize üzülüyorum. bir takımın büyüklüğü karşısındaki ittifağa bakarak anlanır. baksanıza ligde 18 takım var 17si bi olmuş. bu ne demek!!! 17 takımı topla bir ,FENERBAHÇE etmez bile. saygılar...

walla ya naaprdık biz siz olmasaydınız.Allah sizi başımızdan eksik etmesin:p

NE SİNEMA, NE TİYATRO,NE DE ALEMDE BİR GECE
BE SENE DE TEK EĞLENCE YİNE İ... FENERBAHÇEEEE

Benbir fenerbahçeli olarak ellerinize sağlık demekle yetiniyorum
Napalım kardeş bizde böyle havalı GÖT oyuncular olduktan sonra türkiyeye deyil dünyaya rezil oluruz+hepinizin ağzına sağlık

astravagan' Alıntı:
fenerliler ve fenerbahçe olmasa ne yapardınız bilmiyorum. yazık walla. halinize üzülüyorum. bir takımın büyüklüğü karşısındaki ittifağa bakarak anlanır. baksanıza ligde 18 takım var 17si bi olmuş. bu ne demek!!! 17 takımı topla bir ,FENERBAHÇE etmez bile. saygılar...

İMZA

Evet o zaman bizde bir kaç ufak test hazırlayalım.

Sorular-

1 - Ertesi hafta maçı olmasına rağmen Kupayı biz alalım Şampiyon SalataSaray olsun diyen üst düzey (Ne kadar üst değil mi?) yönetici kimdir...

a ) George W. Bush
b ) Süleyman Seba ( Senin gibisi gelmedi gelmez seba, Koskoca Beşiktaş'ı Eziktaş yapanlar utansın)
c ) Özhan Canaydın ( Bu şahs-ı münferit onu da beceremez ya neyse yazalım)
d ) Allah allah kim dedi ki acaba....

2 - Eziktaş - 6alataSaray derbisinde :p havaya kafa vurduktan sonra düşen sevgili 5iktaşlı Koray'ın pozisyonuna itiraz etmek için 100 m depar atarak giden İbrahim ve Sergen'in durumlarına rağmen topu ısrarla 6alatasaray'lı Sabri'ye atan ve gol yenmesine sebep olduktan sonra kendi taraftarınca ana avrat düz gidilen ve kovulan sevgili kalecimiz kimdir.(Hayır niye kovuyosunuz orası anlamsız sonuçta şikeyi tüm takım yaptı)

a ) Sander Westerveld
b ) Rüştü Reçber
c ) Aly Faryd Mondra6on
d ) Giderken de bide laf ediyor utanmaz adam

3 - 2003 yılında Abdullah Çatlı sayesinde şampiyonluk kazandığı belgelenen güzde takımımız kimdir...?

a ) Üsküdar Anadoluspor
b ) Doğuşspor (Bizim mahalli takımımız)
c ) Red Star
d ) boşverin

4 - Eski futbolcumuz Nobre hakkında "Bu adam futbol oynamıyo ki, kendini yerden yere atıyo, faul yapıyo sora faul istiyo" diyen ve derhal ülkeden sınırdışı edilmesini isteyen ama hemen akabinde açılan transfer sezonunda aç .........ler gibi üstüne atlayan o takımı tanıyor musunuz?

a ) Barcelona
b ) Phanathinaikhos
c ) Corinthias
d ) Sallayın biz kaale bile almıyoruz kendilerini zaten.

5 - Kupayı aldıktan sonra derhal TFFD başkanının bir akrabasını elinde kupayla ziyaret eden ve teşekkürler eden başkanın takımı kimdir.

a ) Denizlispor
b ) Ankaragücü
c ) Yıldırım Bosna Spor
d ) Zaten genel olarak her zaman görüşüyorlar " Allah Allah"

6 - Aşağıdaki adrese girerek resimlere baktınız ve orada ne düşündünüz?

adres : http://forum2.antu.com/showthread.php?t=230039

a ) Vay anasını Sergen'e bak
b ) Abi adamlar haklı be
c ) Ne düşünücem Sergen Düşünsün
d ) Düşünemiyorum öyleyse Yokum

Bu ufak testten sonra şaibeli şampiyonluğunuzu ve kupanızı kutlar ve gelecek sezonda daha pürüzsüz şaibeler yapmak için size başarılar dilerim

bende süper zekiyim galiba!tüm soruları doğru cevaplamışım!teşekkürler!

çok güzel olmuş ellerine sağlık

astravagan' Alıntı:
kandırın abicim siz kendinizi böyle... zaten fenerliler veya fenerbahçelilerle bi alıp tutamadığımız yok ki. sorun aziz yıldırım..

pardon saat kaç?

astravagan' Alıntı:

Bu ne demek ? Demekki bi hata yapmışınız... Bizi şuclayacağınıza bi dönüp kendi halinize bakıp öle bi deerlendirme yapın da bi zahmet düzeltin kendinizi...

Holeeeeeyyyy!!!! Normal bi insanııımmm!!! :D :D :D

kardeşim eline sağlık herkes bi gün fenerbahçeli olacak ama 364 gün GaLaTaSaRaY'lı... :D hay allah saatte 20:45 olmuş, gitmem lazım... :D:D:D

çok güzel ;)

Geri