GS 4-1 D.Bükreş [Avr. Ligi F Grubu 3. Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
galatasaray.png
f2m5a162ebgh9.png
2cg0w12.jpg

4555__270-gs-arda-sevinc.jpg

2s17tl3.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Maç Hangi KanaLda???

Karşılaşma 22 Ekim Perşembe akşamı saat 22:05'te Euro Futbol ve HD Smart'tan canlı olarak yayınlanacak.

Maçı Azerbaycan televizyon kanalı olan Ictimai TV de yayınlıyor.

Ictimai TV BİSS

Ictimai TV Frekans: 11554 H 2916 - 2/3

Biss Key: 001fff 12 12 12 12 12 12 12 12

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu'nda Romanya ekibi Dinamo Bükreş'le yapacağı karşılaşmanın biletleri, 19 Ekim Pazartesi günü satışa sunulacak.

Numaralı Grup 1.....: 220 TL
Numaralı Grup 2.....: 165 TL
Kapalı Alt Grup 1...: 150 TL
Kapalı Alt Grup 2...: 100 TL
Yeni Açık Alt ve Üst: 50 TL
Eski Açık...........: 50 TL

Alırız umarım..

Herkesin aklı derbide olacaktır..

Kesinlikle Kazanmamız Gereken bir Maç...

tnt vermiyomu maçı ...

Hadi BakaLım İnşaLLah Kazanırsınız.. BaşarıLar ;)

Motivasyon düşüklüğü olabilir. Sonuçta pazar derbi var. 1-0 olsun bizim olsun. Beraberliğe de razıyım.

Elano : D.Bükreş'i Bana Bırakın

elano_ayhan3532456.jpg

Rumen temsilcisi karşısında Kewell’ın yerine görev yapması beklenen Elano’nun, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu maçta sahada olmak istiyorum. Dinamo Bükreş karşısında beklentilere cevap verebileceğime inanıyorum" dediği öğrenildi.

Trabzonspor maçında 90 dakikayı yedek kulübesinde geçiren Elano Blumer, Dinamo Bükreş karşısında ilk 11'de forma giymeye hazırlanıyor.

Brezilya Milli Takımı'nın kampından dönen ve yorgun olduğu için rotasyonda dinlendirilen yıldız futbolcunun idmanlardaki hırslı performansı teknik direktörümüz Rijkaard'ı bir hayli memnun etti. Sambacı'nın dün takım izinli olmasına rağmen Florya'ya giderek özel bir çalışma yaptığı kaydedildi.

Rumen temsilcisi karşısında Kewell'ın yerine görev yapması beklenen Elano'nun, Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens'le yaptığı görüşmede “Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu maçta sahada olmak istiyorum. Dinamo Bükreş karşısında beklentilere cevap verebileceğime inanıyorum. Arda'yla beraber oynamak benim için büyük bir keyif olacak” dediği öğrenildi.

KaynaK

Salıverin küçük enişteyi :)

Şaka bi tarafada bu Elanonunda akibeti inşallah Lincoln gibi olmaz.

Brezilyalılar Gs ye yaramıyo..

Geri