GS 2-1 TS [Ziraat TK B Grubu 1.Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Maçta YerLiLerin Performansı Bence YıLın En İyi PerformansLarından Biriydi, MücadeLe Ve Pres AnLamında, İkinci Yarıda Baros Ve TakviyeLerLe İyi Bir Geri GeLiş OLacaktır...

Ancak Şu Çocuğa Dikkat!!! 1-2 Sezon İçinde Bence Kendisinde Çok Söz Ettirecek...

Bu Maçta 74. Dk.da Oyuna Girdi, 17 Yaşında Henüz...

105pp3l.jpg

Ya Allah seni inandırsın bende tam bunu sorcaktım modum.Ben maçı izleyemedim,çocuğu bayağı bi övdü arkadaşlar nası bi yetenek?Adam geçme?Hız?Koordinasyon vs...?abartıldığı kadar varmı?

Ya Allah seni inandırsın bende tam bunu sorcaktım modum.Ben maçı izleyemedim,çocuğu bayağı bi övdü arkadaşlar nası bi yetenek?Adam geçme?Hız?Koordinasyon vs...?abartıldığı kadar varmı?

Çocuk Gerçekten İyi Bir Oyuncu Forvette Ve Orta Sahada Görev YapabiLiyor, GeLeceği Çok ParLak, Eğer Kendisini Bozmassa Ki İnşaLLah Bozmaz...

ALT YAPIDAN BU ZAMANA KADAR NELER YAPTIĞINI, MİLLİ TAKIMLARDA NELER YAPTIĞINI ÖĞRENEBİLİRSİN...

BU ÇOCUK U15TEN BERİ OYNUYOR MİLLİ TAKIMLARDA, 3 SENEDİR...

Şu Anda U18 MiLLİ Takımında Oynamakta...

Bu Da FinLandiya - Türkiye U18 Maçı 11'i...

Berkin SoL ALttaki Oyuncu...

7 NumaraLı...

933b76940dc14669ab34fcf6c20f6254_m.jpg

OyuncuyLa İLgiLi BiLgi İçin...

BURADAN!!!

Berkin Arslan'ı Geçen gün Çetin Güngör konusu açıldığında belirtmiştim nasıl iyi futbolcu olduğunu..ondan sonrada Trabzon maçında canlı olarak izleme şansı buldunuz..Ben sürekli A2 Maçlarını izliyorum GSTV'den..Seneye A takımı taşıyabilecek güçte oyuncularımız var şuanda alt yapımızda..Bunların başınıda Emre Çolak ve Erhan Şentürk çekiyor..Serdar Eylik zaten A takımda artık..Sol bek bölgesindede çok etkili olan Berk Neziroğulları gibi bi yeteneğimiz var..özellikle kontrataklarda bindirmeleri çok iyi bu futbolcunun..ve son olarak Forvetteki Cem Sultan..Uzun boyunu çok iyi kullanıyo ve adam eksiltmekte çok başarılı..Umarım Kamp döneminde kendilerini gösterirler ve ilerde Arda,Aydın,Sabri gibi Türk Futboluna kazandırabiliriz bu futbolcuları..Zaten FM Oynayanlar iyi bilir bu dediğim futbolcuları..

Çocuk Gerçekten İyi Bir Oyuncu Forvette Ve Orta Sahada Görev YapabiLiyor, GeLeceği Çok ParLak, Eğer Kendisini Bozmassa Ki İnşaLLah Bozmaz...

ALT YAPIDAN BU ZAMANA KADAR NELER YAPTIĞINI, MİLLİ TAKIMLARDA NELER YAPTIĞINI ÖĞRENEBİLİRSİN...

BU ÇOCUK U15TEN BERİ OYNUYOR MİLLİ TAKIMLARDA, 3 SENEDİR...

Şu Anda U18 MiLLİ Takımında Oynamakta...

Bu Da FinLandiya - Türkiye U18 Maçı 11'i...

Berkin SoL ALttaki Oyuncu...

7 NumaraLı...

933b76940dc14669ab34fcf6c20f6254_m.jpg

OyuncuyLa İLgiLi BiLgi İçin...

BURADAN!!!

Çok teşekkür ederim,hakikatten klübün adına yakışır bi başar ıgrafiği varmış...

Geri