GS 1-0 G.BirLiği [TSL 17. Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
sectionTopTSL200910.jpg

Galatasaray.png
34t669k.jpg
160rd09.png

1662__313-gs-gencler.jpg

B_5664_B_5255_B_5196_b[1].jpg

Gençlerbirliği Maçında Beyaz Forma İle Sahadayız

19 Aralık Cumartesi günü oynanacak Galatasaray - Gençlerbirliği Turkcell Süper Lig 17. hafta karşılaşmasında, takımımız sahaya beyaz formayla çıkacak.

Haydi Galatasaraylılar, beyaz formalarımızla, sahadaki aslanlarımızı destekleyelim...

BEYAZ FORMA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN...

sectionTopFloryaGunlugu.jpg

B_5668_b8.jpg

Cola Turka İdman Raporu: 18 Aralık Cuma

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sturm Graz karşılaşması ertesinde dün öğle saatlerinde İstanbul’a döndü ve çalışmalarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Uğur Uçar, Elano Blumer ve Abdel Kader Keita bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldılar.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Shabani Christophe Nonda’nın tedavisine sağlık merkezinde devam edilirken, Sabri Sarıoğlu tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Gençlerbirliği karşılaşması hazırlık çalışmalarını 19 Aralık 2009 Cumartesi sabahı saat 10.30’da yapılacak basına ve taraftara kapalı antrenmanla tamamlayacak.

arkadaş sırf kaLeci serdar 10 dakkasını yedi maçın! Dakika 44:58 atak yapıyoruz artık bi goL daha atsak saymamaya yüzü yok Kuddusi'nin devre bitiyor ya? HakemLer yine aynı tarafta!
İkincisi ofsayt tamam ona bişi diyemem KeweLL'ın mükemmeL bi goLü boşa gitti de iLk goLde eL var mı ben tam göremedim?

Yeter artık ya cidden.

Bu kadar da yüzsüz bi hakem olmazki....

dk 65 hadi Aslanlarrr

Galatasaray öne geçti.. Elano'nun mükemmel derin pasıyla ceza sahası sağ çaprazında buluşan Keita yerden ortasını yaptı, uygun durumdaki Kewell topu ağlara gönderdi..

Hele şükür golü gördük

bitti be sonunda! şu küçük takımLarımız biraz top oynasa da yatarak ağLayarak puan (ç)aLmak için oynamasa Ligimiz çok daha güzeL oLacak ama adı üstünde işte Küçük Takım bu tip takımLar..
Suç bu KüçükLeri her türLü oyuna rağmen farkLı mağLup edemeyen büyükLerde..

Gol pozisyonunu ve gol sonrası Elano'nun Kewell ile sevincini gördüm, takıma baya ısındığını gördüm..

Geri