Gravür Cizimlerim ..

smart_painter

New member
Reaction score
0
11459691.jpg

11429323.jpg

11429315.jpg

11429309.jpg

11429301.jpg

11454007.jpg

11454006.jpg

11454009.jpg

11454010.jpg

11454011.jpg

bunda hangi kalemleri kullanıyorsun biraz bilgi verirmisin malzemeleri falan şimdiye kadar hep karakalem çalışması yaptım ve bu çizim dalına bayıldım :D

pilot kalem - kömür kalem-hamur silgi- kuru pastel

Hellall olsunn valahiii.. bende restorasyonla ugrasıyorum bu tur belgeler fotograf makınasıı cıkınca öldüü ama sanat devam edıyo sayenızde..

yok arkadaş ya ölmez resim. tv çıktı bak tiyatro öldümü yo hala devam . yeterki kayda değer şeyler yap. bende çok dekor mahiyetli duvar resimleri yaptım.

Ellerİne SaĞlik
Bİr Önerİm Var
Resİmlerİ BÜyÜk Boy Tarattir ÇÖzÜnÜrlÜk Bİraz YÜksek Olsun
Bİzde Onlari Ekranimiza Wallpaper Yapalim
Resİmler Harİka Bunu Bİr Şekİlde DeĞerlendİrmek Lazim
TeŞekkÜrler

Sanat Heryerde Sanattir
Her Zaman Sanattir

Vallahi helal olsun... Helal olsun... Her insana bahşedilecek özellik ve beceri değildir. Keşke benimde yeteneğim olabilseydi... Ellerine sağlık!

teşekkürler arkadaşlar. öyle aşırı bi yeteneğim olduğunu zannetmiyorum açıkcası. sadece bakış açım farklı objelere buda kolaylıklarını yakalayıp onları birebir çizmemi sağlıyor. isteyince sizde yaprsınız.

Cizimlerin gercekten de güzeller.
Emeğine sağLıq ..

güzel çalışmalar eline sağlıkk

Kardeş, ellerin dert görmesin. Bir an, Osmanlı hayranlığımdan mı acaba çalışmaların hoşuma gitti diye düşündüm ama yok yok sen gerçekten işinin hakkını vermişsin. Allah utandırmasın, hep güzel işler çıkartman dileğiyle...SAYGILAR.
(Bu konuda merakı olan arkadaşlar için, bu sanatın okul bazında eğitimi ya da sonradan alınabilecek kursu varmıdır diye bilgi de verirsen çok faydalı olacağını düşünüyorum)

Kardeş, ellerin dert görmesin. Bir an, Osmanlı hayranlığımdan mı acaba çalışmaların hoşuma gitti diye düşündüm ama yok yok sen gerçekten işinin hakkını vermişsin. Allah utandırmasın, hep güzel işler çıkartman dileğiyle...SAYGILAR.
(Bu konuda merakı olan arkadaşlar için, bu sanatın okul bazında eğitimi ya da sonradan alınabilecek kursu varmıdır diye bilgi de verirsen çok faydalı olacağını düşünüyorum)

şimdi gravür tarzında bi eğitim sistemi yok genel olarak resim dersi sınıfına girer gravürün tek özelliği detaycı olması buda resim yeteneğinin güzel olması gerektirir en önemlisi sabır :) aslen gravür baskı tektiğiyle yapılırdı o dönemlerde burda ben ellen yaptım renkli gözüksede hepsi alt cizimi tarama cizimidir yani örnek paranın üstündeki resimler vardırya czgi cizgi işte alt yapısı odur bu yüzden yakındanda güzeldir uzaktanda bi resmi sattıran yada onda ilgi uyandıran herzaman detayıdır.. saygılar YILDIRAY YILDIRIM

Bakıra yada alüminyuma micron işleme yapabiliyormusun..

emeğine sağlık çok güzel olmuşlar birde arkadaş yazmış Bakıra yada alüminyuma micron işleme yapabiliyormusun.. diye eğer öyle yapabiliyorsan süper bir beceri var demektir..

Geri