Gordon gidiyoo:)

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0

03.02.2008_Gordon-Schildenfeld.jpg
Beşiktaş'tan bir türlü gönderilemeyen Gordon için artık sayılı saatler kaldı.

1 Eylül'de kapanacak transfer sezonu nedeniyle serbest bırakılacak olan Hırvat oyuncu için siyah - beyazlı yönetimin kulüp arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. Beşiktaşlılar, kiralık veya satılık olarak isteyen her kulüple görüşeceklerini belirtti.

Ajansspor​

Gıtsın Artık dert oldu..
Gecen sene cok buyuk umutlarla aldık ama oynamadan yollayacaklar ama onu bıle beceremedıler adamı kımse almıor :S

inş ...............

Be$ikta$'ın transfer poLitikasını çözemedim bir türLü..BöyLe 2.sınıf yabancı oyuncuLarı aLacakLarına Türk oyuncu aLsaLar bunLardan daha iyidir.

Be$ikta$'ın transfer poLitikasını çözemedim bir türLü..BöyLe 2.sınıf yabancı oyuncuLarı aLacakLarına Türk oyuncu aLsaLar bunLardan daha iyidir.

Transfer konusunda çok başarısızlar böyle bobo gibiler istisna ama BJK yıllardır kendimi bildim bileli transferde isim yapmış birini getirmedi

Transfer konusunda çok başarısızlar böyle bobo gibiler istisna ama BJK yıllardır kendimi bildim bileli transferde isim yapmış birini getirmedi

Sen kendini ne zamandır biliyosun arkadaşım? John Carew i, Kleberson u, Ailton u göremedin galiba??? Bunlar isim yapmamışmıydı bizden önce? Ayrıca istediği kadar isim yapsın 30 küsürde sonbaharlarında Türkiye ye getirip Roberto Carlos gibi Ailton gibi Kleberson gibi hiçbir fayda sağlayamayacağına Delgado gibi Bobo gibi Holosko gibi genç yıldızlarla veya yıldız adaylarıyla ileriye bakmak çok daha kazançlı!

Sen kendini ne zamandır biliyosun arkadaşım? John Carew i, Kleberson u, Ailton u göremedin galiba??? Bunlar isim yapmamışmıydı bizden önce? Ayrıca istediği kadar isim yapsın 30 küsürde sonbaharlarında Türkiye ye getirip Roberto Carlos gibi Ailton gibi Kleberson gibi hiçbir fayda sağlayamayacağına Delgado gibi Bobo gibi Holosko gibi genç yıldızlarla veya yıldız adaylarıyla ileriye bakmak çok daha kazançlı!

John Carew Yıldız olabilir ama beşiktaşla yıldızı barışmadı bi türlü

kleberson ve ailton a gelince bence Süper ligde bu iki futbolcuyu 4e katlayacak kendi futbolcularımız var,

delgado ve bobo istisna dedim zaten bu iki futbolcuda BJK de isim yaptı sonuçta ama sorun buya acaba bobo ile delgado Euro Ligde oynayabilirler mi?

bi Valencia'da Everton'da kalıcı olabilirlermi

ben sanmıyorum

gömlek farkı var yani ligimiz ile Euro lig arasında

Geri