Bak gogıl sana güvenim anamdam borç aldığim parayla zite kurdum arkadaşım osman dediki para dağıtıyon tamam dedim kurduk siteni hemde buz gibi bi odada çalıştık reklamlarımı ziteye koy dedin üye olduk bi maili yollamadın zabahlara kadar bekledik sona geldi tamam şifre filam verdin reklamı koyduk ziteye çıkmaya başladı banka hesabı dedin kasabaya gittik onuda açtık bizim buralarda şenliklerde belediye başkanı konuşurken kaptım mikrofonu zitenin reklamımıda yaptım herkez tıklasın deye reklamıda yaptık tüm köylüyede söledim reklam yayınlıyom deye hatta gösterdiğin reklamlarıda anlattım onlara istanboldan işyerleri reklam verdi şu firmalar deye ama sen hala bana para yollamadın 6 kez kasabaya gittim bankaya sordum ordaki bankacı ekrem abide artık dalga geçmeye başladı benle.Hayır paran yoksa deliganblı gibi deyiver.Ben sana güvendim yaza düğün yaparım deye zelihamlada sözlendim hala para yok günde 100 kere reklamlara basıyorum benim kadar çalışan işine özen gösteren olmadığı halde paramı hala yollamıyorsun bu sana son mesajım yoksa reklamlarını artık zitemde yayınlamıcam.İstesemde yayınlayamam zaten çünkü muhtarda evlenip bilgisayarını alıp gidecek.Bu sana son mailim delikanlı ol gogıl garibanın parasıyla biyere gelemezsin.Dedilerdi zaten gavurun allahı para deye
Hasan uzun- Afyon sandıklı selcikli köyü insanları adına
Kaynak:todoza.com
Hasan uzun- Afyon sandıklı selcikli köyü insanları adına
Kaynak:todoza.com