Google'un tahtı sallanıyor!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
20z8iu1.jpg

Wikia, Google'un tahtını sarsmaya hazırlanıyor. Wikia'nın kullanıma açtığı arama motoru dengeleri sarsacak gibi!

Wikipedia'nin mucudi Jimmy Wales daha önce açıkladığı Google ve Yahoo'ya ciddi rakip olarak açıkladığı Wikia Search yayına girdi. Wikia'nın kullanıma açtığı arama motoru dengeleri sarsacak gibi!

Wikipedia'nın kulanıma açtığı Wikia arama motoru; google, yahoo, live gibi emsallerinden farklı olarak ajax ile çalışıyor. Wikia'nın diğer arama motorlarından en büyük farkı ise aranan keyword sonuçlarına dinamik olarak site ekleyenebilmesi. Ayrıca sonuçlardaki siteleri puanlayarak ise sitenin kalitesini wikia'ya bildiriyorsunuz ve bu sitenin sonuçlarda daha üst sıralara tırmanmasını sağlıyor.

Öte yandan site eklemek için ise illa üye olmak gerekmiyor. aynı wikipedia'daki gibi kayıtlı kullanıcı olarak veya ip adresinizle değişiklik yapabiliyorsunuz. ve tabii bütün değişikliklerin ilgili keyword'ün history'sinde kaydı tutuluyor.

İnternetHaber

GoogLe'i tahtindan indircek site daha internet aLemine geLmez.. googLe kadar hizmet veren bi site varmı neyin rekabetinden bahsediyorlar kendi kendilerini avuturlar anca..

Çok haklsıın KaRma abi..

Google bi site olmaktan çok bi holding..

microsoft mu linux mu sorusunun cevabı basittir

google mı wikipedia mı sorusuda gayet açık...

Google kendini aşmış beklenmiyeni vermiş en kaliteli arama motoru olmuş wikipedia falan yalan olur.

Google kendi başına bir internet diyebiliriz. Adamların Yapmadığı iş yok. Her işe elini atmışlar. bundan büyüğümü olur sanmam. ilerde neler görürüz daha doğrusu bizler görürmüyüz bilmiyorum ama suanlık google alemin kraLı..

Google ilk başladığı gibi değil
Artık kullanıcıların kişisel gizliliğini umursamıyor bile.
Biraz destek vermek lazım.

hangisi iyi ise onu kullanırız

arkadaşlar, burası yeri değil ama son açılan konulardan olduğu için burada cevap alabirlim umuduyla yazıorum, türkticaretnetten bir domain satın alıyorum, fakat benden alan adı sahibi-idari-teknik yetkili-ödeme yetkilisi tanıtmamı istiyorlar, bu kişi ben olmalıyım diye düşündüm, ama orada DNSBURSA diye birisi var, şimdi bu noktada ikileme düştüm, ben kendimi tanıtmalıyım gibi geliyor ama olmayadabilir, yani bu kişiyimi seçmeliyim yoksa diye düşündüm, hatasız devam etmek istiyorum bu işe, o yğzden bien bir arkadaş yön gösterirse çok sevinicem. teşekkürler.

google rakip olmak biraz zor gibi

Geri