Google'a erişim yasağı!

mchasso

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Erişim engelleme kararlarından şimdi de Google nasibini aldı. İşte güne damgasını vuran gelişmeler.

"Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 24/06/2009 tarih ve 2009/392 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekominikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır."
Daha önce yapılan bir şikayet neticesinde erişime kapatılan Google Groups, YouTube, Blogger derken, artık erişimi en az bir kez engellenmeyen sitelerin sahiplerine kız bile vermemeye başlarlarsa şaşırmayın. İşte, bu engellemelerden şimdi de Google'ın alt sayfası "sites.google.com" nasibini aldı. Siteye giriş yapmak isteyenler, karşılarında yukarıda gördüğünüz mesajı buluyorlar.

Erişim engelleme kararının nedeni henüz belli değil. Ayrıntıları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...

Kaynak

nete girememeyi gectim yakındas bunlar helayıda kapıcaklar s.çmaya bile giremicez:):)

valla dostum ben acıkcası hic şaşırmadım

Yuh Bea Bşi Demiyorum Artık

yasağın nedeni bile belli değilken nasıl bir site erişime kapatılabilir ya..:saskin

ınternet satılar sonra nekadar sıte varsa engelıyolar ve bazı sıteletelere mahkeme kararı ıle kapatılmıstır +18 ıcerı kkardesım cocukuna sahıp cık ALLAH ALLAH kapanıo sonra program ındır kur ole gır DNS deıs gıryanı devlet daıresı deılmı ıste ....surundururler adamı :D sınır bozucu

Yasa çıkarken sesiniz çıkmadı çekin cezayı.

yok artık daha neler..

gözlük ilk zamanlar ayak parmakları arasına takılan bir
aksesuar olarak avrupa kıyılarında kullanılmaya baslamıstır.
fakat gerek ayak parmaklarında meydana getirdigi mantarlasma,
gerekse olusturdugu rahatsızlık yüzünden hemen terkedilmiştir. bu
terkediş ise ortalama 65 yıl sürmüştür.

İyice sasırdı bunLar . ..
Hangi siteye girebiLcez acaba. . .
GoogLe siz internet mi oLur. ..

sıkıyosa miLyonLarca internet kuLLanıcısınının anasayfasını kapasınLar da göreyim.. :hhmanD

Bu yasaları cıkaranları,başımıza sizler getirdiniz.Bir daha seçim olsa yine getireceksiniz(herkese demiyorum tabii ki). DarthErim'in de dediği gibi çekin cezanızı.

Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 24/06/2009 tarih ve 2009/392 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında şu dakika itibariyle zinhar internete girilmeye....

erişme- düşünme, sevişme, .lleşme

@-D.S.L

Geri